Svadba v oktobri 2007. Začali ste už vybavovať?

16. jan 201627280
  • my už sme babka s dedkom pomaly 😒 😒 😒

• a babo je uz na ceste?

• Nie 😞 aj keď už chceme a aj babo je hlavne dôvod prečo sa berieme- chceme mať všetci rovnaké meno 😵 a čím skôr po svadbe 😃 😃 😃 a vy?

• Sponzor fóra
  • no my este pockame s babom ale ked sa podari budeme len radi 😵

• aj ked vy ste vekovo v predstihu takze my sa nemusime az tak ponahlat 😃

• Veď ešte uvidíme ako sa podarí my už nemáme na čo čakať a na druhej strane nemám chuť chodiť na rodičovské združenie ako stará baba 😠

• a kde pracujete?

• Pracujeme v PO

• ako co?

• Môj milý podniká a ja pracujem v jednej firme ako asistentka

• aha tak to mas dobre ze si moze dovolit ist na matersku 😉

• a odkial si z presova?nasi byvaju pri presove

• My bývame priamo v Prešove. A prečo máte svadbu v KE?

• lebo ja som z ke a nasi sa prestahovali len pred dvoma rokmi na dedinu 🙂 sesterku som mala zo sidliska 3 chodila na OA v PO

• Ešte som ti zabudla napísať že som volala aj p. Maskaľovej a aj ona už má na náš termín fotenie v KE 😠 ale mám sa jej ešte v pondelok ozvať a možno nafotí aj nás.
    A ja som si myslela, že budem dosť trápna keď si budem objednávať týchto ľudí 7 mesiacov vopred a nakoniec mám problém 😞

• Sponzor fóra
  • no ja som si zarezervovala vsetko rok a viac dopredu a som rada aj ked ti poviem ze bolo aj take ze mi povedali ze to je este skoro ale nakoniec som dobre urobila 😵

• tak to určite

• inac ja aj ked som oznamenia dala robit a obrucky a vlastne komplet vsetko tak sa na nas pozerali ako na doch debilkov co sa nevedia dockat 😠 a az po niekolkonasobnom vysvetleni ze zijeme mimo Sk a prideme tyzden pred svadbou nam niektore veci zarezervobvali a pod 😬

• Ja som si chcela čím skôr objednať foto, kameru, DJ a sálu aby sa mi nestalo presne to čo sa stalo- že vyvolení ľudia už budú obsadení, ostatné veci budem riešiť až v lete. Ešte rozmýšľam či si objednáme na hodinku cimbálovku čo ty na to?

• my mame zivu hudbu ale tiez by som nieco volila ak by nebola ziva

• My chceme DJ, ale pre pestrosť rozmýšľam nad tou cimbalovkou no ešte uvidíme.
    Musím na chvíľu skončiť mám povinnosti ale este sa ozvem.
    - inač super pokec 😉 zatiaľ papa

• ok maj sa ja idem do prace takze ked tak zajtra
    papa 🙂 😉

• Ahoj lov. Napísala som ti do IP tak mi prosím ťa odpíš čím skôr.

• Tak ja skúsim zajtra prevolať čo už mám rezervované a zmeniť termín tak uvidím 😞 . Vôbec sa mi do toho nechce. 😠

• leni hadam to bude stat za to 😉

• Uvidím či budú mať všetci voľné termíny o čom pochybujem. A to som dnes dala zálohu za sálu a napadlo ma opýtať sa či je problem zmeniť dátum ale nejak som to nechala tak. Dám ti zajtra vedieť. A vy čo nové?

• No ja som dostala krasny darcek na valentina hodim foto zachvilu

• a daj urcite vediet ze ako si dopadla ale ked toho este vela nemate zalohovane tak by to nemal byt problem

• Namáme toho tak veľa takže nemala by som mať problem ide o to že stači aby bol obsadený jeden z týchto ľudí a som tam kde dnes. A čo za Valentín prišiel tak skoro?

• no boli sme dnes v meste lebo robime v stredu tak sme dnes boli kupit 😵 😵 😵

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    0903 591 415
    Povedzte si svoje ÁNO v romantickom átriu historického Domu. 🙂
    Svadobné fotografie, ktoré splnia všetky Vaše očakávania a ešte máličko viac...
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov