Svadba v máji 2007. Kto má vtedy svadbu?
- Sponzor fóra
Ahojte májovky!
Romi, teda Dididi................ja sa straaaaasne teším, že si tu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dnes som sa velkodušne vybrala k doktorovi.....má dovolenku celý týždeň, pretože sú jarné prázdniny tak je doma s deťmi!!!!!!!!!Zase nič neviem ohladom tehulkovstva a som z toho choráááááááááááááááááááá. POMOC
Bola som skúšať aj tie svadobné šaty, juj, teším sa . Asi pol hodinu som sa vykrúcala pred zrkadlom26. feb 2007Waw tak ja mozem zatial len "zavidiet"
No tento tyzden som si dala zavazok ze to vsetko preriesim. Inak ako sa k vybavovaniu a vyberaniu vsetkeho staval vas nastavajuci? Ten moj to chce nechat vsetko na mna a on bude uz len schvalovat finalne produkty
To este nevie co vsetko som mu naplanovala ze musi vyriesit
26. feb 2007Fomarik ahooooooj
...no teda...vies co to robi s nervami?
...ale urcite vies...ved Ty to prezivas bytostne osbne
...tak uz nech to skoro vies...a to ziadny iny by ti nemohol urobit sono?
lebo takmer mesiac meskania...ak to nie je tehu, tak ja uz neviem.....urob si zajtra test...alebo so mnou vo stvrtok
26. feb 2007Ahoooooj Lucka teda fomarik
Aj ja sa tesim ze sme sa tu takto zisli. Teda ty si to tu objavila skor a mna az teraz napadlo hladat inspiracie u spolocnych terminov
Takze znova nic nevieme? to je o nervy. No stale je tu velka nadej kedze slecne mrche sa este neracilo dostavit. Vidis vravela som ti ze budes nadsena zo satociek. Pozerala som si ich v tvojom albudme a su krasne. Budes fesanda
Sampo aj ja si chcem oznamka vymysliet sama a hlavne tam dat nejaky obrazok ktory pouzijeme aj na pohare, vinkove flase, cokoladky a vysluzku. To vsetko by som chcela mat no ci to stihnem to je vo hviezdach26. feb 2007Ahojte májovky aj ja sa pridávam moj nastávajúci je tiež Peťko.Sledujem tu vašu tehulkovskú debatu a strasne vam držím pršteky júlová a fomárik. Moj Peťko by uz tiež chcel ale ja chcem ešte počkať lebo predsa sme stále v anglicku a ešte chcem trošu zarobiť peniažky nech možme doma prerobiť bytík a potom hor sa na babatko. Nech sa ako tehotná nemusím stresovat. No neviem možno že som sebec
26. feb 2007didi - tak ja nebudem davat mojho Petula ako priklad, lebo v tomto je iny ako vacsina chlapov
...on je taka moja "baba"
...zlaticko, poklad veliky...do vsetkeho sa angazuje - kolace vybavil, kyticu vybavi, oznamka - ja navrh, on tlac, pohare vybavuje...a vsetko ostatne sme vyberali spolocne.
26. feb 2007Presne toto isté som prežívala počas vianočných sviatkov. Ale vtedy mi mrcgh meškala 17dní. Bývalaá doktorka mala tiež dovolenku - 3 týždne. Iný lekár ma nemohol vyšetriť, tak som prestúpila. To meškanie mi zdôvodnil tým, že som bola napichaná rôznymi hormónmi. Ale twraz som 2 mesiace "čistá". Samozrejme, bola som aj u obvodnej na odber krvi, ale neodobrala mi ju, pretože to nie je v jej kompetencii. Test si spravím, to je jasné ešte raz, ale ja im už neverím!
Idem sa tešiť na svadbu /radšej/, tehulkovstvu dám voľný priebeh, bo my všetky vlasy vypadajú z toho /i ked by troška mohli byť redšie/.
