ahojte,
tak nakoniec sme skoncili na termine 28.4.2007 Dufam, ze nas tu zacne pribudat. Hladala som tuto temu, no nenasla som ju, tak som si ju dovolila vytvorit ja sama ;-)
no tesim sa ze nas tu pekne pribuda :-) keby ze niekto potreboval topanky poslem foto, inzerat je aj v bazare, objavila som totiz krajsie, ktore sa viac hodia k satam co budem mat, takze tie co ponukam su uplne nove este aj s nalepkami na podrazkach bielucke pekne, ale ked som uvidela tie dalsie tak ich skusim predat, aby moje topanky neboli najdrahsie :-D to je tak ked si niekto kupi najprv topanky a potom ide skusat saty, straaasne so mnou :-(
ahoj ama tak si ma velmi potesila ze si otvorila tuto temu pretoze nasa svadba bude tiez 28.4 tak budem velmi rada ak si budeme navzajom radit a oboznamovat sa s novinkami az po ten den D :-)
Ahoj michell, aj ja som rada, ze je tu niekto na tento termin z Presova ;-) Ak budes nieco potrebovat, rada ti poradim, lebo my uz mame skoro vsetko :-D Kludne napis co ta zaujima, mozes aj do ip. Inak nevies o nejakej dobrej hudbe? Toto jedine nam nateraz chyba... :-(
Zatial pa
D_anjel_a: ty si ale kocka, uz mas saty, tesim sa s tebou x-)
ahojte, pozerám že sme sa pekne rozrástli a keď čítam tie riadky, tak mi je normálne lepšie. asi ozaj musím prestať hysačiť a foto dodám v krátkej dobe aj ja.
Caute babulky takže ked každa chce výjsť s anonymity rozhodla som sa že sa pridám k Vám. Tento vikend sme si chceli isť vybavovať kostol ale odložili sme to až o týžden, takže zase mame vybavenú len salu ale ja sa nebojim do apríla si všetko v pohode vybavime, času je ešte stale dosť. :-)
ahoj aj ja som si konečne dnes dala foto je to lepšie lebo ináč sme boli všetky rovnake ;-)
my mame okrem saly aj fotografku a predbezne som dohodnuta s kaderníčkou aj to že je to znama tak len preto. ale času ešte dosť :-D
ahojte kocky, uz ani ja nie som anonym... :-D
do aprila sice casu dost, ale aj do prace treba chodit ;-( a zatial stale len ta sala je ista, a manzel :-D
No caute, baby, konecne som sa dostala k internetu, sedim za pocitacom sice od rana, ale tolko roboty, ze neviem co skor... takze az teraz, pozeram ze mame fotky uz vsetky :-) , to je spravne. j
ama: ahoooj, tak ako? ja som bola dlhsi cas mimo takze som myslela na uplne ine veci a aj som si oddychla, ale uz tyzden som doma a zase ma chyta svadobna horucka :-D postupne zariadujeme vsetky veci, najnovsie sme kupili svadobnu vestu aj s kravatou drahemu, riskla som a objednala mu to cez net a som rada, lebo je v skutocnosti velmi pekna a myslim, ze je ak nie rovnakej tak podobnej farby ako saty :-) starosti nam trochu robi oznamko, ale to sa vyriesi za kratky cas a tento tyzden sa chystam stretnut s Dj. Asi si napisem nejaky zoznam co uz vsetko mame lebo zacinam pomaly stracat prehlad :-D