Ahojte babenky :-D
aprilovky sa nam uz skoncili,tak nech pribudnu dalsie,a to tie kde patrim aj ja ;-)
Svadba bude v maji 2007 pravdepodobne 6.maja,tak kto ma este vtedy svadbu?
Co uz mate zaistene?,alebo si myslite ze je este cas? ;-)
janino, ako si uhadla ze bude cervene. :-)
co sa tyka ozajstneho bociana, tak to zatial neriesime, ale ak sa zadari tak sa nic diat nebude diat ... nechavame tomu volny priebeh
no kopla som sa aj ja: :-N POLETUJES som chcela!
toho bociana som akosi....??
ale ja mám rada v lete bielu, vecer v lete ciernu, mozno nieco svetlo modré.... a zltá je IN, baby!!
cervená je komunistická, mám na nu zlé spomienky (my sme dokonca platili známky za komunist. klub) :-N
ale aj mne sa páci, hoci nemám vela cervenej v skrini!!
jaaaaj Jani, dakujejme :-)...co sa sukromia tyka, vsetko uno tuto ;-) ..aj fazulka celkom poslucha...len v praci problemiky...ale nejako to ustanem...len sa mi dostalo vdaky za moju dobrotu, ze som bezcharakterna svina, ktora nema uroven, ze som uboha a mam sa nad sebou hlboko zamysliet...som si aj poplakala...a to od mojich 2 zamestnankyn, ktore mi charakterne a so skodoradostnym usmevom dali vypoved 28. 5. , ze uz 31.5. su posledny den...ja som s dohodou nesuhlasila...pred polrocnou uzavierkou? samovrazda...ale aj tak nepridu...a toto sa mi vcera uslo...popravde, bolo mi z toho dost zle :-(
tak im daj absenciu a nevyplať im žiadne osobné príplatky...takoj by som to spravila... :-p :-o
neplačkaj, lebo fazuľka nevie prečo plačeš a potom bude smutnunkava...hneď sa usmej ( x-) )
veď to tak býva...ja som sa dočkala toho, že ľudia, o ktorých som si myslela, že sú moji kamaráti, mi ani spraostú smsm neposlai, že vydala si sa? no ničto. nad také veci sa povznesieme....hm? už sa usmievaš? :-) :-)
ved to som urobila - a preto ten vcerajsok...
usmievam x-) x-) ...hned mi je lahsie :-)....veru..za dobrotu...ale kazdy bude pred Pankom sudeny...on nech vynesie "rozsudok" aky si kazdy zasluzi...
veru, je čo zavidiet...
egy nejde o dobrú náladu, ale skôr udržať si nadhľad a nepripúšťať si takých ľudí k svojim emóciám...hm...mne sa to tiež veľmi nedarí.... :-|
ale stále skúšam :-D