Svadba v máji 2007. Kto má vtedy svadbu?
- Sponzor fóra
Hmm
teraz neviem ci sa tesis alebo ani nie
Ja davam svadbu aj kvoli tomu aby sa dietatko narodilo do kompletnej rodiny
teda hned po svadbe by sme chceli na tom pekne zacat pracovat
ale iste ze rada este popijem coto na svojej svadbe, nie grcat na zachode,preto ta chapem, ze by to asi nebolo to prave zrovna teraz
5. mar 2007mno ja len dufam ze je to pokazeny zaludok...este babatko neplanujeme ale pochopitelne keby to prislo tak sa tesime...len este nejaky ten rocik by sme chceli pockat...kym bude vlastne byvanie..ked budem mat rozbehnuty obchod..ked nebudem nutena hravat po kluboch zafajcenych...co pochopitelne ma bavi a chalani mi nezabudnu pripominat ze im nemam pokazit minimom karieru
)) ...telce
...takze uvidime...hadam to nebude mimi a ked bude, mame uz pre nho malu motorkarsku kozenu bundicku
5. mar 2007julova ahoj
no vedecka praca.. mohla by aj lepsie vyzerat, malo stran sa mi zadarilo, musim dnes este aspon zo 5 stvorit. Ale tak sa mi nechce ze az! ved aha, kde zase som
julova vybrali ste si Egypt? tak tam by bolo mne asi privelmi horuco, ja ostanem niekde v starej dobrej Europe... ak sa mi samozrejme bude pozdavat ponuka, hlavne mi musi vyhovovat plaz... ziadna kilometrova od nevidim do nevidim, piesok aj za usami.. do takeho Bibione by ma nikto nikdy nedostal5. mar 2007- Sponzor fóra
no neviem neviem tusim uz dneska dorazi....