Ahojte babenky :-D
aprilovky sa nam uz skoncili,tak nech pribudnu dalsie,a to tie kde patrim aj ja ;-)
Svadba bude v maji 2007 pravdepodobne 6.maja,tak kto ma este vtedy svadbu?
Co uz mate zaistene?,alebo si myslite ze je este cas? ;-)
:-D :-D....len potom nech Ti nepadaju na zem mince, lebo to s tymi gelakmi ani za ten svet zo zeme nedvihnes :-)...aj ked mi v obchode vydaju drobne, tak to sucham po pulte az si to suchnem do dlane :-D...a este zips si budes zaujimavo zapinat...ale da sa zvyknut ;-)...a myslim, ze ked budu dobre urobene, tak nehrozi, aby Ti odpadli, ako by bolo vysoko pravdepodobne pri nalepenych ;-)
Ahojte babenky. Tak po krátkej odmlke som tu opať. Som chorá ako pes....je mi na nič |-| |-| , ale "mojusvadbu" si predsa nenechám ujsť. Do zajtra sa musím už konečne preliečiť, pretože idem na skúšku svadobných šiat, čo mi ich teta zužovala a dorábala vlečku. teším sa ko malé deculo.... :-N :-N :-N :-N
Ja keď som šla úplne prvýkrát skúšať svadobné šaty, ja som pred tým nespala tri dni. Nenormálne som sa tešila. Najradšej by som ich mala už doma a nepustila.
lietam medzi MS a MK:-D :-D...a studujem a nemyslim na teh. test, co mam na kuch. linke...pockam, az kym NEPRIDE mrcha :-D...prave som doprala - teda pracka |-| , upratane mam, drahy je v praci....a tak surfujem :-D...co Ty? ;-)
aj to sa hodi :-)...sice aj moj...vymeni ziarovky, urobi zastrcky, zmontuje nabytok...vymaluje, vykachlickuje - fiiiha - a ja mu stale, ze nevie tolko co ja :-D...a on Ti vie toho dost :-D...si ho dnes za to pomojkam, ked sa vrati -D
tak spinkat hej? ;-)...aj my sme vcera prisli vecer utahani z akcie po 23-ej, ze ideme rovno spinkat, lebo drahy vstaval do prace...ale este sme poistili :-D
Julova, my už 9 mesiacov. Pochodila som aj všetkých lekárov, som v poriadku aj Mirko, teda drahý. Mojím jediným problémom je, že mrcha mi chodí kedy sa jej chce. Najcastejsie o 2 týždne pozdejsie. Teraz je tomu uz 3 týždne a stále nic. Ale doktor povedal, že ovuláciu mám, tak tehotná mozem byt. Po svadbe by sme to chceli riešiť naplno.Doktor umelo vyvolá ovuláciu a šup.... NO uvidíme
Ze sú to riadne nervy?! Ja som stále taká nervozna, či príde tá mrcha alebo nie. A ešte ked si robím teh.testy...no katastrofa. Robila som si cez vianočné sviatky 3 teh.testy. Dva z nich boli pozitívne a jeden negatívny. Len-tak, zo zvedavosti obcikal jeden test moj drahy a tiež bol pozitívny.
ani mi nehovor :-D...ale povedala som si, ze vydrzim cakat bez testu a urobim si ho az ked nepride mrcha - teda dufam ]-( ...tak teda...to by bol prvy tehotny chlap :-D...a potom tym testom ver!!...len peniaze z nas tahaju asi...