Svadba v máji 2007. Kto má vtedy svadbu?
- Sponzor fóra
jeee, tak to je zlate...a ja napriklad mojho Petula volam usiplesk a doberam si ho, ze ma najvacsie usi na svete a pritom ich vobec velke nema, ale aj tak mu to uz prischlo
...a on ma vola drobec, lebo som take male kuraatko
alebo mamina - uz ma steluje do tej pozy
...tak tesi ma, Lucia
...a tusim aj luculka je Lucia
..dana_viktoria je jasna a este sampo by sa nam mala odhalit
23. feb 2007- Sponzor fóra
aj ja som si to vsimla, fomarik, ale kusla som si do jazyka a neokomentovala som to
...pre mna su divni zasa ti druhi, ktori sa neangazuju a niekto ich do svadby musi nutit
...ked sa muz chce zenit, nepotrebuje predsa cas na "stravenie"...
...ja tomu tam nerozumiem, tak uz tam nebudem pisat nazor...zaklad, ze vieme, aki su ti nasi uzasni
23. feb 2007No caute majovky, tak sa k vam konecne pridavam, doteraz som len sem-tam citala, co vsetko uz mate zajednane a tak, no a ja stale nic!!! Ale dnes som si konecne vybrala saty!!! Asi poznate ten uzasny pocit, tak som sa chcela podelit o radost, aj ked uz u mna nastava dilema, ci som si vybrala dobre ....
23. feb 2007Prave preto som si doteraz nijake nevyberala - som len chodila, pozerala (aj to len raz zacas, ked ma to chytilo), ale tak uz som si povedala, ze je asi uz najvyssi cas, vsetci ma znervoznovali, ze este nic nemam, no a teraz sa znervoznujem sama, ci som urobila dobre. A ty si si ake vybrala?
23. feb 2007no vsak uz si ich poriadne nepamatam
..viem ze su biele...dvojdielne...vrch neni typicky korzet ale zapina sa za krkom a je zdobeny perlickami a strasom...sukna je dvojvrstvova...podsivka a biely tyl na tom jemne nariaseny.... viem ze som nimi bola taka nadsena ze ked sme isli do jedneho obchodu hned potom pozret spodne pradlo tak som odkracala aj s nakupnym kosikom a mama si to asi po pol kilometry chodze vsimla ze si vykracujem ako karkulka a pohupujem cervenym nakupnym kosikom.... takze asi su pekne tie saty
23. feb 2007
a mozno by aj nejaky z BA docestoval do Nitry...hm? Ja budem mat DJ RED-a z BA a akurat vcera som s nim mala prve stretko a veeelmi sa mi pacil, aj dievcata tu na stranke ho odporucali...akurat vravel, ze uz po jul ma vsetko obsadene...ale tvoj termin je kusok dalej, tak skus sa nanho nakontaktovat...kontakt naho je aj tu na stranke v katalogu firiem