Svadba v Trenčíne a okolí II. Pridajte sa

8. apr 201774300
  • dani no to Ti verim 😉 po akej dlhej dobe ides domov? takze v nedelu na stretku budes cerstvo priletena 😃 😃 😃 😃 😃

jerry23 my sme podbradniky nemali, mne to prislo take divne az gycove by som povedala, ale zozenies ich v kazdom svadobnom salone tu v TN, danica, amarel, alia myslim ze vsade som ich videla niekolko 😉

• no to teda veru budem 😃 a doma sme naposledy boli vlastne kvoli svadbe a potom len tak na skok zaciatkom augusta na svokrovu 50-ku, takze prakticky tiez uz je tomu okolo pol roka... to je fakt neuveritelne... nezda sa mi to tak davno... 😒

• to je myslim celkom v poho 😉 ja som sa tiez vzdy domov tesila ked som bola dlho prec 😉 🙂 😎 vsetko mi bolo strasne zvacne 😃 😎 co boli uplne bezne veci 😵 sledujes kto vsetko pride na stretko? lebo ja nie, nemam ani potuchy 😬 😃

• Sponzor fóra
  • Aj mne su vzacne take veci ako cerstvy roztek alebo chlebik s maslom a kakaukom, korbaciky, klobasa kupene v nasej malinkej Jednote... , prechadzky do prirody, ale hlavne rodina a kamarati, co zostali na Slovensku. V maji budu styri roky, co sme tu v UK, ale aj tak sa mi vzdy zo slovenska odchadza velmi tazko. 😞 Ale teraz aspon budem vediet, ze sa v aprili zase vraciame na taku rychlovku - Majova sestrenica oslavuje 40-ku.

• este ze existuju vyrocia a podobne rodinne akcie 😉 aj u nas je to tak, udrzujeme kontaky vacsinou vsetci spolu len na oslavach lebo spolu je nas tolko ze sa zmestime len do kulturaku 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 ale mam rada taketo akcie 😎 😉 🙂 je tam vzdy kopec srandy 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 jeeej to ma uz taku "staru" sestrenicu? 🤔 moj maly bratranec ma 3 roky 😃 😎 😉 🙂

• ja tiez tieto akcie milujem 😵 Rada sa s rodinkou zabavim a o to viac, ze sme cely rok tu - daleko prec od nich. 😞 No a sestrenica ma sice 40, ale na to vobec nevyzera. Mrkni si fotku zo svadobneho albumu 'Baby jagy' a ta jeho sestrenica je ta uplne vlavo oblecena v tmavom. A kocka vedla nej v bielych kratkych satach je jej sestra, ktora pocitam, ze ma teraz okolo 35.

No a k tej ucasti na stretku - pisala som, ale mi to neodoslalo 😠 Ja ani presne neviem, ale ked sa chcem mrknut, kontrolujem tabulecku od ywett. Ta ale tusim nie je celkom up to date, pretoze je na nej aj barborienka a ona ma podla gustika byt v tom termine v italii, takze neviem. Musime pockat na ywet, ona sa podujala na posielanie pozyvacich IP-ciek, takze ona musi mat to najcerstvejsie info.

ywett, kde siiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii???? 🤔

• uff, to bol dlhy prispevok... 😬 ... ale este chcem poznamenat, ze by som veeeelmi rada vyzerala v 40-ke tak, ako jeho sestrenica 😎 - a navyse po dvoch dietkach. 😮

• cawte cice.... 😵

• Caw Miri, zmeskala som tvoje oznamka?! 😞 Neposles aspon na mail? Som dost zvedava...
    Dnes ideme kukat obrucky, tak aj ja potom hodim nejake nove fotecky, az restiky a tak...

• miri, oznamka som zmeskala aj ja 😞

milluska, my sme lov na obrucky po obchodoch vzdali hned v druhom zlatnictve a potom sme navstivili pana Suleka v Trencianskej Turnej. Vyvalil na nas dve obrovske kazety so vzorkami obruciek a mne bolo do placu, lebo vsetky boli take krasne a ja som taka nerozhodna... 😬 Urcite stoji za to aspon ho navstivit. na nete na sulekobrucky.sk najdes toho viac.

• Ok, Dani, dakujem za typ, mrknem, to kazda moznost vitana 😉 Dufam, ze u mna to nebude az taky problem, uznavam lasku na prvy pohlad 😃 😃 😃

• cice, prave som dorobila aj ostatne...tak to hodim na chvilu do albumu...ale kuknite, bo to tam nechcem nechavat...
    a nie su uplne hotove....adresa chyba....
    mmnt....

