Svadba v máji 2007. Kto má vtedy svadbu?
dani ja som sice vysadila, ale tiez este davame pozor, aby sa nepritrafilo
ja by som aj chcela, ale nie som s tym este celkom stotoznena. Odlozim to tak o rok
mama vcera povedala, ze by som mohla tu dizertacku obhajovat uz aj s bruchom
fakt "netusim", co mi tym chcela naznacit
zatial sa mozem vyblaznit na Ivovej (resp. aj mojej uz) neterke
25. máj 2007- Sponzor fóra
dani, aj ja ti gratulujem a prajem vsetko dobre k tym tvojim narodeninam.
aj my uz planujeme potomstvo, uz som vysadila tabletky, ale tento mesiac si este davame pozor, lebo prvy mesiac po vysadeni je vyssie percento viacpocetneho tehotenstva,tak len preto. ale kyselinku listovu uz poctivo papam...25. máj 2007- Sponzor fóra
dani - no ja mam tento rok tiez rovnaku zhodu.... 30. aprila som mala 30 rokov
no a v sobotu na to som sa vydavala tak som oslavu radsej vobec neriesila... stala sa tym padom taka mila vec... vsetci mi zabudli priratat rok a kazdy si myslel ze este nemam TRIDSAT! ja som si iba rochnila a nechala som ich v tom!
inak tiez som mala byt narodena okolo 26-28 maja... tak sme tak trosku narovnako...
25. máj 2007egyptanka - hmmm tak to si mala dobre... ja som prisla na policiu a ze vraj nemozeme vam vydat novy obciansky (podotykam ze 2 tyzdne po svadbe!) lebo v systeme ste stale ako slobodna a mate tam povodne priezvisko... tak som na nich kukala ako puk...
vraj mi to matrikarka zabudla prehodit! no a este mi to vysvetlili taak skomolene ze najprv som pochopila ze mame neplatny sobasny list az potom mi doslo ze co je neplatne... tak na matriku a tak... potom prihlasit manzilka na trvaly pobyt a to tiez neslo, lebo najprv na kataster... tam ze az o mesiac bude zmena mena hotova, tak bude zatial byvat na cierno! no uz mam toho doost
25. máj 2007
a ešte nechcete malé? my už aj áno...