Svadba v máji 2007. Kto má vtedy svadbu?
- Sponzor fóra
pondelkova chvilka poezie, Jani?
tak ja prispejem niecim inym(pozn. aj ta foto za tym
)
http://www.modrykonik.sk/album/view.php?vImageID=556157&vReferer=%2Falbum%2Fmyalbums.php%3F21. máj 2007luc - no krasni ste boli
...a dokedy si potiahla, mamina?
Jani - bolo to uzasne...sa to ani neda opisat..ale vosla som dnu - sestricka ze p. Ondíková a ja podavam zdravotny preukaz a hrdo, ze od soboty som Kučerová...a pani Dr. ze jooj faaakt?, tak gratulujem
...Petulo bol v cakarni a ja sa jej pytam, ci mi moze dat foto, ze manzelik ma zajtra narodeniny (fakt ma
) a ona ze ved jasneee a ze je tu? a ja ze ano, ze sedi v cakarni, tak sama Dr. vysla a ze paaan Kučera
...a ja uz na koze
a ona ho postavila k monitoru a vsetko mu krasne vysvetlovala a ukazovala asi 5 minut a dala nam dve fotecky
...Petulo ocami hltal celyyyy monitor
...bolo to strasne krasne a ked sa tam mihotalo to malinke srdiecko - aj dve slzicky som vypustila...dojimavy a strasne emocionalne silny zazitok
...velmi Vam take prajem coskoro zazit
...vysli sme z ordinacie vyskereni a ziarili sme na cele medicinske centrum
21. máj 2007- Sponzor fóra
Jani - tak o tom by som Ti vedela piiiiisat...
...ked si najdes dve // a Dr. to potvrdi, tak to bude taky megamix pocitov stastia, strachu a vsetkeho, ze az....ale predovsetkym je to zazrak, ktory si zasluzi kazdy milujuci par a laska prekona vsetko
...a uz najsamlepsie je, ze mate taky zodpovedny pristup a ze premyslas aj nad strachom, ktory je prirodzeny
21. máj 2007Baule dufam ze mi odpustite ze dam foto az v sobotu....ale mali sme fotografa celý den a bolo by skoda dávat tie iste fotky neprofi nafotene....co budem mat aj od neho profi...
jul tak prave preto chcem aby muzik isiel stredu so mnou
inak si ani neuvedomujem ze je to za namy....bolo to fakt ako z rýchlika.....a normálne som sa divila aká som bola v klude,,,este aj v kostole som prisla sadla...ako doma v obyvacke....21. máj 2007luc - no co narobime? pockame a o to dlhsie sa budeme tesit
....aj my este prerobime albumik a cely ho preprofesionalizujeme
a bude to krasny zazitok pre Vas oboch...tesim sa na novu fotecku babatka
a tak to malo byt - cely den v pohode a vysmiata a stastna a milujuca a milovana a vsetkymi obletovana21. máj 2007
kde steeeee??