Svadba v máji 2007. Kto má vtedy svadbu?

Zobraz úvodný príspevok
Ahojte babenky :-D aprilovky sa nam uz skoncili,tak nech pribudnu dalsie,a to tie kde patrim aj ja ;-) Svadba bude v maji 2007 pravdepodobne 6.maja,tak kto ma este vtedy svadbu? Co uz mate zaistene?,alebo si myslite ze je este cas? ;-)
Odpovedať
no ja budem mat zatial popolnocne rifle a tricko :-D
Odpovedať
takze daj na seba ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Moja...to by mi stare mamy dali! I ked sa v rifliach citim najlepsie.
Odpovedať
no...my to nebudeme mat take konvencne...nebudeme mat vela ludi (na hostinu 45 a z toho rodinu drahehio ani nepoznam celu..) a stare mamy uz nemame :-(...takze to bude uvolnene podla nas :-D...ale pomyslam na saty, aby sa hostia necitili diskriminovane, ze oni su vo sviatocnom a nevesta v "domacom" :-D...a ak si najdem saty, tak urcite dlhe, lebo v kratkych by som sa citila nesvoja...ale podla mna taka koser dlzka je po kolena a nizsie ;-)...a tmavu farbu by som nevolila...radsej pastelove farby, aj ked ja pomyslam nad ciernymi v kombinacii s cervenou :-D...asi nie som dobry radca v tomto :-)
Odpovedať
Profilova fotka
No, poviem ti...ja som si vybrala presne také aké popisuješ. Cerveno-cierne /ciernej lan maličko/, také dlhšie, na štýl flamengo. A tiež nebudeme mať veľa ľudí na svadbe...len 39. Moj drahy má malú rodinku, vlastne len tú najbližšiu.
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
Dana-viktoria: Ano, tvoj album som uz videla v svadobných prípravách. Tie šaty sú cool. Ocenujem tvoj vyber aj podvazok.....
Odpovedať
cafte babule dnes som bola preč poháriky..... :-D :-D 8-)
Odpovedať
a cool su aj vlasy :-)...Dana...a vlastne obaja s drahym ste cool...ten plast...akoze dovi-dopo..skvele :-)...aj ja mam pekny podvazok :-D...a uz sa tesim na moju tortu :-)...asi si dam urobit len taku mini cvicnu, nech viem ako super to bude vyzerat :-)
Odpovedať
ahoj luc ;-) my chceme fotku ! my chceme fotku :-D
Odpovedať
uz sa na tom pracuje... :-D
Odpovedať
hotovo.... 8-)
Odpovedať
krasne su x-) ..no ja sa ich-nasich snad este dozijem v tomto zivote ]-( ...to je jedno z mala, co vybavuje moj usiplesk...mu to trva ako lacnemu..ehm... :-)
Odpovedať
:-D :-D :-D :-D ....a zajtre ideme nahánat oblek 8-)
Odpovedať
to uz my mame nastastie, lebo je to pahyl prvej triedy, ten moj :-p ... tak nech zozeniete ten PRAVY... ;-)...uz mi volal dnes kamarat, ze mi dorobil oznamka podla mojho navrhu a ze tento tyzden mi ich odprezentuje, tak sa tesiiim :-D
Odpovedať
no supeeer som zvedava.... :-D :-D
Odpovedať
Článok sa načítava...
ani mi nehovor :-D..dufam, ze urobil aj pozvanky k stolu x-)
Odpovedať
Profilova fotka
Profilova fotka
My sme kúpili krásne poháriky v Terrannove. Stáli iba 150 Sk!!!! Hned ked sme ich s drayhm uzvideli, tak sme neodolali. Na ich stopkách sú krásne fúkané srdiečka a dokonca sú aj s našimi menami.
Odpovedať
zuzky, topanky mam ze jednej obuvi v poluse ked prides pri knihkupectvo phanta rei a postavis sa k nemu chrbtom tak hned ta ulicka smerom do prava a na zaciatku tej ulicky po lavej strane hned prva obuv je taka nevelka ale niekedy tam maju dobry vyber a to som ja ani ziadne topanky nemala v plane este kupovat, ale ked som ich zbadala tak som nevahala ani sekundu su coooooool 8-) :-) lucy ahojky tak to vam drzim palce my sme oblek kupili v 4 obchode po tom ci vyskusal asi 20 kusov a uz to zacinalo byt ozaj huste ]-( tak prave v tom nam padol jeden do oka a uz sme nevahali fakt ako uliaty presne na neho ;-) :-) a este aky je v nom fesaaaaaaaaaaak :-D 8-) ;-) :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Profilova fotka
No ja v gladiatoroch nechodím, ale tiež mám problémy s topánkami na opatku. ved ja v tom neviem ani chodit. Este pred tym, než sme kupili botičky, som tvrdila, že radšej pojdem pred oltár v lyžiarkách ako na vysokých štekloch. No s mamkou sme kupili nie príliš vysoké, bo potom by som bola vyššia ako moja polovička. Ale majú dlhú špicatú špičku... a neviem si v tom kľaknúť. Už teraz nacvičujem akrobacie, neviem ako to zvladnem.
Odpovedať
Profilova fotka
a preto som si ja zvolila take topanky, ake som si zvolila :-D...ze Tina Turner - dobre prirovnanie :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
cafte....dnes sme boli v kostole...a piatok mame prve poucenie..... 8-) 8-)
Odpovedať
tak by som Dani aj ja dopadla, nechat to na mamu :-)...Luc, ja som za 30 rokov poucena ajajaaaaj :-D...tak nech je farar na Vas dobry, aj ked ja tomu prt rozumiem ;-)...
Odpovedať
vy budete mat v kostole????
Odpovedať
nie..my sme obaja nekrsteni ancikristi :-x ;-)
Odpovedať
ahá no inak ja som len krstená...a farárko podotkol...ze som asi nebola moc vychovávaná vo viere :-D :-D :-p ale inak to dalej nerozoberal....co ma potesilo... :-D :-D A mame aj hodinu...15hod.....to vypukne 8-) 8-)
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?