Svadba v máji 2008
- Sponzor fóra
jaj ale lepsie sa robi doma jak v robote. ale doma sa k tomu neviem dokopat
aj vcerajsiu upravu foto som nechala na dnes... som toho aj tak mala vcera dost som si zmyslela prehodit izby a pravit novu spalnu, tak som stahovala a poobede som strazila male diavcatko tak som ani nemala casu, ale manzelik bol prekvapeny ked vecer prisiel ze mame druhu izbu
pekne ich upravil, karsne ich mate.
to kebdy si bola v papuckach na svadbe?22. jún 2008no ale cool su na fotke
ja sa divim ako som v tych topankach vydrzala v takej pohode, ja co opatky nenosim, ale potom po polnoci ked som dala balerinky to zas bolo ine kafe to som sa este roztancovalazrazu lahunke satya pohodlne botky
no ale vypklatka by bola.. joj zajtra sa chystam na nakupy davno som nebola tak sa normalne tesim. sak uz v lete nam co na seba zistujem, treba predsa novy satnik ked uz som pani manzelka22. jún 2008si sa neprezliekala do popolnocnych?
no ja marne zhanam dlhe letne saty take jake pohodlne nech ich vynosim, ale nikde nic
akosi som zo vsetkeho vyrastla do sirky
aj muzikovi treba nech njako vizerame ako manzelia.
jak tak kukam dnes mam na sebe take bordove tricko s kostrickou piratskouto je teda ako na spravnu manzelku
sak nedela treba pohodlne aj tak ma za cely den vidi len par kolegov
22. jún 2008- Sponzor fóra
je ahoj moni, a co ty takto v nedelu?
hej aj kratke by som chcela, ale specialne dlhe, to ja tu sedavam s nohami kadejako tak sa dlhe zidu a asik mi je v dlhych lepsie aj nirmalne nemusim davat pozor ako sedim a zohynam sa, ale fakt neviem ci sa pod zem prepadli,
no zakon schvalnosti ked nieco chceme tak to zrovna nidke nie je22. jún 2008no to ano..prva cena bola televizor, druha skuter a tretia susicka pradla..ale bohuzial, nic z toho sme nevyhrali
celkovo bolo pripravenych 350 cientakze kazdy nieco vyhral..
dnes sme aj dost unaveni, lebo vcera doobeda a poobede sme mali vo firme este den otvorenych dveri a ludia chodili na exkurzie..vystriedalo sa tam vyse 500 ludi
rano sme to tam museli vsetko nachystat a potom zase vsetko spratat a potom sme sa ponahlali uz na ten fest, lebo poobede bol program pre deti (boli tam rozne sutaze, kolotoce, obcerstvenie - a to vsetko zadarmo)
a vecer zacal potom program pre dospelych..bolo fajn, dobra zabava aj ludia si velmi pochvalovali..22. jún 2008
Nenašli ste čo ste hľadali?
Svadobné foto - video
Rodinné foto - video
Letecké foto-video DRONOM
Book,glamour
Fotoatelier
Ahojte, idem vas len pozdravit, dva tyzdne sa neozvem, ideme na tu svadobnu cestu, ta vystriedam Leni
tak pekny weekendik, pa vsetkym.