Ahojte
Najde sa tu este niekto taky blaznivy ako ja kto uz teraz zacal postupne kupovat a vybavovat veci na svoju svadbu?my mame konkretne v Ke 20.oktobra 2007
tesim sa na vase prispevky
fuuu tak to keby som vedela... ja som velmi nerozhodny typ tak to budem mat tazke... ale pacia sa mi aj take co su okolo krku a take skor jednoduche... a ty mas uz ake vybrate???
Ja som si šaty kúpila. Mám štýl morskej panny. Ak si nerozhodná tak sa nafoť a daj fotky na túto stránku. Tu ti kočky radi pomôžu. ;-) A kedy sa chystáš?
Zatiaľ nič neplánujeme. Ešte uvidíme koľko budeme mať voľného času po svadbe. Skôr pojdem s kamarátkou pred svadbou na týždeň k moru trošku sa opáliť. :-D :-D - môj drahý je totiž to alergický na slnko. :-| A vy?
A kedy chceš objednávať ostatné veci? Ja som začala v januári obvolávať fotografa a kameramana ktorých som si vybrala a už boli obsadení, tak sme posunuli termín o týždeň a tak som 13- tka :-D
ahojte oktobrovky, vyzerá to tak že sa k vám pridám lebo ideme prekladať svadbu z 22.9.07 na 6.10.07, tak septembrovky, asi opustím, aj ked nie doslova ;-)