Ahojte babenky :-D
aprilovky sa nam uz skoncili,tak nech pribudnu dalsie,a to tie kde patrim aj ja ;-)
Svadba bude v maji 2007 pravdepodobne 6.maja,tak kto ma este vtedy svadbu?
Co uz mate zaistene?,alebo si myslite ze je este cas? ;-)
my sme ani neboli vo viere vychovavani...ja si v "COSI" verim tak sama pre seba...kamarat najlepsi mi daroval Evanjelium podla Marka (on je Mark :-D) a je to krasne pisane...ale este ma to tak piamo pri srdci "neosvietilo", hoci nevylucujem, ze raz uverim v Panka tam hore ;-)...tak aj ked to ma v kostole uzasnu atmosferu, bolo by mi tak prosti srsti sa tam oddat, keby to nebolo z takeho presvedcenia...tak sme zvolili Zrkadlovu sien v BA, ktora je tiez nadherna a za tie "tazke" peniazky nas udajne neodbiju len tak za 10 minut :-)...to ja uz budem tyzden pani Kučerová, ked to u Teba vypukne :-D...a dnes to mame za 94 dni...aj vy si uz odpocitavate? My sme si vyrobili "kalendar" :-D :-D
ahojky julova! si moj clovek! teda co sa toho kostola tyka...my sme s drahym obaja ucitelske deti, takze za tej "zlatej ery" nam krst nehrozil a teraz sme na to tak troska doplatili...ja sice v Boha verim, ale tiez je mi to teraz proti srsti, len kvoli obradu v kostole sa na cosi hrat a teraz vsetko odabsolvovat, teda krst, birmovka, atd....urad sa mi absolutne nepozdaval, ale nastastie nas pride oddat jedna zlata pani poslankyna tam, kde bude aj hostina a tiez nas podla jej slov neodbije za 15 minut, ale nieco pekne pripravi, teda take tie obkecy a tak, tesim sa na to, pozname je, je vazne mila a vie krasne rozpravat...
No nasi to nechali na mne aj na bratovi ci chceme primanie alebo nie...ale ja neviem ja to nejako neriesim.....ale zasa sa ani nebránim tomu...a urcite to nerobim ako niektore kvoli "atmoske" v kostole ;-)
julova...sa smejem...lebo vcera som vyrobila trhaci kalendar a ked som pisala cisielka tak nam to vyslo nie po svadbu...ale po 23. den manzelstva...neviem ako som to ratala :-) ...my to mame za 87 dni :-)
Ahojky.Chcela by som sa este pripojit k teme : svadba v kostole. Moj drahy sa sice bol krstit a tiez absolvoval konfirmáciu na evabnjelika, ale len preto, že to on sám chcel. Ja som celý život verila teda aj verím ale vo svoje vlastné presvedčenie. Moj drahy bol pred týmnež sme sa spoznali strasny huncut- o viere a kostole nechcel ani pocut. ja som pristupila na svadbu na urade, no on ma prekvapil, ked mi povedal, že vždy sa chcel ženit v kostole, len sa to hambil povedat. Aj ked som sice okrem iného vyštudovala teologiu nic proti by som nemala, ak by sma sa vzali na urade.
Erytrea- my teraz riešime jednu záhadu:::::::: Za stolom, kde budeme sediet my, mladomanželia, sedia moji rodičia po mojej strane alebo po strane mojej drahej polovičky a naopak? Ževraj svokrovci sedia pri neveste a pri zatovi.
Ja chcem sediet pri mojej maminke!!!! SVokry mam dost aj doma...lebo snou /Dufam, ze len zatial/ byvame.
caute dievcence :-D...luc, bozechran, som nemala na mysli nieco take, ze by si to robila pre atmosferu :-)...bol to len moj vlastny pohlad na vec a aj keby to niekto pre atmosku robil, je to jeho osobna vec a ja proti tomu vobec nic nemam :-)....ja mam dva dni volnoooo :-)...idem vyrabat mamine darcek na meniny :-)...lucul, co riesite? ;-)
neboj moja, hlavne ziadne stresy, mate na to kooopec casu. Viem si predstavit, ze je okolo toho vela vybavovaciek, aj nam sa teraz dostavuje novy apartman (vacsi, pre pripad rozrastenia nasej rodinky po svadbe ;-) a tiez su okolo toho vybavovacky. Ale mna to celkom aj bavi ;-)
Formarik - tak jednoznacne sedi kazdy pri svojich rodicoch a este som to nevidela a ani nepocula ze by to bolo opacne, nech si len sedi kazdy pri tom koho vychoval, u nas by takyto navrh nech by bol z koho kolvek strany neni sance aby som to dovolila ]-( ;-) :-)
lucy tak to Ta chapem a asi este viac ako si myslis pretoze aj u nas je ta tema dost rozoberana x-) 8-) ;-) :-) ja by som uz aj ale este asi chvilku pockame, min do 19.5. potom sa ide na vec 8-) ;-) :-) :-D
dani a kde budete byvat po svadbe? my sme tiez planovali najskor stavat ale to by dlho trvalo tak sme poriesili bytik a polamicky prerabame ;-) :-)
my byvame v mojom vlastnom - ale je "len" jednoizbovy, aj ked vlastny...v podstate je velky a male mimi tak do 3-4 rokov by tu mohlo vyrastat tiez, ale tiez nas caka hladanie cohosi vacsieho...stavat asi nebudeme, takze to bude byt,ale tiez mam z oho "hrozu" :-S ...Lucy aj my uz riesime a pravdepodobne sa do toho pustime uz coskoro a pred svadbou x-) ...prave doliecujem nejaky zapal, o tyzden idem na kontrolu a ked doktorka povie oukej, tak sa ide na vec :-D...aj ja budem sediet vedla mojej maminy jedoznacne...fomarik, nedaj sa ! :-)
Ja som tiez rozmyslala, ci zacat uz pred svadbou alebo nie.... "Za" hovori skutocnost, ze to moze trvat par mesiacov, kym sa to podari, avsak "proti" je fakt, ze viem, ze uz a j prvych tyzdnoch niektorym zenam byva VELMI zle (konkretne moja kamoska viackrat denne zvracala od 7. tyzdna do 5. mesiaca - dost si toho vytrpela) a navyse su v poslednych rokoch velmi caste aj mimovolne potraty do 12. tyzdna (potom nasleduje operacia, ktorou sa precisti maternica, atd.) Samozrejme, kazdy ma na to svoj nazor, ale my zacneme az hned po svadbe na romantickej svadovnej ceste ;-)
Tiež si myslím, že moji rodičia by mali sedieť pri mne!!!!! A tak to aj bude... a Basta!
My sa o babatko pokúšame už pol roka a ešte stále nič. NO, udo svadby ešte počkáme a potom sme si už zajednali termíny u lekára, aby nás poriadne vyšetril.
Zuzky, kam sa chystáte na svadobnú cestu?
aj my sme rozmyslali ci pred,alebo po.no a nakoniec sme si povedali,ze po svadbe.co ak by mi bolo zle,a nemozla by som sa zabavit.ved to je nasa svadba tak sa chceme dobre vyblaznit.takze u nas je to jednoznacne po.lenze tiez neviem ci sa nam podari.mozto ano,mozno nie.je to istejsie po.ale keby sa nam podarilo aj pred nahodne ;-) nebudeme plakat,ale tesit sa. :-)
no mna uz ten materinsky cit v mojom veku uuuuplne premohol - takze ideme do toho aj za rizika, ze by mi bolo na svadbe trosicku nevolno :-)..ale myslime pozitivne, takze vsetko bude ok...len aby sa podarilo x-)
Áno Ketti, v tom máš pravdu. Radšej prežiť krásny svadobný deň, ako sa trápiť v stavoch na odpadnutie. My s drahým, ked sme sa zacali snazit o bababtko, sme ešte ani len netušili, že sa budeme brať. Rozhodli sme sa niekedy koncom decembra, že chcemem mat svadbu. Jednoducho to prišlo... boli sme zasnúbení od septembra, no drahý sa tak velmi chcel ženit... vlastne aj ja. Ale inak by som rozmýšľala tak, že babatko jednoznačne po svadbe. No ešte bohvieako dlho sa nám to nebude dariť.
Julová... držím palčeky, aby všetko vyšlo, tak ako má. Ešte pred 2 mesiacmi som bola strašne "posadnutá/ tým, že som chcela byt tehotná. Absolvovala som všetko možné, kúpila som si podporujúce liečivá, bylinky, objednala som si Topfertility- kontrolu plodných dní, .... jednoducho všetko. Dennodenne sme na to s drahým mysleli, no povedali sme si, že intenzívne na to myslieť... to nemá zmysel. Takže teraz tomu dávame taký voľný priebeh...uvidíme. Stane sa, čo sa má stať.
No, nemáš za čo. naozaj ti prajem, aby vám to všetko vyšlo, pretože tá túžba mať babätko je veľká. Budem držť, prsty, palce, uši, mihalnice, všetko...len aby bolo všetko ako sama chceš.
Ahojte. Fomarik, kde si si objednala ten Topfertility? My uz tiez pomaly pomyslame na babatko, tak by som sa chcela tiez trosku pripravit. Urcite sa o to budeme pokusat az po svadbe, lebo by som sa bala, aby mi nebolo zle a mohla sa volne zabavat... :-)
MIrka, na internetovej stránke. od Dr. Jonáša. Poviem ti, je to riadna pecka!!!!! Ten pán doktor ti pošle kalendár na 18 mesiacov, kde ti zaznačí v ktorý den a v ktorú hodinu je najvacsia pravdepodobnost otehotnenia. A vobec to nezávisí od plodných dní. Len musíš vedieť hodinu svojgho narodenia /pomýliť sa možeš o 4 minúty/. A vie ti zistiť aj pohlavie dietatka. Stojí to okolo600 Sk, ale stojí to za to.
gnostik@centrum.skwww.gnostik.szm.sk ;-)