Svadba v máji 2007. Kto má vtedy svadbu?

14. máj 201060650
  • maaajovky, kde ste? 🙂....musim si oddychnut od uzavierky, lebo budem vykrikovat zo sna cisla 😃...v kazdom pripade, vcera sme pokorili 100-ku a dnes to mame za 99 😵

• fiiha , my za 92 🙂

• uz nam hezky odsejpaaa 😃...sa ani nenazdame...asi ma chce boliet gloobus 😠

• Sponzor fóra
  • musime si poriadne uzit tie tri mesiace 😃

• 😃 ...sice PO TOM sa tiez az tak velmi nezmeni, ale moze byt 😉

• ahojte kocky uz ste boli na veltrhu v technopole? 😵

• ahoj ery no ja som sa tam chistala ale nakoniec sa mi tam nechcelo...radsej som bola trenovat maminkovse povinosti...bola som od piatku u sesterky...ma 3týzdnoveho drobca... 😉 😃 😃 Ty si bola,????

• ani ja som nakoniec nebola....
    bol tam vobec niketo z majoviek_

• jasne, ja som bola 😉 teda aj s drahym a i napriek tomu ze ma bolavu nohu tak to tam so mnou vsetko poctivo prekrival 😵 😎 😉 🙂 no mam z neho radost a to som mu dokonca navrhla aby zostal u znameho ze ja pojdem sama, ale on ze v pohode aj ked ho to boli ale ved nieco ze vydrzi, no tak ma potesil 😎 😉 🙂 a bolo super vybavili sme nejake veci aj pokupili drobnosti tak sme z toho vytesení, ale ludi bolo ako maku no stalo to za to 😉 🙂 😵

• Dievcence, uz mate topanky? Ak ano, odkial ich mate?

• Ahoj menovkyna 😉...ja uz mam...objednala som si ich z Polska cez internet - mam ich v albume 🙂...stali 1.000,- Sk + nejake drobne (postovne);

• takze Zuzka 😉
    ja by som sa osobne bala objednavat topanky cez internet, kedze by som si nebola ista, ci mi sadnu, lebo niekedy potrebujem cislo 36, niekedy 37, zavisi od topanok

• trosku som riskla aj ja, ale risk bol v tomto pripade zisk 😉...tiez mam niekedy 36 a niekedy 37 a minuly rok som si kupila cizmy v detskom u Batu c. 35 😃 ...

• ahoj zuzky

ja som si kupila v sobotu v poluse take uuuuuuuuuuplne super presne take ake som chcela musim mat kvoli satam nizky podpatok a ked som ich zbadala tak som vedela ze toto su tie prave, stali 1890,- ale daju sa aj potom vynosti uplne v pohode a su hlavne pohodlne co budem do rana potrebovat 😉 🙂 😃 😵

• Ahojte babenky!
    Hlásim sa do klubu májových nevestičiek. Nás to čaká 26.5.2007. Zdá sa mi to, akokeby to bolo nekonečné čakanie. My sme za dva dni s drahým vybavili celú svadbu: od snúbencovho pokrstenia a konfirmácie, cez vybavebnie sobáša v kostole a sály s ubytovaním. Samozrejme hned v ten den sa nám podaril vybavit DJ a fotograf. Satocky uz mám, len sa na ne našíva vlečka, topánočky sú, poháre a výzdoba tiež. Chýbajú nám len obrúčky a sako pre mojho nastávajúceho.
    Babenky, zo srdca Vám želám všetko naj, naj, veeeeela lásky- nikdy nekonciacej

• Sponzor fóra
  • ahoj fomarik - nooo si sikula 😃....dakujem-e a taktiez Ti prajem len to naj...a NAJsamkrajsi majovy den D 😉

• dobre ranko vsetkym 🙂
    Erytrea, a v akom obchode si ich kupila? Tiez pojdem popozerat topanocky tu v Blave, ale ak nenajdem, nic sa nedeje, v marci ideme na par dni do Irska a vcera som pozerala na nejake web stranky a tam maju naaaadherne topanocky, od vymyslu sveta 🙂

