my sme naplanovani na 29.9. Nemame toho spustu - obrucky, saty, kvety, zoznam hosti, povolenie zahranicnej matriky, tak som zvedava, ako budeme fofrovat. Zatial sa dobre bavime na sustavne rastucom zozname hosti.... Ale zato vieme farbu vyzdoby!!! 8-)
Ahojte nevesty, my mame tiez svadbu 8.9.2012, velmi sa uz tesime :-) svadba bude v Nr. Mame uz rezervovany kostol, hudob.skupinu, salu, oznamenia uz doma, aj obrucky, svadobne saty... Este chybaju mne kupit popolnocne saty, topanky aj svadobne aj potom, zenichovi oblek a doplnky...
@aja07 tak to som rada, ze nie som sama....ja by som velmi chcela jesennu vyzdobu a vsetko, co k tomu patri, ale na druhej strane by to bolo asi narocne, tak rozmyslam nad jednoduchou vyzdobou, kde pouzijem gerbery... ale to nie je velmi moja srdcovka
Nasa svadba je 22,9,. Rozhodli sme sa v maji, že sa budeme brat. Vsetko uz mame zariadene ( az mi je to samej cudne, ze tak rychlo, ci sme nieco nezabudli...:p), okrem zenichovho obleku. A rozhodol sa, ze si ho pojde kupit do Pandorfu...narocnejsi jak nevesta:DDD. Uz si iba vychutnavame leto a tesime sa, kedy si na prsetky dame nase krasne prstienky:)
@aja07 aj my máme 15.9 a mám ten istý problém...neviem sa rozhodnúť akú farbu výzdoby dám a ani aké kvety by som chcela...ale možno gerbery...neviem uvidím asik podľa farby či vôbec v tej farbe existujú :-D