Svadba v oktobri 2007. Začali ste už vybavovať?
- Sponzor fóra
- Sponzor fóra
ahojte buduce manzelky
Nas termin je 13.10.2007. Kedze moj drahy je za hranicami svk, vsetko sa snazime riesit v predstihu. Nechcem mat stresy mesiac pred svadbou, ze co som este nevybavila a na co som zabudla.
Posielame maily na objednanie saly, fotografa, a hladam pekne namety co by sme mohli mat a ake.
Este stale nevieme kde bude svadba. Ci v meste trvaleho bydliska Mareka (mojho snubenca- Vrbove) alebo v mojom- Poprad. Rozhodne krajsi kostol, a lepsia ponuka restauracie.
Zatial mame svadobene oznanamenie (aky typ). Vyrobili sme si sami... postaci uz iba kupit kvalitny papier a dat tlacit (ked budemem vediet miesto svadby)))
Drzim palce a verim v krasnu jesen
monika14. feb 2007Vitaj Klapinka.Tak ani ty si neodolala jeseni? dobre si urobila
. Máme rovnaký termín aj napriek tomu, že sme mali naplánovaný 6. október ale na tento deň už bol obsadený fotograf a kameraman ktorých sme chceli takže sme to posunuli o týždeň tak sa teraz vytešujeme.
To lovacka: všetko vybavené a dohodnuté ako máš ty!!!!!!!!!!!!!!!!!14. feb 2007Ahoj Lenka
ja sm si myslela ze vsetko je v pohode. To ze asi vieme kde to chceme, posielam maily fotografom a kameramanom.....Ved klud pohoda....na vsetko je cas....
No ked tu tak citam prispevky tak s hrozou zistujem ze baby maju uz saty, svadobne oznamka......viac menej skoro vsetko..... NO a my nemame skoro nic... vlasnte mame.. vieme kde to zozeniem....
Tak snad to vstko postihame do oktobra....
Ako ta citam, ze ste rodicom neoznamili.... svadbu... Moji to vzali tak ze ok, ale ked som im povedala ze svadba nebude u nas.. tak neboli nateseny.... pridem domov...poukazujem co sa mi paci.. vypocujem si ich nazor.... spravim svoj usudok..... ale potesi ma kd sa maminke paci o co mne.... No a svokra cakatelka)... ma postoj asi taky isty.... ked o nieco poprosim rada pomoze...no nechava rozhodnutie na nas....
V tomto mame rodinky v pohode...
monika15. feb 2007To klapinka: na to aby si všetko vybavila a nakúpila je dosť času, ale ide o to aby ľudia, ktorých si vyberieš neboli už obsadení
. -to sa stalo nám a tiež som si myslela že máme dosť času.
Takže preto sme sa teraz poponáhľali a objednali kameramana, fotografa, sálu a DJ, ešete zájdem na mestský úrad a ostatné veci si nechávam na leto takže pohoda.
Inač šaty odporúčajú objednávať aspoň 5 mesiacov dopredu aby sa nestalo, že tie ktoré si vyberieš už budú obsadené. Tak dúfam že som ťa veľmi nevyplašila.
Nech sa ti darí15. feb 2007dakujem za rady
saty planujem ist kupit do sudedneho polska... a potom mozno predat..ak sa podari..) aj ked neviem ci je to dobra volba
tento tyzden som v Uk, oddych po skuskovom som prisla hladat v naruci mojho mileho, ale ako nahle pridem domov tak idem rokovat)) a priebezne objednavat salu...
co vlastne najskor..kostol, salu,a potom vsetko k tomu....alebo..podla coho volit dolezitost?
Ty si sa rozhodovala podla coho?
My niesme ani na 100% presvedceny ci bude svadba na vychode v poprade alebo vo vrbovom....))
no mame v tom chaos, este len bude sranda))
15. feb 2007klapinka
najprv sa musite dohdnut ze kde bude svadba v ktorom meste a potom zarezervovat salu,Dj,kameramana a fotografa a potom aj kostol.a ak chcete mat sobas v kostole tak nezabudnite ist na nauku lebo bez toho vas nezosobasia.A je to vsade ine niekde usite ist aj 3 mesiace pred sobasom na nauku.A ked uz budete mat toto vsetko tak zvysok su len malickosti15. feb 2007Ja som si zvolila system:
- rezervovať sálu
- vytešovať sa už z konkrétneho termínu
- potom zistiť že vybratý kameraman a fotograf sú už na tento termín obsadení
- porozmýšľať a nájsť najideálnejšie riešenie
- obvolať všetkých či majú voľný termín o týždeň neskôr
- tešiť sa z nového termínu
Takže poda mňa: sála, kameraman, fotograf, DJ, kostol- úrad.15. feb 2007
Nenašli ste čo ste hľadali?
Svadobné foto - video
Rodinné foto - video
Letecké foto-video DRONOM
Book,glamour