Svadba v októbri 2008. Nájde sa niekto?
- Sponzor fóra
- Sponzor fóra
skús si pohľadať na webe vášho mesta, alebo v zlatých stránkach, alebo sa popýtaj v svadobkách veľa svadobiek robí aj foto.video, a určite budú mať kontakty na nejakých DJov...hmmm??
1. sep 2008caute kocky! Akurat som citala co vsetko ste popisali, tak vidim ze mate novinky
My sme boli s drahym na prsdlzenom vikende v Prahe, joooj tak bolo super. Ale som taka unavenaaaaa. No ale novinky na mojejsvadbe musim vzdy kuknut
My tiez cakame na prstienky, ked budem mat, tak tiez pofotim a hodim na net.1. sep 2008my sme si poháre kúpili úplnou náhodou, už pekne dávno a dali sme si ručne napísať jednej zlatej pani, ktorá nám to dodala hneď na druhý deň, tak sme radi.
No ale pierka neviem ako vymyslíme. U nás je taký zvyk, že sa pierka robia v piatok pred svadbou, prídu slobodné dievčiny a viažu pierka, ja si urobím vzor, akko by to malo vyzerať a ostatné nechávam na ne. Tak to u nás beží. Včera som bola kúpiť mašličky. U nás sa robia pierka tak, že sa dáva asparát, alebo grušpán, ja chcem grušpán a uviaže sa tam biela mašlička a to je celé. prvý družba má ako prvá družička kyticu a rodičia a svedkkovia majú iné ako ostatní. Ešte myslím, že sa to odlišuje aj ženatí a slobodní, ale to si už asi takú hlavu nebudeme robiť...2. sep 2008
na mimibazare...ich ponuka jedna kocka...cena je tusim 1900;-