Svatba 1.10.2011

26. feb 20138740
  • @zabka88  S tím jídlem máš pravdu, já jsem normálně doslova nenažraná, když mám nervy, tak právě hrozně jím. Na svatbě jsem nervy neměla, ale ani jsem vůbec neměla chuť k jídlu. Nechápu, jak je to možné, ale prostě to bylo tak. A to jsem se tak těšila na ty všechny dobrůtky. Já třeba víno nerada a hlavně jsem to nechtěla ani trochu kombinovat s panáky. No a zase na toho panáka jsem s mými blízkými jít chtěla. Takže jsem si vybrala, že budu pít Berentzena a maximálně jsem občas zaměnila švestkového za jablečného. Rozhodně bych se vyhnula čemukoliv tvrdému. A třeba rovnou od začátku malé panáky (pokud teda nezůstaneš jen u vína). Nám nalévali právě opravdu velké, tak pak jsem si asi 2x řekla o malého. Ale hlídala jsem, že kdybych to na sobě nějak víc cítila, tak bych nepila, já jsem zase taková, že když nechci, tak pít nebudu.

• @mimina , ja budem mať s jedlom asi skôr opačný problém a to tam bude toľko úžastného jedla 😞
    @pet  23, úplne presne a to my ešte ideme mať svadbu na východe slovenska , si vieš predstaviť aké "maxi panáky" sa nalievajú tam 😃 😃 😃 preto radšej zvolím víno, i keď keby bolo po mojom tak asi dám prednosť fernetu..

• No, já jsem zvyklá pít docela dost (ne často, ale jakože abych byla v náladě, tak musím vypít tak 3 piva nebo 3 dvojdecky vína), ale zas dokážu odhadnout svoji míru a když cítím, že začínám být opilá, tak začnu pít vodu, vypiju klidně 2 litry a potom jsem zas v pohodě 😃 Na svatbě neplánuju kdovíjak pít, ale panákům se určitě nevyhnu, každopádně se večer dost najím a v kombinaci s tancem a tou vodou to snad bude ok 🙂

• Sponzor fóra
  • @zabka88  jakože nebudeš moct jíst? to já taky ne 😞

• @minina , veru nebudem môcť, ale nie preto že by som nechcela alebo aby mi nepraskli šaty ( no i keď, ktovie podľa toho jak napevno ma zošnurujú 😉) ale asi budem taká zostresovaná že sa mi tie dobrotky zastavia v krku 😞 sa poznám..

• @zabka88  tak to máme úplně stejný problém 😃 Pokud se hodně nadlábnu, tak šaty taky prasknou 😃

• @minima , keď mi bude chutiť nič sa nedeje, šaty sa dajú povoliť, horšie bude keď s nenajem a na to si budem musieť so všetkými pripíjať a .... to len bude zle a v prvom rade mne 😛

• my naštěstí budeme mít malinkou svatbu, tak se panákům snad vyhnu. Budu pít max víno nebo ferneta se spritem. 😉

• @mata1  podľa toho čo myslíš "malinkou" svadbou, my máme cca 40-45 ludí a tiež to na východe kvalifikujú ako "malinkú" svadbu 😃

• @zabka88  no já povolit nemůžu, nemám šněrování 🙂

• @minina  neboj všetučko čo spapáš okamžite vytancuješ, inak najlepšie svadby čo som bola boli tie, kde sa nevesta a ženích perfektne bavili a prakticky sa nehli z parketu...uvidíš, pred polnocou budú šaty z teba letieť 🙂

• @zabka88  no tancovat budu určitě jak čert, to miluju 🙂 A budu objednávat popůlnočky, takže až bude nejhůř, převleču se a nadlábnu🙂)

• @zabka88  12 dospělích + 2 děti a ty pít alkohol nebudou 😃

• @mata1   no to je dosť malá svadba, ale i tak..kebyže si máš s každým pripiť po pol deci tvrdého, i to môže byť veľa 😃 ale ako píšeš, vínko alebo fernet so spritom (správny pomer) to vyrieši.. snaď to ustojíme , obe 😃

• @minima ,objednávaš si polnočné šatičky? môžem sa spýtať kde? ja tiež čosi hľadám, ale nedarí sami...

• Sponzor fóra
  • @zabka88  jj, snad to ustojíme 😉

• @zabka88  jj, objednávám - je to adresa wewewe.edressit.com. Mám od nich už jedny šaty a je to naprosto luxusní za přijatelné ceny. Navíc všechny šaty ti ušijou i v jiných barvách podle vzorníku co mají. A do těch co mám v albumu jsem se zamilovala, jen budou asi fialové🙂

• @minina , díky moc za typ, hneď sa tam idem pozrieť..

