Svadba v Trenčíne a okolí II. Pridajte sa
- Sponzor fóra
mill, no o par dni aj my ideme hladat nejaku dovolenku.....co najskor...len stale neviem kedy mam presne v juli dovcu, tak sa musim najskor popytat..ale chceme zohnat este z first momentu..
a vy kam chcete? bulharsko verzus tunisko, tak to je riadne odlisne.....my sme v bulharsku boli uz dvakrat a teraz chceme nieco lepsie....a bud tunis, turecko...nieco teplejsie....kde je zaruceny hic
19. jan 2008..kedze je veltrh cestovneho ruchu, tak sa oplati popozerat destinacie a akcie
, pozerame dovolenku skor na april, radi by sme pred letom..ale vsetko to zavisi od naseho bytu...v piatok sme si ho boli obzriet opat
nevieme sa dockat
...a radi by sme vyrazili aj na Valentina na "mini dovcu" - Pariz
...tak idem studovat katalogy, co som pozbierala
19. jan 2008Miri, hm...to afto je fakt dobre, celkovo sa mi tvoja kreativita paci, slnencnice a tak...Kolko vy budete mat vlastne hosti?
Co sa tyka Pariza, ja moj sen to bol odjakziva, ale bud more alebo Pariz
Tunisko ma laka ako exotika a Bulharsko - Zlate Piesky, boli sme uz minuly rok, velmi mi ucarovalo, najma mnozstvo atractions. No uz ani za svet busom, preto idem na operaciu platnicky19. jan 2008mill, tiez sa mi to afticko paci
a dakujem
zatial to vypada na 55ludi....uz mam zoznam aj priblizny zasadaci poriadok....len musim pockat kym sa vsetci vyjadria...
my sme boli v Bulharsku dvakrat..a velmi sa nam pacilo az na ten bus..katastrofa, ale teraz chceme nieco exoticke...a tak uvidime co sa najde..
a coze mas s platnickou?19. jan 2008Posunutu o 1 apol cm
a sposobuje mi poruchy citlivosti, co sa uz inac ako operacne riesit neda
No nam sa ten pocet ludi stael zvysuje a zvysuje, ale dufam, ze tridsta neprekrocime
Inac som si az dnes vsimla, ty mas pekne rozpisane co si kedy zajednala a uf, riadne si ma predbehla
Take oznamka...Ja planujem tak v marci, asi neskoro, ze?
19. jan 2008tak snad ti to dobre dopadne....budem drzat palce
no veru, pisem si to vsetko..ale oznamka..tak zatial su len objednane, maju mi prist este navrhy ale stale cakam...len mam dilemu stale s fotku aku tam pouzijem...tak stale mi vrta hlavou, ze zmenim...uz som par navrhov urobila aj sama len ked takto na dialku...je to zlozite...
ale akurat ma napadlo, ze im poslem aj navrh mojho a ak by mi ho urobili, bolo by to najlepsie
a v marci nieje neskoro..ved ja ich budem posielat az koncom marca a ty mas o 3tyzdne viac casu takze akurat19. jan 2008- Sponzor fóra
Caute ludkovia.
Tak Pariz???? Juuuuuuj, to mozem...Raz uz sme boli, ale bol to len vikend a bola dost zima. Vikend je velmi kratucky na to, aby sa dal prezriet cely Pariz. Ja som ale toho chcela vidiet co najviac a kamaratov som nahanala krizom-krazom. Uz ma az zacali nenavidiet a chceli mi schovat mapu, podla ktorej som ich komandovala
20. jan 2008
Nenašli ste čo ste hľadali?
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
ywett ahoooooj tedaaaa tak Ty uz dovcu pozeras? no my este spekulujeme na zimnou
letna je daaaaaleko daleko a kam sa chystate?
ako sa ma babenko?
bella ahooooooooooooooooooooj no konecne si sa k nam pridala, jasne ze sme nezabudli ved ako by sme mohli