Termín svadby 17.9.2011

Profilova fotka
Ahojte nevestičky, ktoré sa nimi stanú 17. sept. 2011... podelme sa spolu o nápady :-)
Odpovedať
1
2
8
tu som...po viacerých presúvaniach termínov sme sa nakoniec dohodli na 17.septembri 2011 x-)
Odpovedať
...a snáď sa to už nezmení :-D
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
:)) kočky...17.09.2011 bude aj NAS velky den :))
Odpovedať
tesim, tesim :-D :-D
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
aj my mame svadbu 17.9.2011... konkretne 15:30 v kostole v Poprade. :-D drzim palce, nech nam a vsetkym ostatnym buducim manzelom v tento den vyjde pocasie a vsetko ostatne ako ma ;-) 8-)
Odpovedať
@vcielkamaja, @akire25, @ichem Caute kocky, pripajam sa do temy...:) Co uz vsetko mate? My mame predbezne fotografku, salu, kostol, kupila som drahemu svadobnu vestu s kravatou a ja uz mam topanky... ;-) (za 13,50€ - no nekup to..)
Odpovedať
@ivkapalko ja mam v mojom fotoblogu napisane co uz mame ;-) buduci tyzden idem na prvu skusku siat a o dva tyzdne mame nauku do kostola. Je toho dost... ale cas zatial netlaci :D
Odpovedať
@akire25 akurat som si tvoj fotoblog pozerala.... :-) Tie Vase pohare su fakt krasne.. a mas pravdu zatial nas cas netlaci, ale ja som taky typ, ze potrebujem mat vsetko dopredu vybavene...nech potom nemam stresy... ;-)
Odpovedať
@ivkapalko ja som taka ista :-D ale je jasne ze niektore veci sa aj tak musia na poslednu chvilu riesit - ja napriklad neviem kolko hosti mi pride a rozpatie je 70 - 100 ludi 8-( Inak taka otazka do plena, kedy planujete vsetky posielat pozvanky? Ja by som chcela koncom maja, hlavne kvoli tomu, ze stale neviem kolko ludi z rodiny sa chysta na svadbu...
Odpovedať
Profilova fotka
koľké z nás si budú ten dátum pamätať 17.9.2011.? ja mám nacvičené už s 3 -ročnou neterkou nesenie prstienkov v kostole, inak sme sa nasmiali i s farárkou, tak dúfam že v deň ,,D" nebudú svadobčania štvornožky v kostole hľadať naše obrúčky
Odpovedať
My mame rozpatie 60- 70 ludi....:D V prvotnom zachvate planovania to bolo az 120, ale rychlo sme to zredukovali... :-D Ked ti mam pravdu povedat este som nerozmyslala nad posielanim pozvanok, ale asi nejak v juni...
Odpovedať
ahojte :-) @ivkapalko mame vela veci vybavenych, ale ako pise akire25, vela veci sa bude riesit na poslednu chvilu. zatial s kludnym svedomim mozem napisat, ze vsetko podstatne mame vybavene....aj to nepodstatne :-D nemame zatial nauky, ale aj na tie pride cas ;-) @akire25 pozvanky planujeme roznasat niekedy v juni :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Ahojte baby..ja sa pripajam do skupinky..my mame tiez svadbu 17.9. v Piestanoch.. asi som na tom podobne ako vacsina a mame zajednane to najpodstatnejsie- ja to volam zive elementy svadby: kamera, foto, starejsi a DJ.. ;) okrem toho samozrejme salu a kostol.. ostatne ma cas postupne vybavovat ;)
Odpovedať
Ahojte baby, potrebujem poradit od niektorej z vas co mate uz kostol zajednany.. ja som bola na fare este v januari a dohodli sme sa na datume aj case (poznacili si nas), ale vsetko to prebehlo len na zaklade ustnej dohody( s tym ze on si to aj zapisal). A povedal ze treba prist tak 3 mesiace pred svadbou a dohodnut uz tie detialy.. Len sa bojim,ci to aj plati,lebo chceme tak za cca. 2-3 mesiace davat oznamka tlacit a tam treba uz presne udaje..tak mam taku malu nekludnu dusicku,ci som vsetko spravila tak ako som mala,ked nemam ziadne pisomne potvrdenie zatial .. ;)
Odpovedať
ahojte :-) my sme sa brali sobotu rok pred vami :-) :-) :-) co uz vsetko mate? my sme zacali vybavovat koncom februara a saty som si vybrala presne na MDŽ :-D 8.3. ;-) :-) :-)
Odpovedať
@sabrinka26 sme na tom podobne. ja chcem dat tlacit oznamka do konca marca, lebo dovtedy nam plati 20%-na zlava, ktoru sme ziskali na veltrhu a nechcem ju len tak zahodit...
