Svadba v Trenčíne a okolí II. Pridajte sa
- Sponzor fóra
je to riadna makacka, my ked sme to robili, tak xyz-krat sme museli formatovat, potom ked sme to dali tlacit (ako fotky ) tak to zase dobre nevychadzalo ako sme chceli aj so vsetkymi upravami... no slovom eine grosse katastrofe
nuz ale v konecnom dosledku, rada by som si svadbicku celu aj s pripravami este raz chcela uzit
20. jan 2008Ahojte trencanky
....ja tu len tak na skok.....
erytrea - som Ta hypnotizovala v piatok na obede v MaxeJa viem, ze ma nepoznas ani ja Teba, len z videnia....lebo sem chodim 2roky a uz tu baby poznam velmi dobre (aspon z videnia niektore). Som Ta nevedela zaradit.....som sa na Teba tak intenzivne pozerala, ze uz som cakala, kedy mi na to nieco povies.....dufam, ze Ti chutila ryza s maskom
mala som to tiez....a ked som Ta dnes videla opat v Maxe tak uz mi bliklo odkial Ta poznam
.....len aby si vedela20. jan 2008- Sponzor fóra
jani no jasne ze si uz pamatam
a si predstav aj presne viem kedy to bolo
vsimla som si ze na mna kukas
aj som si tak v duchu hovorila, ze to co? to kto je ked tak kuka na mna
ale dnes som Ta uz nevidela, normalne ked ma nabuduce uvidis sa mi prihovor lebo ja by som Ta asi druhy krat este nespoznala
tak v poho do mna sot aspon budem sa zoznamime
bella jeeeeeeeeeeeeeeej Londyn je krasny aj ja sa tam chystam ale asi az v auguste lebo kamka caka babo v juni tak ju pojdem pozrieta mas aj albumik s malickym? hod nejake foto
miri no pekny wecer zelamakurat som konecne odzdobila stromcek a schovala celu vianocnu vyzdobu
20. jan 2008
Nenašli ste čo ste hľadali?
❤ Historický interiér
❤ Svadba pod hviezdnou oblohou
❤ Ideálne priestory pre menšie svadby
❤ Možnosť prenájmu ZADARMO!
**mill, teraz som prisla z prace a pracuje sa na tom......
uz mam tri

**bell, petko ako petko jr.?