Ahojte babenky :-D
aprilovky sa nam uz skoncili,tak nech pribudnu dalsie,a to tie kde patrim aj ja ;-)
Svadba bude v maji 2007 pravdepodobne 6.maja,tak kto ma este vtedy svadbu?
Co uz mate zaistene?,alebo si myslite ze je este cas? ;-)
Caute majovky, vita janga medzi nami :-D..dani, dakujem za tip ;-)...mate sa? inak janga..s takym pocitom som sa stretla...rezervovala som si saty v jednom salone, ale po mesiaci ma premohol pocit, ze to nie je "ONO"...a tak som hladala dalej, az som nasla tie PRAVE :-D...a vzdy ked idem okolo toho salonu a nemusim ani vojst, a aj tak sa usmievam ako rozpuknuty orech :-D...
Julova dakujem za privitanie. ja nemam pocit, ze to nie je ono... ja len som z toho trosku vedla... a tak asi kazdu hodinu pozeram fotky zo skusania, aby som sa uistila, ze su to fakt tie prave :-D
ked si sa citila ako princezna a boli pohodlne, tak nevahaj...maj je tu cobydup, tak nech Ti ten pocit vydrzi :-D...a dokonca mame svadbu v rovnaky den ;-)...a nemas foto zo skusania? :-)
tak ich zmensi...uplne jednoducho - otvor si ich cez Paint alebo malovanie a cez funkciu Obrazok - roztiahnut ci zkosit zmensi percento na 99 - to staci ;-) a daj ulozit obrazok - a je to zmensene ;-)
mne sa povodne velmi pacili tie co mas ako obrazok 19 - Dalia ;-)....ale ta stola okolo ramien je dooost nepohodlna, a v pase som rovna, cize by to na mne tak pekne nevyzeralo...tak som nasla inde :-)...velmi som tuzila z Nicol po satach Picola - s cervenym korzetom, ale uz ich nemali...tak som nasla saty s cervenym bolerkom a je to :-D...v Nicol som si najprv vybrala ine...ako sa len volali...aa... Islandia - ale nakoniec, kedze nebol ani naznak cervenej to nebolo to ONO PRAVE ;-)
kupil mi nastavajuci saty 8-) (kedze ja som na ne momentalne ani nemala)... ale laska na first look, som sa po ne musela po dvoch tyzdnoch vratit, lebo mi stale vrtali v hlave (a hlavne sa mi trochu zavrtali do rozpoctu :-N )... mozno dam do albumu, no najprv musim upravit foto, lebo su velke a hadam aj ksicht by som si mohla odstranit heh :-D
sampooo..su krasne :-) a cervene x-) ...a aj s ksichtom! prosiiiim :-D...ani z mojho server nepadol :-D..
a obrucky? ukaz ukaz ukaz :-D
inak - mame ze rychly internet od T-mobile ]-( ...blizko nas je Polic. riaditelstvo a maju take rusicky, ze dovidenia...vecer niekedy udrzat signal na nasej ulici je o nervy, tak vzdy rezignujem...a rano ked nemozem spat, tak si surfujem :-D
FOMARIIIIK!!!! TAK AKO??? ROBILA SI SI??? SOM STRAAASNE ZVEDAVA =-) x-) x-)
julova s ksichtom? co ja viem.. :-D este by ma tu dakto nasiel... ale na chvilu to tam mozem dat, napriklad ze na dnes 8-)
obrucky este nemame, iba sme ich dali robit. Ale ak dakde objavim nejaky obrazok tych nasich, tak som sem dam. Z bieleho zlata budu
Čavino májovky!
Test som si nerobila. Pojdem radšej zajtra k doktorovi. Včera som sa sem vobec nemohla dostať. Vždy mi to vyhadzovalo trápny "Error". Ale dnes som už tu, medzi vami.
joj diky petruska55 :-D treba ma trochu poutesovat, lebo som mala vcera trochu vycitky kvoli cene ;-) saty su kupene v PP, ale maju aj stranku (teda ta "moda"), moje tam sice nie su, ale su tam aj ine pekne. www.angelika.com.pl
Sampo: Dúfam, že poteším nielen teba ale aj seba a Mirka. Si predstav, že on včera kúpil fotoalbum a povedal, aby som si prvý pozitívny test doň vložila....ževraj to bude prvá fotka našej bábiky. Aj som sa trošku nahnevala, aby to nezariekol ]-( :-(
inak fomarik som sa zabudla minule opytat, ze ci robis v BB ked v Europe? lebo ja sa tam obcas motam :-D aj topanky som tam kupila svadobne aj kadeco ine 8-)
teraz to vyzera, ze si pisem sama so sebou, ale musim este :-D zase sa mi snivali svadobne bludy, ze som si sla po saty a tie moje boli totalne znemoznene - zlto modre, uplne priserne, navyse mi boli kratke a kazdu topanku som mala inu (to sa mi snivalo uz druhykrat). A vcera ze som zapochybovala, ci si toho mojho mam zobrat, lebo sa z neho vyklul vidlak.. taky ozajstny, ze farma, zvieratka a tak :-S
Sampo: uvidíme, uvidíme či budeme piť....Ano robím v Europe. Tak sa niekedy zastav ;-) ;-) ;-)
...dobre som sa pobavila na tvojom vidláckom sne.... Mne sa dnes snívalo niečo s bábovkami, takže pohoda. No, zrejme si si písala sama lebo ja som si doteraz trošku zdriemla. Poriadne ma to zlomilo...ešte teraz sa preberám