Odpovedať
@mariynka ahoj, tak my uz mame skoro vsetko :-D
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte, konecne tema s nasim datumom :-D som takaaaa happy, dnes som si zarezervovala saty, ani som si nemyslela, ze to tak rychlo vybavim, ale bola to laska na prvy pohlad, tak nie je o com. Svadbu mame v BA, saty mam z Galanty za polovicnu cenu, ako by som zaplatila v BA, velice sa vytesujem :-D akurat sme museli zmenit povodny plan purple wedding na pink wedding, kedze k cipkovym satam ani za svet fialovu nedopasujem. A uz mam vyhliadnute aj popolnocky staroruzovej farby-juch juch. inak mame foto, video, vizazista, kostol, restiku na obed, hladame miesto na party, DJa,obrucku pre zenicha-budeme mat odlisne, ja uz vybratu mam....atd atd... a potrebujem staroruzove topky, ktore si dam aj k svadobnym aj k popolnocnym, neviem, kde mam take hladat, mate nejake tipy? no a musim znova zacat hladat inspiraciu na vyzdobu, kyticu, tortu a pod. lebo doma mam milion inspiracii vo fialovej, ale nic ruzove :-D :-D :-D
Odpovedať
@vcielkamaja aj my tak chceme dat,lebo tiez chceme vyuzit tu 20%-nu zlavu :) vy budete mas svadbu v kostole ci na urade?
Odpovedať
@sabrinka26 sobas budeme mat v kostole, ale zavolam este nasmu fararovi, aby som sa uistila s datumom a casom...pre istotu... @palculienka2011 ved si tie inspiracie vo fialovej predstav v ruzovej a nemusis nic hladat :-D
Odpovedať
@vcielkamaja ja to iste, budem musiet volat aby som si bola ista,ze to co dame na oznamenia aj plati :-D
Odpovedať
@sabrinka26 odkial budete mat oznamenia? pockaj, budem tipovat...je ta firma z Kosic?
Odpovedať
@vcielkamaja :) jasneeee.. ;)
Odpovedať
@sabrinka26 boze, ja som dobraaaa :-D :-D :-D a ktore budete mat?
Odpovedať
no proste vies hadat :-D :-D este neviem ktore,lebo ked sme boli v salone pozriet ich a konecne si vybrat,tak boli kaurat stiahnute katalogy,lebo ich doplnali. ale do konca marca sa to pokusime stihnut,kedze priatel je mimo SVK a chodi len ked sa podari...vy uz mate vybrate? :-)
Odpovedať
@sabrinka26 hej,my uz mame vybrate...aj navrh mame uz urobeny, len este spisujeme, komu ich posleme...
Odpovedať
ktore ste si vybrali? posli na mailik :) napisem ti do IP.. ale maju tam vela nadhernych,je z coho vyberat :)
Odpovedať
@sabrinka26 taka klasika, ale bola to laska na prvy pohlad....uz len kvoli tym ruzovym kvetinkam :-D
Odpovedať
@vcielkamaja tak to mate super ;-) dlho sme o svadbach snivali, tak uz aj ty mas v predstihu predstavu o dokonalej svadbe,vsak :-N ;-) x-)
Odpovedať
@mariynka presne mari, až sa mi to zdá niekedy neuveritelné :-D a k predstave o dokonalej svadbe patria aj dokonalé nervy...niekedy som z toho strašne nervozna a vybavujem si tie najkatastrofickejšie scenáre, ktoré sa môžu na svadbe odohrať :-N 8-( a tie "úžasné" sny o svadbe, doslova nočné mory...už sa mi o tom sníva takmer pravidelne a do svadby je ešte 7 mesiacov. dovtedy určite scvoknem :-N asi to až moc prežívam... mari, a chcem sa ťa spýtať, ako je to s matrikou a kostolom? kedy treba ísť na matriku?
Odpovedať
1
2
8
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?