skús si pohľadať na webe vášho mesta, alebo v zlatých stránkach, alebo sa popýtaj v svadobkách veľa svadobiek robí aj foto.video, a určite budú mať kontakty na nejakých DJov...hmmm??
caute kocky! Akurat som citala co vsetko ste popisali, tak vidim ze mate novinky :)
My sme boli s drahym na prsdlzenom vikende v Prahe, joooj tak bolo super. Ale som taka unavenaaaaa. No ale novinky na mojejsvadbe musim vzdy kuknut ;-)
My tiez cakame na prstienky, ked budem mat, tak tiez pofotim a hodim na net.
No my uz vlastne sme mali mat tiez prstene, ale ked sme boli po ne, tak na tom mojom chybala ryha medzi zirkonmi a bolo to dost vidiet, tak nam to dorabaju este. A cakame este na pohare a piírka, tie uz tiez asi mesiac niekde visia ;-)
my sme si poháre kúpili úplnou náhodou, už pekne dávno a dali sme si ručne napísať jednej zlatej pani, ktorá nám to dodala hneď na druhý deň, tak sme radi.
No ale pierka neviem ako vymyslíme. U nás je taký zvyk, že sa pierka robia v piatok pred svadbou, prídu slobodné dievčiny a viažu pierka, ja si urobím vzor, akko by to malo vyzerať a ostatné nechávam na ne. Tak to u nás beží. Včera som bola kúpiť mašličky. U nás sa robia pierka tak, že sa dáva asparát, alebo grušpán, ja chcem grušpán a uviaže sa tam biela mašlička a to je celé. prvý družba má ako prvá družička kyticu a rodičia a svedkkovia majú iné ako ostatní. Ešte myslím, že sa to odlišuje aj ženatí a slobodní, ale to si už asi takú hlavu nebudeme robiť...
my sme pierka zajednali v salone, ja som absolutny odporca rucnych prac, takze pre mna by to bolo za trest :-D ale obdivujem sikulky vsetky, co si robia same tieto vecicky ;-)
Luko tak to sa pridáva k tebe aj ja... ja som tiež antitalent.. aj ked možno by som niečo zvládla..no načo ked si môžem kúpiť hotové, však? u nás ani neviem aké sú zvyky, lebo som z mesta a tu sa to tak netraduje... :-D :-D :-D a ak tak o tom neviem.. ;-) :-) :-)
vies aky by boli radi...lebo konecne nieco praktikus by mali...oni strasne radi pomozu ked mozu :-) ale len ti, co by chceli, by robili :-) :-D ostatni by robili nudne zatisie :-D :-D :-D
no alebo si si to môhla dať urobiť tu na ms jednej šikovnej kočke... aj ja mám od nej..aj vankúšik, a dokonca ked mi narástol počet hostí, tak mi dorobila aj len 5 ks..a poslala doporučene zadarmo a na vlastné náklady...taká bola zlatá... :-D :-D :-D