Svadba v oktobri 2007. Začali ste už vybavovať?

16. jan 201627280
  • a bude to zlte alebo biele zlato?
    a budete davat aj menovky na stol?ja si myslim ze to je dobra vec aspon kazdy bude vediet kam si ma sadnut a nebude zmatkovat... ale to asi bude vlastna vyroba...

• Viac sa mi páčia obrúčky z bieleho zlata, ale môj snubák je zo žltého a chcem ho nosiť takže mu obrúčku prispôsobím. 🙂 Chcela som úplne klasické, jednoduché bez kamienka ale ako som si takú vyskúšala, tak ma to prešlo a budem chcieť s kamienkami a kombináciu matného s lesklým zlatom. 😛 😃
    A menovky určite budeme robiť a aj priblížne dám vopred inštrukcie kto kde bude sedieť aby hostia nelietali ako splašené lesné včely a neusádzali sa hodinu 😒 😦 😃 .

• veru treba si vybrat ake sa nam zenam pacia ved to je na cely zivot!!! 🙂 ja len dufam ze sa mi drahy prisposobi a nebudeme tam šaškovat v zlatnictve... 😃

• Sponzor fóra
  • Tak tak, vyberáme si my 😃 😛 😃 . Inač upozorňovali ma v jednom zlatníctve na obrúčky, ktoré majú kamienky okolo celého prsteňa, že vraj zvyknú vypadávať. 😞

• 😮 dobre vediet...
    ja som sa bala aj pri zasnubnom ze sa mi bude zachytavat ten kamienok ale je to uplne v pohode...

• Tie ,, nebezpečné " obrúčky sú na tejto stránke medzi šperkami od firmy KIM GOLD, ak si otvoríš tú stránku tak sú hneď v 1. rade posledné 2 ks.

• lenka bohuzial mi nejde otvorit tu stranku... musime dat pozriet pc ale potom si ju urcite pozriem...

• Mne to funguje, ale neotváraj ich www stránku ale klikni iba na nadpis KIM GOLD a tam sa ti otvorí ich reklama ktorú majú na tejto stránke a nie na svojej- len pre istotu to vysvetľujem. Inač na ich stránke sa nedá dopracovať k obrázkom- alebo neviem 😐 😮 😵

• 😐 aj tak mi to nejde... nevadi niekedy sa tam pozriem...

• Ok tak neskôr, proste mi to vysvetľovali že kamienky ktoré sú dookola prsteňa vypadávajú a ničia keďže sú zo strany dlane a často sa niečoho dotýkajú, šúchajú a podobne. 😐

• no takze predsa sa to len umudrilo.... 😃 tie co si hovorila sa mi moc nepacia...ja skor take jednoduchsie... mne sa pacili tie co je pod nimi napisane 8H alebo 13A ale v bielom... 😉

• Jaj tak moje favoritky sú prvé 2 obrúčky 🙂

• aj tie su celkom pekne... a este sme rozmyslali ze by sme si dali zvnutra vygravirovat mena...

• Hlavne chlapom treba dať napísať dátumy aby sa vedeli zachovať 😃 😃 😃 aj mená môžu byť

• no zatial si moj dobre pamata moje sviatky... uvidime ze do kedy.... 😃

• Sponzor fóra
  • Už budem končiť, idem spinkať maj sa zatiaľ pekne a čo najskôr stretko tu 😉 😵
    Papa Katka- nech sa ti sníva o obrúčkach 😵 😵 😵

• aj mna uz caka postel.. papa

• Ahojte oktobrovky. Ste tu niektorá? 🤔 🙂

• ahoj leni 😉

• No tak to som zvedavá kde ty sa flákaš, kde si bola tak dlho? 😃

• ale bola som doma boli sme pre afto 🙂 a dnes som nakupovala kupila som si okulea slnecne a novy mobil a topanky do prace 😉

• Takže ste boli na Slovensku? Tak to je super, ako ste sa mali doma?

• no boli sme ale len na jeden den 😞 ale bolo super 😎

• Inač ešte stále si mi nevysvetlila system čokoládovej fontány. 😐 😵 Už máš preštudované, lebo neviem či sa mi ju oplatí kupovať

• jaj ja som ju este ani neotvorila 😃 aj ked som na teba myslela ale urcite sa oplati kupit
     🙂

• Ok tak ešte preštuduj a daj mi vedieť podrobnosti. Inač u nás sa ešte nedá veľmi kúpiť v obchode. Niektorá kočka ju tu predáva po 2800,- čo sa mi zdá dosť lebo viem že vonku sa dá kúpiť cca 800,-. Za koľko ju máš ty?

• ja som svoju dostala na vianoce ale cca 20 libier okolo 1000Sk 😉

• Ja sa musim pochvalit, ze ta moja cokoladova fotnatana uz dnes dorazila do Presova. Juuuuuj tak sa z toho tesim. Cez velku noc ju vyskusame 😵

• Ahoj Ally. A odkiaľ si si ju objenala? 🙂
    A ty Janka dnes nepracuješ?

• Moja sesternica zije v Irsku a tak mi tam pokupila vela veci ako pohare v tvare srdca, postavicky na tortu willow tree a tiez tu fontanu-vsetko mam v pripravnom albume. Moja stala okolo 2500,- lebo je cela z nerezu aj ta spirala, po ktorej tecie cokolada. Len treba este zohnat cokoladu. Vraj ju maju v metre po 100,- tak tam pojdem zajtra mrknut.

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Radi pre Vás pripravíme svadbu na kľúč podľa Vašich želaní. Pod jednou strechou nájdete výbornú kuchyňu, príjemné ubytovanie a krásnu výzdobu.
    Zuzana Minarovičová
    Celé Slovensko
    Ahojte, volám sa Zuzana a som svadobná a rodinná fotografka. Bude mi potešením nafotiť Vám Váš svadobný deň, kdekoľvek to bude. Píšte, volajte .-) ...
    skolnikphotography
    Celé Slovensko
    Mojou filozofiou je zachytenie jedinečných emócií a neopakovateľnej atmosféry počas vášho veľkého dňa.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov