Ahojte
Najde sa tu este niekto taky blaznivy ako ja kto uz teraz zacal postupne kupovat a vybavovat veci na svoju svadbu?my mame konkretne v Ke 20.oktobra 2007
tesim sa na vase prispevky
a bude to zlte alebo biele zlato?
a budete davat aj menovky na stol?ja si myslim ze to je dobra vec aspon kazdy bude vediet kam si ma sadnut a nebude zmatkovat... ale to asi bude vlastna vyroba...
Viac sa mi páčia obrúčky z bieleho zlata, ale môj snubák je zo žltého a chcem ho nosiť takže mu obrúčku prispôsobím. :-) Chcela som úplne klasické, jednoduché bez kamienka ale ako som si takú vyskúšala, tak ma to prešlo a budem chcieť s kamienkami a kombináciu matného s lesklým zlatom. :-p :-D
A menovky určite budeme robiť a aj priblížne dám vopred inštrukcie kto kde bude sedieť aby hostia nelietali ako splašené lesné včely a neusádzali sa hodinu :-S 8-( :-D .
veru treba si vybrat ake sa nam zenam pacia ved to je na cely zivot!!! :-) ja len dufam ze sa mi drahy prisposobi a nebudeme tam šaškovat v zlatnictve... :-D
Tak tak, vyberáme si my :-D :-p :-D . Inač upozorňovali ma v jednom zlatníctve na obrúčky, ktoré majú kamienky okolo celého prsteňa, že vraj zvyknú vypadávať. :-(
Mne to funguje, ale neotváraj ich www stránku ale klikni iba na nadpis KIM GOLD a tam sa ti otvorí ich reklama ktorú majú na tejto stránke a nie na svojej- len pre istotu to vysvetľujem. Inač na ich stránke sa nedá dopracovať k obrázkom- alebo neviem :-| :-o x-)
Ok tak neskôr, proste mi to vysvetľovali že kamienky ktoré sú dookola prsteňa vypadávajú a ničia keďže sú zo strany dlane a často sa niečoho dotýkajú, šúchajú a podobne. :-|
no takze predsa sa to len umudrilo.... :-D tie co si hovorila sa mi moc nepacia...ja skor take jednoduchsie... mne sa pacili tie co je pod nimi napisane 8H alebo 13A ale v bielom... ;-)
Ok tak ešte preštuduj a daj mi vedieť podrobnosti. Inač u nás sa ešte nedá veľmi kúpiť v obchode. Niektorá kočka ju tu predáva po 2800,- čo sa mi zdá dosť lebo viem že vonku sa dá kúpiť cca 800,-. Za koľko ju máš ty?
Moja sesternica zije v Irsku a tak mi tam pokupila vela veci ako pohare v tvare srdca, postavicky na tortu willow tree a tiez tu fontanu-vsetko mam v pripravnom albume. Moja stala okolo 2500,- lebo je cela z nerezu aj ta spirala, po ktorej tecie cokolada. Len treba este zohnat cokoladu. Vraj ju maju v metre po 100,- tak tam pojdem zajtra mrknut.