Svadba v máji 2007. Kto má vtedy svadbu?
- Sponzor fóra
Julova.................presne viem ako sa asi cítiš . Už sa nevieš dočkať na dve modré paličky, že? nebojkaj, tých pár dní prebehne cubidup. Potom nám daj vedieť ako si pochodila. Božinku...ved ja to teraz budem prežívať s tebou.
Mne mrch mešká už 26 deň a bojím sa urobiť test, že tam nájdem zase len jednu trápnu paličku. Radšej na budúci týžden zájdem na sono.23. feb 2007- Sponzor fóra
Ked ja už som unavená z tých testov....nenormálne a vobec im neverím. Cez vianoce som si robila tri, 2 boli pozitívne a jeden negatívny
. Pre srandu jeden obcikal Mirko a ten bol tiež pozitívny
. Hovorila som to mojmu doktorvi a obvodnej a oni sa mi len smiali. Povedali, že ak mi na budúce bude meškať mrcha, mám prísť o mesiac na to k nim, teda na gyndu, aby mi zobrali krv na HCG...to bude 10%-né.
Vyskúšala som snád všetky možné značky tehotenských testov,už ma z nich bolí hlava.
Ale už to nechcem rozoberať. Ked to bude mať prísť, tak to príde.
Inak doktor mi hovoril, že s najvačšou pravdepodobnosťou by sme s Mirkom mali mať dvojičky, takže....Sampo...možnože ani nie si dalkeo od pravdy.23. feb 2007nie, to nie, fomar, neboj
...ale ono aj ked sa utesujem, ze je to len prvy pokus v nasom pripade, tak viem ze budem smutna z jednej /
Tak OK, fomarik...si odvazna a odvaznym stastie praje...drzim palceky...asi nebudem vooobec v noci spat
...a aj keby tam bola jedna / a mrcha nepride, tak este nic nie je stratene
tak tfuj tfuj tfuj pre stastie23. feb 2007
ahoj fomarik
...no neviem...asi tym, ze je konecne piatok
...a o den menej cakania, kym si budem robit test...uz len 6x sa vyspim