Svadba v máji 2008
- Sponzor fóra
o penazkoch ani nehovorte...clovek aby mal hlavu v smutku - mladu rodinu tento stat nijako nepodpori - byty treba na hypo splacat roky rokuce - potom ani detom vlastnym sa neda poriadne nasetrit a potom pride dochodok a umrieme od hladu - lebo na nas nebude mat kto robit a "stat" sa nam vysmeje - sak sme si mali aj na to nasetrit...
- no dufam,ze takto to nebude..ze bude aj lepsejsie... lebo takto to je otasny vyhlad... sme akurat skonstatovali so svokruskou vcera...
a preto my ideme na dovcu tento rok - co mozes urobit hned - neodkladaj na zajtra19. jún 2008- Sponzor fóra
Inac baby, ja som si dala robit pas nakoniec do toho mesiaca, s tym, ze mipovedali, ze pravdepodobne dojde do nasej dovolenky a predstavte si, ze za tyzden som uz pas mala, no dobre ze som tych 4000Sk nedala za ten trojdnovy....
No Turecko ja nemusim, ale Grecko by som aj ja rada navstivit....casom19. jún 2008no ked je i teraz prvorade byvanie tak papa hawai, dovolenka postaci aj nasa chata aj tak je tam najlepsie
ale strasne rada mam chorvatsko, viem kam idem co ma caka, neni to preludnene, drahe dorozumieme sa a v priatelskej atmosfere.
tak sa tam tesim uz sme si nakupili nafucku aj karimatky, ihned by som sla do mora, take hnusne teplo tu mame19. jún 2008Baby tak to vám závidím...my...teda hlavne ja len tak skromne...Bulharsko ma zaujalo...hlavne tým že nám to odporučil náš kamarát...ale upozornil nás aby sme si vybrali bez stravy...že tam je úplne lacné jedlo...a je to výhodné že nemusíme vstávat každé ráno na ranajky...a pojdeme sa najest kedy my budeme chciet...ešte sa chcem opýtat Lupienky,že ako to vlastne je...ona je v tom zbehlejšia...
19. jún 2008gabi - tak v bulharsku je superne - my sme si zvolili minuly rok taky trolinku lepsi hotel a boli sme nadmieru spokojny - bolo to uplne genialne ako tam bolo pekne fajnovo - superne more a lacno! a to suhlasim s kamaratom - v hoteli sa jedlo neoplati - lebo ranajky v tom nasom stali za prd - ale dalo sa najest hockde za par koruniek - ako u nas a lacnejsie... a to my sme chodili s nasimi chlapmi furt na morske priserky (boli sme s kamaratmi) a fakt - ta dovolenka bola uni - tuti
len bacha - je jedna oblast ktora draha je - a to su tusim zlate piesky...
19. jún 2008gabi, aj my ideme do Bulharska - konkretne Varna Zlate piesky, ak by si chcela, dam ti kontakt na hotel, kde ideme, vyjde velmi lacno, my ideme letecky na dva tyzdne a cena na osobu je 11000Sk aj s polpenziou, ale to je uplna pravda, ze je tam lacno.Bolisme na tom istom mieste aj last year a banovali sme, ze sme si zaplatili PP, totiz kebab kupis za levu, co je asi 15 sk a podobne a cobec neni pravda, ze more je spinave, bolokrasne ciste, aj plaze....
19. jún 2008
Nenašli ste čo ste hľadali?
Bude mi cťou zachytiť jedinečné okamihy Vášho svadobného dňa.
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
miluska ani monikin musim nebol ta sexi postavicka, sedel vedla nej
uz som pisala len to skocila na spodok vedlajsej strany

my sme mali len klasika odcepcenie, a ani neviem kde skoncilo pierko, som ho po svadbe marne hladala, chcela som si ho vysusit, kyticku ma vysusenu