Tak, a teraz vás prosím o pomoc: Kde sa dajú kúpiť balony? my ich nevieme zohnať, ani v hračkárstve ani v drogériách.26. feb 2007- Sponzor fóra
Ahoj Iva
, a dalsi Peto, to je sila
....ale nie si sebec...tak to neber...toto my uz mame zabezpecene-hoci nas caka hladanie vycsieho byvania casom-ale to je otazka aj par rokov, takze zaklad mame...a asi by som premyslala podobne ako Ty na Tvojom mieste...nech ma krasne domace prostredie drobcek
...
26. feb 2007No teda julova musis si ho riadne hickat ked je takyto zlaty
Moj Petko mi pomaha v domacnosti aj so vsetkym moznym no svadbu velmi nemusi. Aj ked oznamka budu jeho praca. Aj navrh aj tlac. Na to sa rad podujme. A ostatne uz mam v hlave premyslene ja takze uz len predostrem navrh a on samozrejme bude suhlasit
Ahoj Iva81. Takze dalsi Petko do partyVobec nie si sebec ked chces najprv vyriesit zazemie a potom babatko. Ja som to tiez takto riesila. Mame uz svoj bytik, auto, psika, obaja v pohode pracu a az teraz sme si povedali ze by sme to mohli skusit. A podarilo sa
26. feb 2007Dakujem julova potešila si ma.Ved mam "len" 25 tak ešte to hádam nejaký rôčik alebo dva počká. A čo sa týka toho môjho a organizovania svadby tak tiež zo začiatku hovoril že všetko nechá na mna ze jemu je to jedno že je dôležité len koho si berie a ostatné nieje dôležité ale potom ho to tiež chytilo a všetko sme riešili spolu, teda okrem šiat samozrejme.
26. feb 2007čavindel Sampo! No čo už, musím byť trpezliváááááááá.
Dididi.....mne netreba pripomínať, že som hladná. Ja papám stále, ale už som schudla 7 kg. Som na seba pyšná.
Májovky...ja stašne túžim, aby sme mali na svadbe ohnostroj, veľký obrovský , ako vo filmoch. No ale asi mi bude musieť stačiť pár sviečok na svadobnom stole zvoniace zvony kostola.
Normálne zíram, ako sme sa tu všetky zišli. POndelok, pracovný deň, skoro presné poludnie...26. feb 2007my taku normal....45 ludi aj s kamerou, DJ a fotografkou a vecer zo 15 kamaratov
...a co sa tyka chudnutia, uz to nejako neriesim...ja mam take bibendum ze az
...ale Petulo ma chce aj s nim...hovorime tomu, ze prepriprava na tehu
...ja ked sauvolnim, tak treti mesiac zacinam
...ale ja ho mam asi aj zanho, lebo on je taky strasny pahyl, ze dovidenia
...ale inak som ok...normalna vaha na moju vysku, len to bibendum. keby sa to dalo na pluca vytlacit
...
26. feb 2007Tak to ja som iny organizator
...ja take rada...a aj Peto moj vybera prebera...on je cista zenska v tomto a ja naopak...ja aj ked idem nakupovat, tak idem ucelovo za konkretnou vecou - kupim a uz ma niet v obchode...nemam rada nakupovanie...ale on, sleduje letaky, akcie a vie sa motat aj tri hodiny
...a my to mame take vyvazene, on si ma hycka nadmieru a ja len kusok, aby bola rovnovaha
...ale lubim ho najviac...moooje usate
26. feb 2007
Nenašli ste čo ste hľadali?
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
ahoj julova. vsimla som si ze sa na tom tehulkovani dohadujete s fomarikom
Velmi vam to obidvom prajem nech vam to vyjde. Takze my sme obidve na Petkov s datumom 12.5.

sampo neviem co je lepsie ci leto ci zima. Som prvy krat tehulka no mamca mi vravela ze v horucavach sa pretrcat s bruskom je dost brutus. No je mi to jedno. Nejako to prezijem