Svadba v oktobri 2007. Začali ste už vybavovať?
- Sponzor fóra
Ahoooooojte babuľky. Tak čo sa týka naších obručok tak tie sú ešte v obchode ale zatiaľ ani neviem v ktorom.
Ale dnes som išla náhodou okolo obchodu Cipisek a našla som si krásne kroje na redový, len si ešte musím vybrať farbu- pôjdem tam na budúci týždeň a vyskúšam... tak sa teším že aspoň niečo10. apr 2007- Sponzor fóra
ahojte. ja som bola dva tyzdne doma a nejako som nemala cas nic pisat. ale uz som znova v anglicku, tak sa to hadam zlepsie. za tie dva tyzdne som mala tolko toho, ze sa mi to normalne cele skoro znechutilo. s drahym sme si vybrali obrucky. mali by byt koncom aprila, zajednala som kameramana, videla som neuveritelne mnozstvo svadobnych dvd, zajednala som starejsieho, boli sme pre slavobranu, mala som stretnutie s aranzerkou...no proste hroza. a to boli len veci, co sa tykaju svadby...
no ale hadam sa to znova trochu ukludni, ked som tu.
17. apr 2007baby, normalne, podla starych zvykov je starejsi krstny otec zenicha. moj otco raz bol a mal z toho len stresy, tak si myslim, ze je lepsie nezatazovat nikoho z rodiny. no a starejsi ma za ulhohu asi nieco take, ako je odobierka od rodicov. pride so zenichom k rodicom nevesty a vlastne ten starejsie hovori nieco v mene zenicha. potom vedie samotnu odobierku a usmernuje to trochu, aby to nebolo take chaoticke...pocas sobasu moc nefiguruje, ale potom ma nejake prihovory, ale to uz na hostine. vacsinou ide o take srandovne veci. u nas robieva aj nejake "scenky" s mladomanzeli aby to nebolo len o tancovani...no a potom aj samotne odcepcenie...je to vlastne komunikacia alebo rozhovor medzi nim a prvou druzickou a drzbom. no a hlavne by sa mal starat o zabavu, aby sa vsetci hostia zapojili...je to inak fain mat na svadbe niekoho takeho, kto trochu na take veci dohliada...
18. apr 2007
ahojte kocky, ako pokracujete v pripravach?