Svadba v máji 2007. Kto má vtedy svadbu?
- Sponzor fóra
mozno by ti primar.sk "porozpraval" o priznakoch.. ale tie ty uz asi teoreticky ovladas
ja sa tam chodim obcas strasit ohladom porodu
25. feb 2007no ja sa asi pojdem postrasit neskor
....ale prezili ine, prezijeme snad aj my
...hej...uz by som priznaky odrecitovala aj o polnoci...ale ked kazda zena je tak specificka...no uvidime...najistejsie bude, ked to potvrdi az sono...a to ma este nejaky ten tyzden cas...najblizsi ciel = nech sa do konca tyzdna nedostavi mrcha
25. feb 2007Ahojky!
Čítam vašu debatku...hm, Julova nebojkaj, ešte ten 1 týždeň nejak vydržkaj a potom sa dočkáš. Sú to riadne nervy. Ja sa teraz začínam nejak sledovať....prsia, pleť, chuť do jedla, nafúknuté brucho, atď.... Tiež navštevujem niekedy Modrého koníka ale radšej sa nejdem tým trápiť. Ja sa snažím nad tehulkovstvom nemyslieť /to mi povedal doktor/, ale je to ťažké. Radšej sa teraz zamestnávam myšlienkami okolo svadby. My to máme za 90 dní....to je taaaaka veľa...juj!
Kedy by si presne mala dostať mrchu? A chodí ti pravidelne?
Sampo: ten detský kútik je na druhom poschodí, vedľa KFC a Čínskej reštiky. Prstienky sú krásne!!!25. feb 2007Ako rada by som ti to čakanie uľahčila!!!
No vidíš...tak ani nie týždeň, vlastne už v piatok si možeš urobiť testík. Veľmi ti prajem aby bol pozitívny. Kiežby aj náš. Mirko dnes v práci pozeral na malé ponožtičky a hned mi volal, či ich má kúpiť. Týmto ma len viac deprimuje....
Takže za 76? Ja som si to len dnes prepočítala a idem si zrejme strihať meter ako na vojne.25. feb 2007- Sponzor fóra
julova no ja by som aj chcela, ale mala by som este chvilu pockat... tak pockam
mam 25, tak este ma hodiny tak neprenasleduju.
Fomarik jasne, uz viem, minule tam bolo teda dost vela kriciacich deti, tak to ta potom obdivujem, ze to zvladasale zase sadla som si vedla nich..
minuly tyzden to bolo, vo stvrtok asi.
a vyhravam, ja to mam za nejakych 69 tusim25. feb 2007Minulý týžden som nerobila, bo som bola doma vo VK. No tak nabudúce sa zastav...ak budeš môcť. 69 - magické číselko
. Potom, keď to budete mať za sebou, tak mi aspon všetky dáte vedieť, ako to prebiehalo, aké dojmy, zážitky, jednoducho všetko..... ak samozrejme po svadbičke nezanevriete na túto stránku. Ked sa vy povydávate, budem si dopisovať sama so sebou?
25. feb 2007Ahojte babenky.
Ak mozem tak sa k vam pridam aj ja kedze svadba sa veru blizi a rady sa hodia
Fomarik takto som ta tu normalne objavilaSom ale sikulka vsak?
Inak aby som sa predstavila volam sa Romi (Romana) a s Petkom sme sa rozhodli pred mesiacom ze ideme robit svadbu kedze som uz od decembra tehulka. Tesime sa najviac na svete
Vy uz mate skoro vsetko zariadene a ja este len zacinam. No takze mam co robit aby som vas dobehla. A snad aj nejaky ten albumik si vytvorim nech mam svoju vizitku svadobnych priprav.26. feb 2007
Nenašli ste čo ste hľadali?
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
vraj oboje priznaky su veeeelmi podobne...tehula som este nebola ...tak neviem
...