Svadba v Trenčíne a okolí II. Pridajte sa
- Sponzor fóra
Aj mne su vzacne take veci ako cerstvy roztek alebo chlebik s maslom a kakaukom, korbaciky, klobasa kupene v nasej malinkej Jednote... , prechadzky do prirody, ale hlavne rodina a kamarati, co zostali na Slovensku. V maji budu styri roky, co sme tu v UK, ale aj tak sa mi vzdy zo slovenska odchadza velmi tazko.
Ale teraz aspon budem vediet, ze sa v aprili zase vraciame na taku rychlovku - Majova sestrenica oslavuje 40-ku.
21. jan 2008este ze existuju vyrocia a podobne rodinne akcie
aj u nas je to tak, udrzujeme kontaky vacsinou vsetci spolu len na oslavach lebo spolu je nas tolko ze sa zmestime len do kulturaku
ale mam rada taketo akcie
je tam vzdy kopec srandy
jeeej to ma uz taku "staru" sestrenicu?
moj maly bratranec ma 3 roky
21. jan 2008ja tiez tieto akcie milujem
Rada sa s rodinkou zabavim a o to viac, ze sme cely rok tu - daleko prec od nich.
No a sestrenica ma sice 40, ale na to vobec nevyzera. Mrkni si fotku zo svadobneho albumu 'Baby jagy' a ta jeho sestrenica je ta uplne vlavo oblecena v tmavom. A kocka vedla nej v bielych kratkych satach je jej sestra, ktora pocitam, ze ma teraz okolo 35.
No a k tej ucasti na stretku - pisala som, ale mi to neodoslaloJa ani presne neviem, ale ked sa chcem mrknut, kontrolujem tabulecku od ywett. Ta ale tusim nie je celkom up to date, pretoze je na nej aj barborienka a ona ma podla gustika byt v tom termine v italii, takze neviem. Musime pockat na ywet, ona sa podujala na posielanie pozyvacich IP-ciek, takze ona musi mat to najcerstvejsie info.
ywett, kde siiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii????21. jan 2008miri, oznamka som zmeskala aj ja
milluska, my sme lov na obrucky po obchodoch vzdali hned v druhom zlatnictve a potom sme navstivili pana Suleka v Trencianskej Turnej. Vyvalil na nas dve obrovske kazety so vzorkami obruciek a mne bolo do placu, lebo vsetky boli take krasne a ja som taka nerozhodna...Urcite stoji za to aspon ho navstivit. na nete na sulekobrucky.sk najdes toho viac.
21. jan 2008Dani, ako spolocnosotu letite? A viem si predstavit,ako sa uz tesite, my ked sme sa po pol roku vratili, zrazu stal na Stefanicke OD max a kukali sme na to ako z Marsu (vsak skoro...
) Ale teraz by som sa uz aj rada zase vratila naspat, su tam rozumnejsi ludia, najma v officoch
Miri, oznamka su perfis, najma tie fotecky, take romanticke....Aaaach a mimochodom az teraz mi to trklo, vy mate sobas v piatok?????
21. jan 2008- Sponzor fóra
Ery, preco si to mala s obruckami jednoduche, hm? Si zlatnicka??? Som zvedava...
No mame jednu znamu,co dovaza s velkoskladov a ta dnes na firmu donesie akesi katalogy a predava za velkoskladove ceny, tak dufam, ze daco vybereme. A predstava? Zlte alebo bilele zlato, jednoduche, tenke bez ozdob s gravirovanim datumu svadby...21. jan 2008Mill, letime s Ryanair - oni chvalabohu zacali lietat z Bristolu do Blavy, takze paraaaaada
Ery, tie spiny spinave, co sa mi vyhrazali trestnym oznamenim, sa volaju Hrabovska kapela.Este stale, ked si na nich spomeniem, mi kypi zlc a stale nemozem zabudnut na to, ako nam zbabrali svadbu.
Preco sa pytas?
21. jan 2008
Nenašli ste čo ste hľadali?
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
dani no to Ti verim
po akej dlhej dobe ides domov? takze v nedelu na stretku budes cerstvo priletena

jerry23 my sme podbradniky nemali, mne to prislo take divne az gycove by som povedala, ale zozenies ich v kazdom svadobnom salone tu v TN, danica, amarel, alia myslim ze vsade som ich videla niekolko