Ahojte babenky :-D
aprilovky sa nam uz skoncili,tak nech pribudnu dalsie,a to tie kde patrim aj ja ;-)
Svadba bude v maji 2007 pravdepodobne 6.maja,tak kto ma este vtedy svadbu?
Co uz mate zaistene?,alebo si myslite ze je este cas? ;-)
babu no zda sa mi, ze 100 litrov vina stacilo, mali sme 12 litrov fernetu, mozno tak 2-3 flase Demanovky, asi 50 litrov domacej palenky, 2 flase capa negry, 1 hruskovicu (ale nevypilo sa teda vsetko).. ludi bolo asi tak 95 nakoniec (zhruba, lebo nepamatam) :-N
a nic si z toho nerob, chlapi to asi fakt tak vnimaju, lebo ten moj tiez chcel stale daco dokupovat, bal sa, ze malo bude ;-)
fomarik, luculka ahojte :-D
nas pocet hosti je medzi 70-78 este sa to len upresnuje
a predpokladany rozpis alkohule mame:
20 + 20 biele a cervene vino
40f. vodka
10f. demanovka
6f. slivovica
nejake brandy 10 f.
... ja naozaj nerozumiem naco tolko :-|
babu a este vodku som zabudla! aj tu sme mali :-N asi 20 flias :-) a inak v tom vine a domacej palenke uz boli zaratane aj vysluzky a tych bolo teda hodne (okolo 90). Cize podla mna mate dost vela toho, hlavne tej vodky, ale to viete vy, kto co pije a co date do vysluziek. Toho vina sa mi zase zda malo. Ale zase sa opakujem - vy viete najlespie ;-) neboj babu, alkohol sa nepokazi ak sa nahodou nevypije ;-)
Ahojte kočky, neviem či ste tu ešte niekto, hlási sa Vám aj keď neskor ale predsa pani Kadlečíková :-) My sme dospávali, aj keď ešte teraz som stále unavená. Bolo super. Lepšie asi ani nemohlo byť, všetci sa bavili. A hlavne keď nás oddávali a pomýlili sa Vy prítomná........ Stavom rozvedená-pardon slobodná, všetci ľudia do výbuchu, potom sa ospravedlnili, a ešte k tomu aj mojmu "manželovy pierko odpadlo, takže bolo to aspoň trochu zábavné. Aj na počasíčko sme mali šťastie, keď pršalo vždy sme boli vnútri. Fakt supeeeeeeer :-D Dám aj fotečky ali asi až bud. týždeň, fotilo sa aj po mimo, ale radšej dám od fotografa. Dočkáte sa, nebojte. Pekný večer 8-)
ivetka gratulujem ;-) ;-) veeeľa lásočky vám želám ;-)
*sampo* ja len kvôli tým 100 l vína 8-)
*babumovci* je to tak akurát, najdôležitejšie je vedieť, čo zhruba budú hostia piť ;-) ;-)
ahojte majovky.tak sa vam hlasi dalsia vydata pani... :-) svadba dopadla super, az na par veci, ale to sa asi stava na vacsine svadieb, ze nejde vsetko podla planu. ale zvladli sme to a uz sme svoji. velmi som sa bala, ako dopadne pocasie, ale to bolo v poriadku. aj prsalo, ale nie vtedy, ked sme boli vonku, aj fotit sme sa boli pred bojnickym zamkom a krasne nam svietilo slniecko, tak to ma moc tesilo.
babumovci, k tomu alkoholu. my sme mali 70 hosti a alkoholu asi takto: 30 fl.bieleho+12 fl.cerveneho vina, 6 fl.vodiek, 3 fl.ginu, 2 fl.borovicky, 3 fl.fernetu, 5 fl.vermutu a este nejake ine, ale to si uz nepamatam, ale strasne vela nam ostalo zo vsetkeho. nasi hostia nejak malo pili :-)
mirka, ivetka este vam som zabudla zablahozelat :-) manzelky :-D
"janino" no tych 100l sa zda mozno malo, ale flias bolo asi 140, takze to v pohode vyslo 8-) ci tebe sa to zdalo vela? :-N
*sampo* ďakujem, trochu iné ako som si predstavovala, ale nemôže sa mi predsa všetko splniť :-D :-D
*potvorke* blahoželááám a veľa krásnych chvíľ v manželstve ;-) ;-)
janinio ahoj zatial pohodicka...este si to nejako neuvedomujem.....dnes som bola akurat menit svadobný uces...tak idem zajtra zase na skusku......fazulka poslucha.... :-D
a co sa ti nepácia fotecky....ste tam zlatucký...a hrozne sa mi páci ako ste tancovali.... :-D :-D
mne sa páčia, len ja som chcela najprv fotky vonku...a keďže pršalo, nebolo možné... 8-)
my sme tančili celý večer jak odtrhnutí :-D :-D :-D
pekné máte darčeky ;-) čo ste dávali dovnútra?