• @zabka88  tak pak dej vědět, jestli něco vybereš, já bych toho skoupila tak půlku co tam mají vystaveno🙂

• @minina , tak tomu vravím nááááádhera, ja si namojdušu asi z nich aj vyberiem 🙂 dobre chápem že za zmenu farby doplácaš nejakých 28 eur + poštovné od 20-28 podľa rýchlosti? inak keď si to aj narátaš, výjde to veľmi dobre, chvalabohu že euro posilnilo 😃 s doručovaním si nemala problémy? ja som si zatiaľ cez net objednávala len voňavky a knihy, cd.. proste veci na čom neni veľa čo pokaziť..

• @minina , to mi hovor, za tú chvílu som si už vybrala pätoro 😃 skvelé je to, že si môžeš vybrať farbu.. ozaj baby, dolaďujete s niečím farbu popolnočných šatičiek? teda okrem košele či kravaty svojho nastávajúceho.. lebo mňa nejako popadla predstava, že musím ladiť s výzdobou 🙂

• @zabka88  neměla jsem s tím vůbec žádný problém, ale barvu jsem teda neměnila. Teď budu, chci popůlnoční šatičky v barvě svatby (fialová🙂 a přesně tak, doplácí se kolem 20 euro za barvu a mezi 20-30 za poštovné 🙂

• @minina , super, tak to sme dve 🙂 ja zháňam kvôli tomu bordové.. a doteraz to bolo o tom že sa mi páčil buď strih alebo sedela farba, vďaka tebe to môžem spojiť 😃 ozaj, ako to je s číslovaním týchto šiat? spomínajú medzinárodné štandardy, ale tie sú pomaly v každej krajine iné.. ktoré uznávajú oni? sorry keď je to blbá otázka, ale ešte som si oblečko nikdy cez net neobjednávala..

• @zabka88  no s tím ti neporadím, objednávala jsem si předtím z usa, takže jejich velikost 8, přeměřila jsem se a padly mi dokonae. Ale teď je nově nějak DPH a clo z uSA a už se to nevyplatí, tak je objendám asi z Německ a a tam to vypadá, že mají číslování evropské. A jinak jsem ráda, že se ti líbí a že jsem dobře poradila🙂

• @minina  , díky moc za radu, zbieram odvahu a idem na to! 🙂

• Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.

• Tak my máme ty nejdůležitější věci zařízené,matrika,místo kde bude obřad,restauraci,oznámení jsme zblbli,tedy já ne ale přítel neodkliknul souhlas s korekturou 😎 .Prstýnky,šaty,vestičku a košili pro ženicha,fotograf,kamera.Seznam hostů.Dnes mi přišli dekorace a zítra dorazí další.Ale jak pořád zařizuji tyhle věci,na sebe mám pouze šaty vybrané.Jsem dlouhá jak týden,sháním balerýny,bižu nebo nějakou soupravu-stříbrnou a hlavně kadeřnici.V okolí nemá žádná volný termín 😦 .Zítra jedem vybrat kytky a dorty.Ty drobnosti doladit je nejhorší.No já budu mít takový nervy že si ty dobroty snad ani nevychutnám,šaty jsou na zip,jestli nakynu tak mám po ptákách.Spíš než já se opije můj drahý 🙂)

• @sissi85 , nič si z toho nerob, my oznámka tiež ešte nemáme,sme si vymysleli také s fotkou čo teraz akosi nevieme zrealizovať 😉 a tiež okrem svadboných nemám nič iné na seba, však času je ešte dosť 😛 myslím že z tých stresov skôr pochudneš ako priberieš, takže o šaty sa určite neboj..

• @sissi85  U nas ty na zip umeji predelat na snury vzadu 🙂

Jinak ano konecne muzu rict mam saty 😃

• @cacenka_d  gratuluji k šatům 😉

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Reštaurácia s talianskou kuchyňou otvorená: PO - Pia : 10:00 - 21:00, SO, NE - priestor k dispozícii na akcie, svadby, rodinné oslavy, firemné akcie,
    Radi pre Vás pripravíme svadbu na kľúč podľa Vašich želaní. Pod jednou strechou nájdete výbornú kuchyňu, príjemné ubytovanie a krásnu výzdobu.
    Svadobné fotografie, ktoré splnia všetky Vaše očakávania a ešte máličko viac...
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov