@lillian18 počuj ja som akurát jedla a mi skoro zabehlo aj moj drahý to dokonca okomentoval a to je už čo povedať lebo on si také veci moc nevšíma :-) tie vianočné svetielka som nepochopila ešte keď blikali to bolo naozaj moc :-D Inak ta čo hovoríš na tie jej šaty?
no tak som tu baby - takze z pivonii nebude nic, ze sa nedaju zohnat na september, ale ta pani mi odporucila lisianthus - je to podobne pivonke, tak bude lisianthus : http://www.google.sk/search?hl=sk&gbv...
asi ho skombinujem s takymi bledunko marhulovymi ruzami...neviem vobec teraz, dufala som, ze budu predsa len pivonie.... alebo keby som dala iba cisto kyticu z bieleho lisianthusu... poradte.... ma sa kytica doladovat s vyzdobou ci nie?
alexandra1402/ lilian18 - mam v slovakii svadbu , ale tu starsiu salu, toto je ona : http://www.mojasvadba.sk/fotoblog/lub...
nova sala bola bohuzial zajednana a aj tak som mala stastie, ze vobec mali staru salu volnu, lebo som nemohla este pred 2 mesiacmi nic schopne zohnat...
@alexandra1402 saty otrasne.. ta jedna nevesta to dobre okomentovala, ze ani by sa necudovala, keby boli tie saty z ukrajiny... ten vystrih bol nevkusny, cele saty posobili tak lacno...
karafiaty tiez hroza.. a uz len ked som videla ako s ucesom a zavojom obieha kvetinarstva a hlada karafiaty.. a potom este zdobi salu... no a ten unos nevesty... nechapem na co to je dobre, ja to urcite nechcem... moj mi povedal, ze keby mna uniesli, tak by ma ani nesiel hladat, tak potom nech sa laskavo vratim sama :-D
cela zabava sa tam pokazila tym unosom...
@katinka818 jej to je sále mojej známej, teda aj jej výzdoba :-) :-) :-) ona si túto sálu chválila tiež ju zohnala na poslednú chvílu ale hovorila že bola max spokojná výzdobu mala podla mna peknú.
takže zbohom pivonky :-( :-( :-( ja som rozmýšlala že keď nie pivonky tak ruže s hortenziou ale ten kvietok čo si poslala je tiež veľmi pekný aj keď o nom počujem prvý krát :-) :-) :-)
@lillian18 mne sa naozaj pacilo to co povedala ta Monika ze ked jej dcera mala 2 roky tak jej kupila meter a pol vysoku Barbie a ta mala presne take iste saty :-D :-D :-D
Podla mna boli tie saty hrozne, vystrih naozaj nevkusny, a na jej postavu sa vobec nehodili este k tomu ju zosirovali, dokonca ked ukazali detail tych siat tak boli spinave.
Inak ten komunisticky kulturak tiez krasa to drevene oblozenie a ta podlaha o tom som vzdy snivala :-D :-D :-D a podla mna karafiat je kvietok na pohreb a nie na svadbu.
Inak aj mne drahy povedal ze unist ma mozu ale vratit sa mam sama, ale ja urcite nechcem ziadny unos svadbu mam len raz na discu mozem ist aj inokedy. A podla mna to tym ostatnym pokazi iba zabavu.
Som zvedava na tu dnes ta ma 30 rokov a bere si 19 rocneho. A inak v tych uputavkach bolo ze sa opil.
@alexandra1402 ona ma 30??? vyzera na 18 :-D
ano, ze sa zenich pripil, na to sa tesim, ja by som mojho dobila kyticou, keby sa pripil na nasej svadbe :-D
aj ta leskla latka tych siat bola otrasna...
@lillian18 tie saty boli proste horzne cele :-D
A hej ma 30 ja by som tiez mojho asi prizabila a na druhy den by bolo manzesltvo anulovane, pre nu to teraz musi byt ina hanba ked to videle skoro cele slovensko.
Ja sa cudujem ze tam tie baby lezu a ešte ktomu kvoli 1000€
@alexandra1402 sranda :-) ja som si tiez dala taku istu vyzdobu ako ona bielo zlatu budem mat... akurat som sa dohodla s tou pani z kvetinarstva, ze mi posle foto, vraj robili do slovakie vyzdobu, tak som zvedava.... chcela by som na kazdy stol nejake kvety - ponukla mi moznost - vysoky svietnik s kvetmi, tak ze to vlastne potom na stoloch nezavadzia, vidia na seba prisediaci, na vrchu na kvetoch je sviecka, moze to byt pekne... + neviem ci dat na nas stol kde budeme s rodicmi urobit velku ikebanu, alebo tiez nieco take ako bude na stoloch, len asi nie na svietnik, svietniky zvlast a ostatne zvlast... uz zacinam panikarit zo vsetkeho, stale treba nieco a na zaciatku sa mi toho tolko nezdalo...
sa tiez tesim dnes na 4 svadby, to je fakt "radost" ked sa zenich doriadi :-D asi by som ho vyzabijala tym co by som mala po ruke.... inak mne sa tiez nepacili saty vcerajsej nevesty, velmi ju rozsirovali a boli prilis preplacane, take barbinovske a ten leskly material sa mi ani trochu nepacil + by sa jej hodila ina farba vlasov
@katinka818 no ja sa neviem rozhodnut ci dat do vyzdoby zive alebo umele kvety ani netusim kolko to vychadza ach jaj ......ja mam este casu az az ale uz sa vidim ako pred svadbou stresujem ze som nieco neurobila spravne :-) Na hlavny stol chcem urcite velku ikebanu mne sa to tak paci ;-)
Inak vidim ze tie 4 svadby pozera strasne vela ludi :-)
Vcerajsia svadba na markize - des a hruza
Nevkusne saty, účes hrôza, vselijake kvietky....
Jedlo z pohlľadu nic moc, vianocne svetielka boli trapas
unos strasny
Uvidime co dnes
Aj moj drahy sa zapojil do komentovania vcera :-) Sila proste. Takuto hanbu zazit - chodim kanalmi :-)
noooo :-D teda ste mi moc nepomohli :-) najskor som bola rozhodnuta za 1, ze cisto bielu chcem a potom som zacala rozmyslat, ze dat do tej prvej slabunko marhulove alebo ruzove ruze... neviem co urobit.... ale uuuuuplne na zaciatku som vzdy chcela cisto bielu kyticku.... vidite a z takychto kravin a detailov mi uz preskakuje :-)
@katinka818 to ti verím mne preskakuje už teraz nechcem vedieť čo budem robiť pred svadbou :) ja som najskor tiez rozmyslala ze budem mat bielu kyticku ale potom ma tak napadlo ze ked budem mat biele satky ze ta kyticka by nemusela dobre vyniknut na fotkach.
Na druhej strane je pravda ze bielou nic nepokazis a biela farba je nezna :-)
@katinka818@alexandra1402@petrisorka caaute baby :) tie kyticky su obidve krasne :-D som ti teda pomohla aj ja :-D vcerajsia svadba, no to bol des.. :-D ten zenich nebol pripity, ale spity ako delo :-D ved ho len tak knisalo.. a unos nevesty sa im trosku nepodaril :-D
@alexandra1402@petrisorka aj mne jej bolo miestami luto... do telky sa asi pchala kvoli tym peniazom... bordel doma riadny, cele to bolo take cudne... a ten chalan ked sa spil na svadbe, tak si ani nechcem predstavit, ako bude pit po svadbe....
caute baby :-) ja som tiez vcera kukala, normalne sa na to tesim kazdy podvecer, mohli by to davat v kuse.... mne jej tiez bolo luto, chuda... no unos nevysiel, zenich to pos**l, chlapec si to uzil po svojom....
tak som sa rozhodla, ze asi do tej prvej kyticky dam take ruze ako su v druhej, take jemnucko marhulove ... alebo nedam? ja fakt neviem, zrutim sa zo seba :-S ked som zbadala prvu tak som chcela tu a potom som rozmyslala ze zenichove pierko by z tych kvetov nebolo bohvie co, tak ze pridat ruzu a on bude mat z nej...
akurat riesim vyzdobu na stoly, ta pani z kvetinarstva mi poslala nejake foto, ale sa mi to zda strasne drahe, 20 E na jeden stol, stolov bude 10 + este na nas stol nieco + kytica a pierko a sa nedoplatim iba za kvety.... fakt neviem ci dat na stoly nejake kvety... pripadne som rozmyslala malu vazicku a do nej kvet z kytice pripadne tu jemnucko marhulovu ruzu, aby to ladilo s bielo zlatou vyzdobou... Vy budete davat kvety na stoly ci nie? aj ikebanu na stol pred nevestu a zenicha? boze ked mne to pride, ze su to strasne velke palky za kvety na jeden den....
baby pocujte, ako je to s cestou do kostola - zenich pride po nevestu a idu od nevesty spolu v aute do kostola, alebo kazdy zvlast? jedna kamoska hovori tak, druha zase naopak, ze kazdy zvlast v aute....
@katinka818 fuu to tie kvety na stoly su take drahe? ved to vyjde aj do 300 eur so vsetkym... rozmyslam, ci by nebolo fakt lepsie len nejake vazy na stoly a tam len par kvetov... vyzera to jednoducho a pekne.. a urcite to nebude take drahe ako toto...
no u nas je to tak, ze zenich pride po nevestu k nej domov.. tam je odobierka.. no ale potom ide nevesta do kostola v inom aute ako zenich...
@lillian18 no vysoke vazy s kvetmi /nic extra/ a svieckou na vrchu - 200 E na 10 stolov + ikebana na nas 40 E + kytica a pierko, takze sa to riadne vysplha, aj cez tu 300stovku, ale podla mna je to zbytocne... dam na kazdy stol malu vazicku stvorcovu a do nej ruzu na kazdy stol a hotovo... ved tam budu este sviecky a nejake tie kamienky a srdiecka, servitky, to bude stacit... na nas svadobny stol este neviem co, ale tie rozplasnute ikebany sa mi raz nepacia, pride mi to take "pohrebne" nemozem si pomoct... brala by som iba kvety naaranzovane v nejakej vaze, svietniky so svieckami, svoju kyticu tam slahnem do vazy a bude.... uz nemam na to nervy....
asi to bude tak, ze zenich v inom aute a nevesta v inom....a z kostola uz spolu v jednom aute...