Ahojte
Najde sa tu este niekto taky blaznivy ako ja kto uz teraz zacal postupne kupovat a vybavovat veci na svoju svadbu?my mame konkretne v Ke 20.oktobra 2007
tesim sa na vase prispevky
My čo máme vybraté oznámenia tak ich budeme mať hotové za 3 dni takže to má čas a my ich budeme posielať pozvaným hosťom 2 mesiace pred svadbou a ostatným cca 2-3 týždne pred. :-) Utekáme do mesta pozrieť obrúčky.
papa kočky x-)
caute. ja idem o tyzden domov, takze uz sa to potom trochu rozbehne. drahy vcera povedal, ze si musime cim skor kupit velku postel, lebo sa tlacime na jeho malej :-N no a ze to bude hned druha vec, ktoru spravime x-) x-) ja ho este musim trochu ponahanat aby sme si na faru a este tie oznamka. myslim, ze rodine ich budeme roznasat asi tak dva mesiace pred svadbou a ostatnym nepozvanym asi tak mesiac pred. to hadam tolko staci...
Ahoj klapinka, ďakujem pekne, neviem sa s mojou obrúčkou zmieriť, chcela som so žltého zlata, širokú, matnú so zirkonami a mám kombináciu žltého s bielym, tenkú lesklú a bez zirkonov. :-D :-D :-D presne tento výber ma vystihuje- čistý poplach. Tá moja je vážne krásne lesklá, vyzerá že má v sebe po celom obvode zirkóny ale to je biele zlato v tvare kvietočkov, nádherne sa leskne a hlavne že takto bude vyzerať roky, lebo tie čo sú matné že vraj po pár mesiacoch zmenia farbu a budú lesklé. A hlavne mi pristane k zásnubnému. Takže sa strašne vytešujem. x-) x-) x-) x-) x-)
Ja viem, aj by som chela aby boli rovnaké ale môjmu vôbec takáto vyzdobená nepristala, pôsobila hrozne dievčensky takže sa to ani jednému z nás nepáčilo a ja som zase úplne hladkú nechcela takže toto je pre nás kompromis, veď rozdiel je iba v tom že ja mám v strede pásik bieleho zlata. Inač on ju často nosiť nebude takže pohodička. :-) nám to nevadí. ;-) a vy už máte?
no, este som. ale takto o tyzden uz odchadzam nastalo domov. ja som si vela vybavila, kedsom boladoma cez velku noc no a nieco povybavoval drahy. teraz mame este take veci, co chceme spolu. nastastie kolaciky medzi to nepatria :-D pockaj...nepisala som ti nahodou, ze kamarat ma zo spiskej zenu? no len uz neviem, ci si na to odpisala... :-N
aha, no nevadi. neviem ci ju poznas, tak neviem, ci mam pisat jej meno... :-N ja sa zase budem stahovat do trnavy...mam celkom rada to mesto, tak uvidime. len este zatial neviem, kde co je.