Ahojte
Najde sa tu este niekto taky blaznivy ako ja kto uz teraz zacal postupne kupovat a vybavovat veci na svoju svadbu?my mame konkretne v Ke 20.oktobra 2007
tesim sa na vase prispevky
tak som rada.. myslela sm velmi na teba.. aby vsetko dobre skoncilo.. nech to bolo cokolvek.... ta som rada..
aj kamarat sa zenil v nedelu... krstlili ho v nedelu, primanie mal tiez v nedelu, birmovku tiez... a je to den kedy sa ma odpocivat a navstevovat pribuznych.. musela to byt sranda pondelok ist do prace....sobas mali o 11.00 a so svadbou skoncili okolo 22.00 .... nemenil by..
klapinka poviem ti za tie dva dni co som sa z tych nervov nas.... dufam ze do konca tyzdna mam pokoj.uz som bola psycho z toho vsetkeho a este aj svagrina vsak vies je to jej brat co sa zeni a chceli sme ich tam vsetkych mat na svadbe no dufam ze uz take soky nebudu :-N preistotu som hned vcera kupila trajekt aby sme uz mali apson to iste ze ide domov a pre lepsi vnutorny pocit :-)
a teraz pre zmenu mi neide skype no ja nechapem co sa to deje :-o nemozem sa ani spojit s nasimi :-S
inac baby ja to mam za 64 :-N a vy to mate za 57 dnes?mne sa normalne nechce verit ze sa to tak neskutocne rychlo blizi :-N uz sa necitim tak isto ako ked bolo 10 mesiacov do svadby(nemyslim tym partnerom) :-D :-D
jaj nieco mi o tom hovor.. chyaju ma kvalitne lepy...
este k tomu som v Uk a kopec veci y bolo potrebne doma riesit... a odial to velmi nejde... stale riesime pocet ludi na svadbe... pociatok bol bratia sestry krstny a kamarati.. staci uz aj tak nas bolo do 40...ale nasi teraz ze aby sme pozvali aj styckov....... ]-( do saly sa zmestime max 65 via nie lebo bude velmi tesno.. so stryckami nas je 70 a 5 deti... ani tak ani tak...
ale hadam vsetko bde ok... teraz sa tesim ze mam pracu v uk aj ked iba na par hodin ale mam.. aspon niesom doma..a mam moznost ako tak otvorit pusu a povedat co to z mojej ubohej angliny
klapinka no hovor mi daco vsak ja to iste kazem kupit jedno a oni kupia nieco ine kazes zavolat tam a oni zavolaju inam.ale este ze ma aspon nasi pocuvaju :-) len teraz ani skype neide a mna poraza vsak potrebujem komunikovat s nasimi ]-( mama prisla domov len na dva tyzdne potom pride uz az v pole septembra.nasi akceptuju to co povieme aj hosti nekafru do toho a vsak vedia ze musia pomahat inac by som nebola len napoly sediva ale uple.
viem ze som sa pytala ale kde ste v uk?
tak v tom mam chvala bohu dobre to, ze pendlujem hore dole svk-uk ( leto som tu, ale letny semester som bola v ba), nam nema kto pomoct pri kupovani.. akurat tak svagrina nam zohnala zlate servitky, za to jej velmi dakujem...inak vsetko sami
sme v peterbrough... ja idem dnes na nocnu... 8-)
:-D ako tak ta citam ty mestakas hadam skoro kazdy druhy den :-D:-D
aha no ja robim tak 45 hod tyzdenne a robim za barom v anglickom pube.ale mam toho plne zuby preto sa snazim ucit anglinu aby od vianoc som mohla ist do kancla a v marci si chcem robit certifikat :-N
ved to... ja sa zasa obavam toho ze som sa vytrapila s vyskou a bude mi na nic.. aspon kym nebudem vediet po anglicky...
toho mi je najviac luto..ale aspon som si pocas studia nasla manzelicka.. ;-)
akym trajktom pojdete?
aj drahy pojde aj ked stale zavzuje ci sa mu to oplati..ale hadam hej.. on ma z uk frak a fontana... a kopec drobmosti co tu mame...ale asi viac nabalenu pojde zo svk :-D
ideme norfolkline ci ako sa to vola a stalo to 19 libier a ide to z doveru do donker ci ako sa to pise :-D
a ide to hodinu 45 minut.takze sme super kupili aj lacno :-)
hej jeden smer ale ked si pomyslim ze uz som platila aj 85 libier za trajekt tak tento je takmer zadara.a s5 kupim ked budem vediet kedy sa vratime :-) aj s5 ideme len dvaja a domov 4.
ja budem uz b ba lebo mi zacina skla.. takze do uk pojde marekov bracho a naspat asi ja ak ma pustia na tolko zo skoly...akoze svadobna cesta.... :-D :-D mame celkom velke auto :-D :-D :-p
lovacka.. chcela by som ta popsit o pomoc...tak si ma napadla ty ani nveiem preco ;-)
memas nahodou poblizku primark? potrebovala by som zistit ci maju saty pre male dievcata"flowere girls", biele topanky 42 elegantne...
mame na plane ist cez vikend do leicerteru, aby sme sa nesli zbytocne..a na stranke nemaju nic blizsie...
ak nie nic sa nedeje... ;-) ak mas prosim prosim zistila by si mi to?a pribliznu cenu x-)
hladam hlavne pre seba boticky.. nasla som aj tu ale stoje 65 libier :-( ci myslis ze je to v pohode cena?
klapina...primark je dost ubohy obchod podla mna na to, aby tam mali nejake schopne topanky na svadbu. ja mam stade zopar handier, ale taketo nieco som tam nevidela a uz vobec nie saty pre folwer girls. mozno by si mohla skusit obchod BHS (tusim) tam maju krasne saty aj topanky. je to sice trochu drahsie, ale myslim, ze kvalitou a krasou sa vyrovnaju.