Svadba v máji 2007. Kto má vtedy svadbu?
megy....tiez som pragmatik jak vysity a sice romantik som, ale hodne ukryty
...najprv to malo byt ako chcena "nutnost"-cela svadba...po obrade rodinna vecera a hajde domov...ale ako som si zacala nejako pripravovat drobnosti...napr. menovky (o tych som ani nesnivala na zaciatku organizovania a uz vobec nie nad tym, aby ladili servitky
) ale nakoniec som zistila, ze ma to bavi a uzivam si kazdu drobnost...povedali sme si...dorpcic, ved je to predovsetkym nas den, tak ked uz robime paradu pre blizkych za nemaly peniaz, tak nech z toho mame nieco aj my...a strhlo nas to ako lavina a pripravy su pekne a nie stresujuce...tak nech ta nieco "nakopne" a zo stresu je radost
30. jan 2007- Sponzor fóra
ale mne osobne nejde o pocet ludi,ja tam budem mat len ludi ktorych tam chcem mat a s ktorymi som bola cely zivot cca25.ale neznasam tie opletacky okolo ako svadobne a popolnocne saty,DJ,a proste to ze JA budem stredobodom pozornosti.ja si uvedujem ze pre tolkych ludi to musi mat aj niekto na starosti a ze to musi mat nejaky sled,aleeeeee.....ja som proste taka.mohlo by sa vymysliet nieco ako kaskaderi na svadby,ja by som to urcite vyuzila
30. jan 2007....vsetci co tam budu, budu nasi priatelia a rodina, a ti by mali chapat, ze je to uvolnene a ma to byt o pohodli, ze nechceme nikomu robit divadlo, ale spravat sa prirodzene...som presvedcena, ze s tym nikto nebude mat problem...vsetci budu cestni hostia, my si hradime vsetko - preto budu oni "tancovat" ako my budeme piskat
...a nechystame ziadne "nemile" ci extravagantne prekvapenie, aby sa musel niekto citit dotknuto, ci urazene a ak potom niekto povie, ze cakal viac, tak mu poviem, nech da peniaze a zahram mu divadlo so vsetkou paradou
..
30. jan 2007- Sponzor fóra
no aj my chceme kupit. V novembri sme boli v Brne a drahy videl super HUGO BOSS oblek ale este si nekupil, lebo sa chce dat do formy
ti chlapi su horsi ako my zeny niekedy...
Inac mne sa celkom pacila aj Pierre Cardin, aspon to, co sme zatial videli.
A vy sa kam chystate na nakupy? A kde ste pozicali vesticku a kravatu? A kolko stoji take pozicanie?1. feb 2007
Nenašli ste čo ste hľadali?
Kreatívny svadobný príbeh si zapamätáte!
julova ahoooooooooj davam Ti ciarku
kto dalsi??? asi vsetci makaju