Svatba 1.10.2011
@marefa hele, já jsem co se týká svatby fakt v klidu - dyť je času hromada
)) jen říkám, moje podvědomí si to asi nemyslí
18. apr 2011@cacenka_d Předtucha to byla.
Svatba se nekoná. Odkládáme na neurčito, čekají nás šťastnější události.
19. apr 2011- Sponzor fóra
@hellesvan Tak to je taky pekne
19. apr 2011@hellesvan jako že miminko????
21. apr 2011@lenhal Jo, tak šaty jsou asi jediná věc, u které se trochu obávám, že bude malý problém..Já totiž chci ještě trochu zhubnout, takže šaty chci řešit až tak v červnu, teda tím způsobem, že zajdu do jedné veeliké půjčovny v Olomouci a uvidíme..Jestli neseženu tak mám ale vyhlídlé krejčovství, že šaty ušijí max. do měsíce a za super cenu, takže to mám pojištěné takto..Ale upřednostňovala bych tu půjčovnu, protože je jednodušší na zařizování a na čas..
Jinak teď začínám shánět kapelu, mám vybrané dvě a obě mají v diáři volné místo, tak uvidíme, se kterou se domluvím.. Nastávající má za úkol oslovit fotografa (kamaráda, který s tím už trochu počítá), takže tím budeme mít pro duben splněno..No a v květnu se vrhneme do dalšího zařizování...
25. apr 2011@slalucka jj, bude.
V listopadu.
25. apr 2011@hellesvan Gratuluji a přeju klidné a pohodové těhotenství, ať maličké dobře prospívá a vše je v pořádku
25. apr 2011@hellesvan tak to je úžasný!!! držím palce, ať všechno vyjde
25. apr 2011@slalucka moc děkuju. Je to sice neplánované, ale jsme moc rádi a těšíme se.
26. apr 2011@hellesvan taky se přidávám s gratulací a ať vše klape, jak má
a svatba s bříškem nebude? Třeba i v dřívější datum?
26. apr 2011@hellesvan neplánované věci jsou často nejlepší
)
26. apr 2011@marefa Děkuju moc. Ne, nechceme to hrotit, teď mi neni moc dobře, v létě bude moc horko a pak už budu jako vzducholoď, ono to počká.
Ještě jednou díky.
26. apr 2011- Sponzor fóra
@slalucka děkuju.
26. apr 2011@hellesvan to chápu... tak hlavně, ať je ti líp a užiješ si těhu v pohodě.
27. apr 2011@hellesvan To jsme rikali taky, kdyz to ted u nas taky tak vypadalo, ale nakonec nic. Trpim na vedra, takze jsem taky rikala, ze bych to pripadne spis odlozila.
27. apr 2011@marefa opravdu moc děkuju.
28. apr 2011@cacenka_d Přesně tak. My jsme navíc svatbu nijak moc neřešili, měl to být spíš větší mejdan s obřadem na místo kouzelnického výstupu jako překvapení, to se dá udělat kdykoliv a ani jsme to zatím nikomu neříkali, takže jsme se jenom omluvili fotografovi, který to vzal úplně v pohodě a hned měl za nás někoho jiného a panu oddávajícímu, se kterým jsme se měli sejít v květnu. Jsem ráda, že nemusím nic víc rušit ani zařizovat, fakt je, že člověk má najednou úplně jiné starosti i priority. Jediné čeho trochu lituju, je ten krásný datum, ale těch ještě bude.
28. apr 2011@hellesvan Tak to u nas uz to vi kazdy, ale kazdy by to pochopil
Uvidime co cas prinese, ale kdzy to prijde za treba 2 mesice tak uz to nejak zvladneme i se svatbou
Jen ted bych to asi nedala, to mas rozumny duvod i ty a ja ho naprosto chapu
28. apr 2011@evisek88 Ahojky, my máme taky to důležité, zbytek budeme ladit teď... já kytku zatím moc neřeším, kombinace barev je jasná - tm. fialová s přírodní bílou, krémovou - a zbytek domluvím až s floristkou, uvidím, co v té době bude možné sehnat... a to stačí tak 14 dnů, tři týdny před...
3. máj 2011@evisek88 Ahoj, vítej
Koukám že by stejně stará nevěsta jako já? Super
No, jak jsem psala, my jsme si všechno hlavní (termín v kostele, místo hostiny, kapelu a fotografa) zajednali až teď, během dubna a úplně v pohodě
Já bydlím na malém městě, takže tam se to dá..Teď v květnu si chci zajednat kadeřnici, dort a domluvit přípravu u pana faráře. A pak průběžně budu řešit všechno ostatní. Šaty až v červnu
Radši si to řeším takhle průběžně, já kdybych pak třeba 3 měsíce neměla co dělat, tak by mě to nebavilo
Navíc kromě těch šatů už zbytek věcí nepodléhá tomu, že by bylo "obsazeno", takže se nebojíím..A jinak kytku v podobných barvách jak marefa, ale fialová spíš světle + krémová/bílá..
A jakou chceš ty?3. máj 2011@evisek88 Hezká kombinace
Tak sice červeno-oranžová kombinace je fakt taková podzimní, ale myslím, že každá z nevěst se řídí tím, jaké kombinace se líbí jí a ne, že zvolí barvy podle ročního období.. I když je fakt, že někteří lidé to nejsou schopní pochopit
Kde se budeš vdávat?
3. máj 2011@evisek88 v Budu se vdávat v městě, ze kterého pocházím, tedy v Nové Pace, v klášteře
3. máj 2011
Nenašli ste čo ste hľadali?
Bude mi cťou zachytiť jedinečné okamihy Vášho svadobného dňa.
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.