Tiez vitam medzi nami Fomarik, my dve mame dokonca ten isty datum 😉

• Jeeejda ja mam narodky 26.5. ....a som vobec netusila ze to vychadza na sobotu 😃

• Dani, a to uz budes 3 tyzdne manzelka 😃...btw... ako to vyzera so satami - virtulanymi pre Zusku? 😉

• Ahojte. Idem sa pochvalit. Objednali sme pohare. Nie su to take srdieckove, ake som chcela,ale nie su ani take obycajovske.Maju trosku zakrivenu nozku a stali o polovicu menej-1000,-Sk. Kupila som ich na svadobnom veľtrhu v BA.Mali aj tie moje srdieckove, ale 2000,- je moc. Tak som si odskrtnut dalsiu polozku v planovaci. V podstate mame uz vsetko az na obrucky. Tie sme si tiez pozerali na tom veltrhu,ale tie co sa nam pacili stali skoro 20000,- a to nechceme.
    Juuuj, tak by som uz chcela,aby bol maj....Len sa trochu obavam tohto pocasia,aby nam nahodou v maji nesnezilo...Aaaale,co sa ma stat,to sa stane...

• mirka, nemaluj certa na stenu..! 😃 ...snezit? nepovoluje sa!! 😃 😃

• ja by som to tiez nechcela, ale ked sa pozries von oknom, tak to tam nie je vsetko s kostolnym poriadkom,takze... 😞 akurat vcera mi moj drahy doniesol snezienky zo zahradky a to je februar....ale viac sa bojim dazda, lebo fotit sa do atelieru nejdeme, len vonku,tak dufam,ze bude svietit slniecko... 🙂

• aj my mame fotenie len vonku...fotografka povedala, ze doteraz zatial problem s dazdom nemala - aspon pocas fotenia - tak dufam, ze my nebudeme vynimka 😃...no u nas v BA je to este znesitelne, aj ked v porovnani s februarom 2006 je vyrazny rozdiel v pocasi...ale hadam to nie je len posun pocasia, ale naznaky prichadzajucej jari 😃

• hehe neboj saty su na dobrej ceste...rozrastame sa...ale este nie verejne...snad uz na konci februara otvorime 😉 ...ale popolnocne rifle nedrzime 😃

• ...ozaj babule kedy idete na skusku ucesu a make-upu?

• ale urcite drzite popolnocne saty, v ktorych vydrzim 😉 😃...oukej...tak idem trpezlivo cakat a sa tesit 🙂...a prosim si taku drobnu velkost - nieco medzi 34 a 36 🙂

• nic neboj.... vsetko bude 🙂 ...akurat sa trapim s fotkami 🙂

• Ja este nemam isteho kadernika,ani vizazistku. Chcela by som,aby ma cesal a licil jeden chalan-vizazista,kt.je vraj super, lenze este nevie, ci bude mat 12.5. volno, lebo robi v jednej parfumerii a este k tomu chodi po zahranici po sutaziach, takze nevie,ci bude volny. Mam sa u neho zastavit v polovici aprila,aby sme sa dohodli.Ale slubil mi,ze ak nebude moct on,tak mi odporuci inych.
    On skusky nerobi,lebo tvrdi,ze aj tak neurobi 2-krat rovnako 🙂 . Ale vraj to vzdy stoji za to.To tvrdia ostatni. Tak sa modlim,aby to volno mal... 🙂

• jaaaj...Dani, vsetko nechcem...co by som s tym robila 😃...ja uz kadernicku mam a aj vizazistku...na skusku idem niekedy v aprili...hlavne kvoli pricesku, ktory budem mat...aby sme vedeli co a ako 🙂

• Babenky, aké budete mať šatočky po polnoci? Veľmi by ma to zaujímalo.Počúvam rozne názory, ževraj majú byť dlhé, nie tmavej farby. Ale 1000 ludí=1000názorov.

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Reštaurácia s talianskou kuchyňou otvorená: PO - Pia : 10:00 - 21:00, SO, NE - priestor k dispozícii na akcie, svadby, rodinné oslavy, firemné akcie,
    Zvečnite si svoj svet, objektívom môjho fotoaparátu.
    Ideálny priestor pre Vašu svadbu s najkrajším výhľadom na Bratislavu.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov