Ahojte
Najde sa tu este niekto taky blaznivy ako ja kto uz teraz zacal postupne kupovat a vybavovat veci na svoju svadbu?my mame konkretne v Ke 20.oktobra 2007
tesim sa na vase prispevky
ja by som chcela iba po jednom kvietku do malej vazicky dat po stoloch. len som zvedava, ci si nebudem musiet aj vazy kupit. ked budeme mat vyzdobu do zelena, tak by som chcela biele tulipany, ked bude vyzdoba lososova, tak male ruzicky. ale tiez sa mi nechce vyhadzovat vela penazi za vyzdobu na stoly.
Mne sa tiež páči vanilkovo-zelená alebo bielo- lososová výzdoba, ale steny v našej reštaurácii sú oranžové tak ešte rozmýšľam akú farbu výzdoby zvolím aby to nevyzeralo ako v cirkuse ]-( . Bola som v jednom kvetinárstve kde požičiavajú okrem iného aj ikebanu z umelých kvetov na hlavný stôl za 500,- tak som im pekne poďakovala. Mám pocit že aj zo živých kvetov ma možno toľko bude stáť. Vážne uvažujem že si pomaly nakúpim umelé kvietočky a sama si doma urobím ikebany aspoň budem mať na to dosť času, budú podľa mojích predstáv a hlavne sa nebudem báť či do polnoci nezvädnú. ;-) Čo vy na to? =-)
Ja som tiež momentálne pasívna, zbieram inšpirácie a podobne. =-) Snažím sa urobiť si konkrétny obraz vecí ktoré budeme potrebovať aby som v lete už len kupovala a objednávala. ;-) Šatky už máš?
nie saty este nemam.. chystam sa s kamoskou niekedy do salonu kuknut, tak uvidime.. ale myslim ze to do takeho maja ma cas.. ;-) boooze ved to je zachvilku..... :-o
ja by som ani nemohla mat take co su ako by som to povedala hole pri krku lebo mam strasne vela znamienok na tele a nevyzeralo by to dobre.. neviem mozno taky styl so sa dava okolo krku alebo na ramienka...
a uz by som aj cvicit mohla zacat
:-D
Tak to sme tu niekoľko čo cvičia alebo to určite do svadby budú potrebovať 8-) :-p :-D :-D :-D :-D .
Ja tiež budem musieť trošku na sebe popracovať. ]-( :-| :-N .
A tvoj ženích bude v bielom alebo tiež v čiernom ako môj? Mne osobne sa ženích viac páči v svetlom ale môj nie je práve najchudší :-D :-D :-D tak preto bude čierny. :-x x-) :-)
presne tak ale pochybujem, lebo je v zahranici a tam ma nepravidelnu stravu tak neviem... a ty si tiez v zahranici aj s priatelom ? ci to nejake ine??? uz mam v tom zmatok...