• miri, tie su naaaaaaaaadherneeeeeeee. 😵 😵 😵 Hlavne tie kalendarove su uplne ze super spica napad 😉 😉

A este k svadbe - nemali ste to mat nahodou v kostole v Bohuslaviciach? 🤔

• Dani, ako spolocnosotu letite? A viem si predstavit,ako sa uz tesite, my ked sme sa po pol roku vratili, zrazu stal na Stefanicke OD max a kukali sme na to ako z Marsu (vsak skoro... 😃 😃 ) Ale teraz by som sa uz aj rada zase vratila naspat, su tam rozumnejsi ludia, najma v officoch 😞
    Miri, oznamka su perfis, najma tie fotecky, take romanticke....Aaaach a mimochodom az teraz mi to trklo, vy mate sobas v piatok 😕 😕 😕 ?????

• miri ta 93 je supeeeeeeeeeeeeeeeer ta sa mi paci asi najviac, aj foto aj ako napad moze byt 😎 😉 🙂

dani ja som to mala s obruckami jednoduche 😃 😎 😉 🙂 😵

mill a kde si vsade bol pozriet? a mas uz aj predstavu ake by si chcela?

• Sponzor fóra
  • dakujem baby... 😵 ved som sa natrapila a nanervacila....xi...ale taketo stresiky ja mooooozem 😎 😎 😎

hej, mame to piatok a v bosaci 😃 😃 😃

• Ery, preco si to mala s obruckami jednoduche, hm? Si zlatnicka??? Som zvedava... 😛 😛
    No mame jednu znamu,co dovaza s velkoskladov a ta dnes na firmu donesie akesi katalogy a predava za velkoskladove ceny, tak dufam, ze daco vybereme. A predstava? Zlte alebo bilele zlato, jednoduche, tenke bez ozdob s gravirovanim datumu svadby...

• Ok, babenky, frcim ja z robotky, nech nam ta pani s obruckami neujde, potom sa pochvalim...Paaaa

• mill, 😵 😵 😵 aj ja mam od ery obrucky 🙂

• mill mas IP 😉

• 😎

• dani ako sa vola ta skupina co si mala na svadbe a nadavala si na nich?

• Mill, letime s Ryanair - oni chvalabohu zacali lietat z Bristolu do Blavy, takze paraaaaada 😎

Ery, tie spiny spinave, co sa mi vyhrazali trestnym oznamenim, sa volaju Hrabovska kapela. 😠 Este stale, ked si na nich spomeniem, mi kypi zlc a stale nemozem zabudnut na to, ako nam zbabrali svadbu. 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 Preco sa pytas?

• lebo jedna kocka sa pytala na skupinu syntetiz alebo syntezit tak som si myslela ze to boli tí Tvoji

• no anoooooo, hrabovska 😃 😃 😃 😃 😃 😃

• baby ako mate u vas v uk pocko? tu je krasnych 11 stupnov 😎 😎 😎 😎 😎 huraaaaaa ide letooooooo

• ery, nie,nie, 'moji' sa volali hrabovska kapela. A to si pis, ze ich meno si pamatam. Svine hnusne!!!!! 😠 😠 😠 😠 😦 😦 😦 😦 😦 😦 😦 .... juj, zas som sa dobre nastvala.... 😒

• prepaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaacze som Ti ich pripomenula len ma hned napadli ked som si precitala ten prispevok uz som ju aj chcela varovat ale toto je niekto uplne iny 😃

• tusim si nam danusku rozcertila... 🤔 😬 😶 😶 😶
    kika, tu je des..som dnes zmokla, prsi, fuci... 😠 😠 😠

• bella, zaujimave oznamko...a si tam uplne ina ako ta ja poznam...xi....
    a ozaj, ty si teraz Jedinakova?????? aj tu u nas mam kamosov-bratov jedinakov 😬 😬 oni su z Kysuckeho NM...nie ste nejaka rodina?? 😃 😃

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Elegantné priestory Hotela SENEC Vám dokonale doplnia predstavy o Vašom najkrajšom dni. Ponúkame Vám priestory s kapacitou do 350 osôb.
    Máme bohaté skúsenosti s prípravou a zabezpečením kompletnej svadby podľa Vašich predstáv.
    Ideálny priestor pre Vašu svadbu s najkrajším výhľadom na Bratislavu.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov