Svadba v marci 2011. Ste tu?

24. apr 20114900
  • tak už aj mna chytila panika z počasia. Pozerala som dlhodobú predpoved počasia do polovice marca a som zhrozená: sneženie a dážd a teploty od -3 do 4 stupnov 😢 .Vidím to na fotenie v interiery.

• teplejšie bude len na juhu Slovenska,ale na severe bude chladno 😞

• @svintekova   ahoj prosim ta a kde si to pozerala tu dlhodobú predpoved počasia?
    Držim vám všetkým palce, aby vám vyšla pekná marcová sobota...

• Sponzor fóra
  • http://pocasie.aktuality.sk/hlohovec/ je to veru zaujímavé 😐

• @michelle1984  ja mám svadobnú kytičku za 40euro, ale to mám od známeho, ktorý mi dal zľavu a mám iba takú jednoduchú z ruží ... tak neviem, vraveli mi že záleží od ročného obdobia a akú chceš z akých kvetín, akú veľkú ... takže cena sa môže vyšplhať aj na 100euro ...

• @mucik1985   ja som dala do googla dlhodobá predpoved počasia na okres Martin. Nepotešila ma 😞

• @michelle1984   no ako hovorím, nevyzerá to s tým počasím ružovo 😞

• ahojte kočky, veď sa má oteplovať ... 🙂

• čaute babenky, tak ja už fakt neviem, raz dajú na nete že sa má oteplovať, raz zase že nie... tak ja už fakt neviem... 😞

• Hej hou, baby!!! šak kašlať na počasie!!!! šak mi sa tento mesiac vydávame 😃
    Hlavu hore a ak bude aj jemný dáždik, ževraj sú fotky veľmi krásne aj v takom počasí!
    a pokiaľ bude liať - no tak naprší nám veľa šťastia. 😉
    a inak - kde kukáte dlhodobé predpovede?
    btw- ja som počuvala Ilka či kto to bol a on hovoril, že od začiatku ďalšieho týždňa sa má oteplovať.,

• @barborav  ahoojky, no skús pozrieť meteoprog.sk - tam si dáš mesto aké chceš a ukáže ti to podrobnú predpoveď počasia na 14dní... 🙂 ja si to tiež vravím, že kašlať na počasie, význam dňa si nenecháme pokaziť počasím 🙂

• Nech sa toto pocasie udrzi

• snežííííííííííííííííííííííííííí

• tak toto počasie nás fakt skúša 😞 to akože tento rok nepríde ani jar? fňuk, kočky držím Vám v sobotu palce, aby ste mali krásny dník 🙂 ja idem po Vás hneď v piatok 🙂

• Ja už radšej ani nemyslím na to, aké počasie vyjde na sobotu, ako veľmi zmrznem a beriem ako samozrejmosť, že po svadbe skončím na marodke. Stále si však hovorím, stojí mi to za to. Budem vydatá, budem mať svadbu. 😃 😃

• Sponzor fóra
  • @michelle1984  na túto sobotu hlásia 9 stupňov, tak ak im výjde tá predpoveď tak nezmrzneš 🙂

• Tak, uz som mala spoved, svadobna generalka je za nami. Dnes bol posledny pohodickovy den. Zajtra sa od rana do vecera nezastavim

• milé 5 marcové nevestičky, prajem vám aby vám všetko vyšlo tak ako ste si to vysnívali/naplánovali. Držte sa 😉

• aj ja prajem tohtosobotňajším nevestičkám, aby prežili svoj veľký deň, tak ako si vysnívali, bez stresov, nech vám to všetkým dobre dopadne a užite si to ... 🙂

• Pripájam sa, zajtra sa sem nedostanem, a myslím že ani vy nevestičky 🙂))
    Nech je zajtrajšok najkrajšou oslavou vašej lásky a užite si tento deň 🙂 držím palce 😉

• Ja som schopna tu byt aj zajtra. Bo som tu aj cez mobil obcas 😃
    Akurat som u kadernicky na melirovani. Vonku je krasne. Saty uz mam doma a uz sa nemozem dockat kedy ich budem mat na sebe.
    Rovnako aj ja prajem zajtrajsim nevestam vsetko dobre nech vsetko bude presne take ake chcete.
    Zajtra sa vydavameeee

• @michelle1984   asi nestíhaš 😃

• tak a už tri z nás sú vydaté a zabávajú sa - myslím na vás celý den, prajem vám všetko dobré na spoločnej ceste životom. Dúfam,že svadba je podla vašich predstáv. 🙂

• už sa teším na ich fotky.. aj počasie im vyšlo na jednotku 😉

• už len nevestičky tancujú a zabávajú a nás to ešte čaká 🙂

• ja to akosi prežívam a to čo už na svojej svadbe ? 😮

• Ja som vydata panickaaa. Pocas priprav som tu nakukla ale nepisala. Potom mi bolo divne odpovedat na vlastny prispevok 😃. Cela svadba vysla na jednotku. V kostole mi brutal horko bolo, a to som sa bala jak zmrznem. Krasne pocasie. A hej potom som uz nemala kedy. Nohy si necitim 😃

• @michelle1984  gratulujeeeeem a prajem všetko dobré do spoločného života, tak supeeer, že svadba vyšla na jedničku, aj počasie vyšlo nádherné ... teším sa potom na foto 🙂

• @svintekova  no nás to čaká už o pár dní 🙂

• @michelle1984   gratulujem

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Ideálny priestor pre Vašu svadbu s najkrajším výhľadom na Bratislavu.
    Zuzana Minarovičová
    Celé Slovensko
    Ahojte, volám sa Zuzana a som svadobná a rodinná fotografka. Bude mi potešením nafotiť Vám Váš svadobný deň, kdekoľvek to bude. Píšte, volajte .-) ...
    Radi pre Vás pripravíme svadbu na kľúč podľa Vašich želaní. Pod jednou strechou nájdete výbornú kuchyňu, príjemné ubytovanie a krásnu výzdobu.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov