Svadba v oktobri 2007. Začali ste už vybavovať?

16. jan 201627280
  • hej som v uk no ako tu je no vselijako

• a domov sa kedy chystas?

• tyzden pred svadbou 😠

• Sponzor fóra
  • a este sa naspat aj vratis?

• myslis do uk?
    do uk ideme s5 po svadbe neviem co by sme robili doma 😞

• jaj tak ked ste tam obaja tak nieje o com... a ako dlho ste tam uz?

• vyse dvoch rokov 😮

• to je dost.. 😉 .. a pocasie mate ake? tu bolo aspon u nas dnes hrozne teplo.

• kaatkaa...v anglicku je horzne pocasie. nieje viac ako 15 stupnov...teda tu kde som ja...hroza...ja uz chcem teploooo 😬

• Ahojte oktobrovky... 🙂

• ahojky

• Ahoj. No čo máte nové? Ja som sa dnes bola trošku poflákať meste, tá moja výzdoba mi nedá spať 😛 , som závyslá na peknom prestieraní takže hľadám niečo pekné nas toly, ale veľmi nie je z čoho vyberať a ja už neviem či mám ešte počkať alebo kúpiť to čo mám vybraté. V lete už nebudem mať čas chodiť po obchodoch takže baby raďte. 😞 😞 😃

• co mas vybrate?

ja som zatial kupila vlizelin...

• Umelé kvety- Kráľovské ľalie krásne ako živé, sviečky a tiež organzu ale ešte sa musím ztotožniť z výberom farieb. Naša sála je oranžová tak som sa po dlhom premýšľaní 😮 rozhodla pre bielu výzdobu a jemne do nej dám oranžovú- medenú s ostrou červenou. 😎 😎 😎 ach jaj neviem či som to neprešpekulovala. 😃 😃 😃

• my mame vybratu farbu zlato kremovu...

budeme davat iba organzu, na stolicky potahy a sviecky by nam mala dat restika... viac asi nebudeme riesit... moj nazor skoda peniazkov 😉

• Sponzor fóra
  • a pri tom v jednduchost je krasa 🤔

• Ja len naviac chcem tie kvety na stoly, sála je dosť vysoká takže potrebujem dať niečo do priestoru a tie ľalie sú vysoké. 🙂 A poťahy musia byť!!! 😃 😃 😃 bez nich to nie je ono. 😉

• este ma napadlo ze planujeme nastenku s nasimi fotkami ked sme boli maly az po sucasnost... aspon sa budeme mat na com bavit 🙂

• No tak tá nastenka je dobrý nápad- môže byť už som tu aj niekde videla že namiesto menoviek mali hosia na stoloch svoje fotky čo bolo tiež zaujímavé a zábavné ale neviem kto by teraz všetkých fotil 😛 😬

• tak to nie..ani sa mozno so vsetkmi ludmi nestretneme co budu na svadbe..ale nase foto... ved budeme v hlavnej ulohe 🙂

• Jasné to si urobte a vy máte svadbu v PP?

• ano svadbovat budeme v spisskej sobote

• no už som tu, stihla som urobiť večeru, rozvešať prádlo, upratať kuchyňu a napísať žiadosť do zamestnania 😎 😎 😎 takže už je pohodička... 😃 😃 😃

• lenka sikovna si...
    upratat aj mne by sa zislo.. 😎

• My máme prerobené izby tak tie upratujem s radosťou ale s kuchyňou a kúpelňou, ktoré sú ešte pôvodné je to horšie keďže tam po mne nič nevidno- tak to neznášam 😠 😛 . A vy bývate spolu?

• no byvame..ako byvame...
    veci mame v jedom byte...ale marek je v uk...a ja este dokoncujem skolu.. tak som v ba... ale chodim aspon raz do mesiaca obmenit satnik 🙂

• je tu este niekto?

• ano

• cim to je ze nam tuto viazne debata....podelili sme sa na jednotllive soboty????? 😞

dnes je zly den uz nech je po nom 😞

• babule aj ja si myslim ze sa pozakladali zbytocne temy na kazdu sbotu ale co uz 😬

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Váš sen ..., Váš deň ..., Vaše splnené sny.
    Zabezpečíme Vám kompletné reštauračné, eventové a hotelové služby na profesionálnej úrovni.
    Ponúkam profesionálne fotografické služby.
    Bude mi cťou zachytiť jedinečné okamihy Vášho svadobného dňa.
    Reštaurácia s talianskou kuchyňou otvorená: PO - Pia : 10:00 - 21:00, SO, NE - priestor k dispozícii na akcie, svadby, rodinné oslavy, firemné akcie,
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov