Svadba v septembri 2012. Kto plánuje?

4. dec 2013755
  • Ahoojte prosim neviete mi poradit dobru vizážistku poprad, kežmarok, potrebujem zohnať kozmetičku a kadernicku.

• DIevčatá, chcem sa opýtať, aké kvety mám použiť k oranžovej výzdobe?

• @eninka27  ja by som dala gerbery, tým že majú rôzne odtiene, dajú sa pekne zladiť 🙂

• Sponzor fóra
  • @petik30  tie som práve nechcela 😃 ale diky 😃 dokelu, neviem furt 😞 kaly?

• @eninka27  kaly su dobry napad 🙂. Ja milujem gerbery, takze preto ten navrh 🙂

• 22. 9. 2012 je aj dátum mojej svadby. Dúfam, že bude pekné počasie!

• ahojte kočky, tak pridávam sa k vám, svadbu máme 8.9.2012, sme spolu už vela rokov a na ten den sa neskutocne tesim, zacinam mat sice obavy ci na nejaku malickost nezabudnem, je toho totiz dost, skúste napisat, ake inspiracie vyhladane na nete a inde budete aj aplikovat, tie krabicky na darceky pre hosti, to ma uz nudi, mate nejake ine napady, ak ano piste, taktiez sa s vami o moje napady podelim, napr, nad stol zenicha anevesty nebudeme davat srdiecka, ale obrovske nase inicialy, z a m, 🙂

• baby existuju vobec svadobne saty pre kojace matky? ako by ste to riesili? hm? 😐 😐

• Kočky, poraďte mi prosíííím 🙂 Dnes sme boli na úraded ( teda na matrike ) potvrdiť žiadosť o uzavretie manželstva a na fare .... Čiže oficiálny termín svadby je 29.9. o 14 tej , jemine, ja som z tej hodiny cela nejaka nesvoja. Čiže moja prvá otázka : Stíííham ? 😃 😃 😃 😃 a druhá .... Čo budeme robiť od cca tretej do rána? 😃

• @eninka27  veď celý deň bude tvoje, aspoň budeš mať čas to využiť. 🙂 Mi sme ešte nepotvrdili žiadosť ani na matrike ani na fare, možno nám mení termín na 22.9.2012. Nebudeme mať len 20 hostí...a preto ešte som kludnáááá!!!!!

• @ageisha  dufam, ze to stíham 😃

• @eninka27  bavit sa 🙂)) aj my mame tak 🙂

• @eninka27  Vyzeráš byť na fotke taký výrazný typ, takže červená kľudne môže byť, ja osobne mám veľmi rada čierno - biele kombinácie, alebo čierno smotanové, takže ja by som to kombinovala s čiernou. Ale tá červená bude tiež pekná. A ešte topánky - daj pozor, nie som si istá, ale myslím, že ak budeš mať takú výraznú farebnú stuhu, nedávaj si v takej istej farbe plné lodičky, daj si radšej tie sandálky, aby ti na nohách veľmi nekričala tá farba voči šatám. Výrazný farebný pás + kabelka stačí, budeš krásna, vôbec sa toho neboj. Tie šaty sú vhodné ako družičkovské.

• No ajote kočky, čo máte nové? Ani nepíšete, ako ste v pokračovaní s prípravami???? 🙂

• ja este stale nemam obrucky objednane alebo vyzdobu ani kyticu ani saty po polnoci ani topanky!!!!! neviem kde mi hlava stojiiii. Kocky odkial ste objednavali obrucky???dik 🙂

• Sponzor fóra
  • stacho si velmi chvalia...tak skus tam...

• eninka27, petik30
    aj my mame svadbu v septembri a vyzdobu budeme mat vo farbach sviezej oranzovej a krasnej bledunko zelenej.. a tiez rozmyslam nad gerberami.. suhlasim s tym, ze su nadherne a v roznych farbach.. a prave tuto sobotu som bola na svadbe, kde nevesta tiez chcela fialove ruze a nakoniec v tejto farbe boli gerbery a bola s nimi velmi spokojna a vyzeralo to naozaj naaadherne... 🙂

• @kittykittyke  Ahoj, tak ja som sa nakoniec rozhodla pre hortenzie 🙂. aj keď na oznámení mám, že ma poteší jedna greberka, lebo nechcem kytice, ktoré sú drahé a hlavne dostaneme kvietky, ktoré ja milujem 🙂.

• @janusska11  
    vyborne obrucky su v lauragolde, v Trencianskej Turnej maju priamo vyrobnu, len tam musite ratat s vyssou sumou...my sme si tam davali vyrabat...zevraj stacho ma fukane, lahke a nie je to az taka kvalita, ale tak to si kazdy sam musi overit 🙂 my sme s nimi velmi spokojni, su krasne 🙂

• vidim, ze datum 8.9.2012 je velmi oblubeny, u nas v kostole je zevraj uz 5 svadieb a viac sa asi uz ani nezmesti 🙂 ja mam nastastie cez leto ucitelsku dovolenku, takze kopec veci mozem v pohodicke doklepat, ale uz od januara sme na svadbe intenzivne pracovali....aspon nemame teraz take stresy 🙂

• pridavam sa 8.9. 🙂 zacali sme riesit v marci a celkom v pohodicke stihame, uz len doladujeme posledne detaily 🙂

• My 15.9.2012...ešte niekto ? 😃

• pripájam sa,,, my máme 22.9. 2012 🙂

• @maria117  ahojky aj my doladujeme posledne upravy🙂

• zuzkaigorkova tiez mame 8.9.2012

• Ahojte, pridavam sa, nas termin 1.9. 🙂 uz len tak malo casu a tolko drobnosti treba vybavit....

• baby kliiidek, my mame 1.9. a ja este nemam saty ani jedny - ani svadobne ani popolnocne, ani topanky po polnoci a spokojna som 🙂

• Ahojte kočky 🙂 Akosa mávate? Ja som si včera zarezervovala svadobné šatičky a straaašne sa z nich teším 🙂

• @janusska11  my ešte nemáme obrúčky :/

• @eninka27  Ahoj uz si vybrala kvety 🙂? My tiez hladame kvety k oranzovej vyzdobe a tiez sa mi gerbery 3x nepacia, ale asi napokon skoncime u nich, lebo som nasla presne taku istu farbu, ako budeme mat servitky...

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Ponúkam profesionálne fotografické služby.
    Bude mi cťou zachytiť jedinečné okamihy Vášho svadobného dňa.
    Váš sen ..., Váš deň ..., Vaše splnené sny.
    Zabezpečíme Vám kompletné reštauračné, eventové a hotelové služby na profesionálnej úrovni.
    Milí snúbenci, rozmýšľate nad tým kde si zorganizovať svadobnú hostinu? Máme v organizovaní svadieb bohaté skúsenosti a využijeme ich k tomu, aby ste
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov