Svadba v máji 2007. Kto má vtedy svadbu?
ups..no pardon sú lokálne inzertné noviny...ale vychádzajú aj v iných regionoch..skús pozriet www.pardon.sk
20. okt 2006- Sponzor fóra
- Sponzor fóra
to tak vacsinou byva, ani my nie sme vynimkou, ale vies, vzdy sa tak potom nad tym musim zamysliet, ze my sa ozaj hadame len kvoli kravinam a ked mi kamosky povedia o problemoch, co oni maju vo vztahoch, tak si uvedomujem, ze musim byt len stastna, lebo oproti nim su nase hadky vazne len malichernost...
ozaj, za osem rokov sme vlastne este nezistili nejake neprekonatelne problemy, co by nas mohli rozdelit, a uz spolu aj zijeme, takze myslim, ze uz by sa uz nic take nemalo ani vyskytnut...dufam...20. okt 2006babenky, ja som sa zakecala s maminou..som u našich...kukám, že debatíte o rozchode...tak to ani u nás nehrozi...my by sme tiež toho veľa museli popíliť...
ale je to láááááááááááska moja jediná, nikumu by som ho nedala!!! joooooooooj, ako mi je smutno..ale práve dnes sme sa dohodli, že na Štedrý den letím za ním!!! strávime vianoce spolu!!!!!!!!!!! som z toho celá happy
a ak tam nezostanem už nadlho, tak budem 2týždne..aj to je vždy lepšie ako nič..a hlavne na vianoce....
20. okt 2006no to sa už nedá aj keby to bolo najrozumnejšie...drahý tam už je a treba najprv korunky zarobiť na svadbu..takže to musíme vziať pekne odzadu...
ale my to nejak zmákneme
len mám jeden ooooooooooobrovský problém....v živote som nebola na letisku a tobôž už nie v lietadle...neviem či to zvládnem...mám z toho už teraz stresy....idem z prahy.20. okt 2006nic sa neboj, to zvladnes, pamatam sa, ked sme sli prvykrat, tak som myslela, ze sa na Schwechate stratime a nestihneme let, ale nakoniec to bolo super, tie letusky, co robia na check-in ta na vsetko upozornia a mas stastie, cesky rozumies, takze sa dohodnete, vsetko ti vysvetlia a neboj, let sa ti bude pacit, ja lietanie uplne milujem...a to s tymi peniazmi, absplutne rozumiem, prave preto cakame az do maja a uz by sme boli davno svoji, keby nebolo tychto ciest sem...ale vyplatilo sa a nelutujem ani jednu...
20. okt 2006no babenky, ja idem spať...stále tu blbne net..až budem doma na svojom tak sa prihlásim...
a s tým lietaním...ja som dosť odvážne holka, čo sa týka chodenia po veľkých mestách...aj na letisko trafiť nemám vôbec strach..len čo tam...v budove letiska...ved ja som ako debil...tretie tisícročie a ja sa neviem pohybovať po letisku...no budem to musieť nejak zvládnuť pokiaľ chcem ísť za mojou láskou...20. okt 2006
Nenašli ste čo ste hľadali?
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
luculka, my sme pozerali inzeráty v Pardone a tak sme našli...
mali sme štastie, lebo zas až tak hrrrrrrr sme ho nezhánali...ale mali sme na to určitú dobu a keby nebol ten, čo sme našli, tak by sa ten kolotoč ešte len začal a určite aj po realitkách...