Svadba v máji 2007. Kto má vtedy svadbu?

Zobraz úvodný príspevok
Ahojte babenky :-D aprilovky sa nam uz skoncili,tak nech pribudnu dalsie,a to tie kde patrim aj ja ;-) Svadba bude v maji 2007 pravdepodobne 6.maja,tak kto ma este vtedy svadbu? Co uz mate zaistene?,alebo si myslite ze je este cas? ;-)
Odpovedať
no uz som myslela ze po majovkach ani stopy.... :-D
Odpovedať
Profilova fotka
no ja som tu dnes stopu sice nezanechala, lebo som sa nechcela miesat do diskusie ohladom tehotenskych testov :-D
Odpovedať
Profilova fotka
hoci nie ze by som nezacala tiez uvazovat o nejakych pokusoch 8-)
Odpovedať
No asi bude tento rok nejaký obzvlást vytazený na mimca a plodný...u nás v robote je 8 tehotných.... ;-) :-D
Odpovedať
Profilova fotka
tak tolko tehotnych znamych som ja za zivot ani nevidela! :-. mne sa to babo az tak velmi nehodi teraz, ale ja by som aj tak chcela :-D
Odpovedať
ahojte kocky, ako sa mavate? my dnes oslavujemeeeeeeeeeeee drahy ma narodky a uz ho cakam x-) upecena torticka, chlebiky, ocka, zabaleny darcek ;-) :-) uz sa neviem dockat :-D 8-) x-)
Odpovedať
ery no supis to poriadne oslavujte...a kolko ma drahý? :-D
Odpovedať
uz riadny chlap na zenenie :-D 32
Odpovedať
no to ano...moj je proti nemu 27 rocne usko... ;-) :-D :-D
Odpovedať
vek ma to ano ale je to take moje vecne dieta x-) ;-) :-) vobec na to nevyzera x-) ako vam idu pripravy? dnes to mame presne za 3 mesiaciky x-)
Odpovedať
Profilova fotka
heh, tak moj vyhrava, ma 35 :-D lucu, taky mlady? tak to bude asi fakt laska 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
jeejda ahojte kocky musim sa aj ja pridat vdaka vam som si uvedomila ze aj my to mame presne o 3mesiace... :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Profilova fotka
dakujeem :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja budem mat22 a maco29,ja som vraj moc mlada a on vraj najvyssi cas..no ja si myslim ze je to jedno..ked sa dvaj lubia ;-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Profilova fotka
hmm..saty samozrejme uz mam poplnocne tiez aj topanky,dnes som si kupila modry podvazok..uz mame urobene spz-tky na auticko,obrucky uz mame skoro vitazky, vybrali sme latku na oblek a momentalne riesime oznamka..ako vy??mate pekny datum xixi..
Odpovedať
Profilova fotka
Profilova fotka
hmm..lebo som to este ani nestihla si pofotit no chystam sa na to uz tyzden...ale slubujem ze to coskoro napravim...
Odpovedať
Profilova fotka
no nebola som tu 3 dni a ako vidim, diskusia majoviek zaziva renesanciu :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte maaajovky :-)...my 81 dni :-D :-D...a este 10 dni do prveho teh. testu :-D..
Odpovedať
Profilova fotka
keby to uz bolo tuto sobotu, bolo by najlepsie :-) 81 dni sa mi zda ako vecnost... :-(
Odpovedať
mirka...leti to...len nedavno som na kalendari otacala 101. den :-D...neboooj...ubehne to ani sa nenazdas ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
no ahoojte..my to mame za rovnych88dniiiii....ake sa vsetky zdate byt kludnucke..nestresujete ?? :-D
Odpovedať
michaela, ono to len pride :-D...ale dnes mi prisla kalkulacia na hostinu, tak uz mi dalsi kamen odpadol zo srdca :-)...uz ma caka len skuska ucesu a vizaze...ostatne uz v podstate mame...teda este rande s kameramanom a DJ-om... ;-)...pohare sa robia, kolace su zajednane...ale momentalne sme v kludnom obdobi pred svadbou :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja vobec, a to nemame este vsetko. je to asi tym, ze este mame predsa 81 dni :-) :-) :-) julova: viem,ze to ubehne,ale ked by som to uz chcela mat za sebou,aby sme mali ine problemiky-babatko... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
my mame uz skoro vsetko zajednane no ja stresujem uz od zaciatku priprav :-) ..ja to asi strasne moc prezivam...
Odpovedať
mirka, tak na tom my uz pracujeme x-) ....tak uvidime...michaela, aj my sme to zo zaciatku prezivali naplno...ale teraz je taky "utlm" ale myslim, ze sa to coskoro zasa vygraduje :-D
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?