Svadba v máji 2008
- Sponzor fóra
Lubi - já noční pták teda moc nejsem, spíš si nemám čas psát v práci...tak to doháním večer, no a navíc v TV je fotbal, takže oba s manžou máme svůj program
Jak skončí zápas tak jdu chrnět
Teda tak už nám zbývá se pokochat akorát miluščinýma fotečkama? No paráda, se těším
Pořád to tu zodpovědně procházím abych na žádnou z nás nezapomněla19. jún 2008- Sponzor fóra
nejsem fotbalový maniak, to moje drahá polovička je maniak, já jen sedím u telky s noťasem a procházím si diskuze nebo taky procházím pořád dokolečka fotečky. Zatím totiž nemám jasno, které si chci nechat vyvolat, album už mám, ale ty fotky prostě nemůžu rozhodnout, který jsou ty nej, prostě chci všechny
Ale už půjdu spát, tak si zítra užij poslední pracovní den (nevím teda jestli nepracuješ třebas i o víkendu, já naštěstí neeeee) a taky víkendík19. jún 2008no presne aj ja chcem vsetky treba velky album, to uz viem ze potrebujem velky na fotky
par fotiek uz mam vytlacenych prioamo opd fotografa tak sa mozem kochat stale, a este mam ramiky do krorych njake foto potrebujem, tak sa mozem venovat vyberu
no ja pracujem teraz, zajtra aj cez vikendlen sobotu mam volno-fotkove volno
dobru noc teda papa a pekny vikend19. jún 2008
Nenašli ste čo ste hľadali?
Zabezpečíme Vám kompletné reštauračné, eventové a hotelové služby na profesionálnej úrovni.
Ano Moni ja tu ešte straším....jeeejda aj ty si si zmenila fotku...