no tak sa nam to blizi,mam ju tiez tento termin,som ok,vsetko nestiham,mam depku,ale len ked sa ma ludia pytaju ci som nervozna,lezu mi s tym na nervy :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D
uz mam topanky, gelace si nedavam, hovorim si, ze umele mihalnice stacia, viac umeliny na sebe nechcem :-D a na skusku siat idem s jednou rukou nalakovanou na cyklamenovo, druhu na fialovo a uvidim, co bude lepsie :-D no a dnes sa vyriesila jedna dolezita rodinna zalezitost, takze kamen zo srdca. Uz sa mozem zacat oficialne tesit. Baaaabyyyy, nech je len dobre pocasie, rozumej max.25stupnov :-D
@palculienka2011 mne by stacilo aj 20 stupnov :-D ja to budem mat naopak ako ty...gelove nechty a mihalnice natural prirodne original vlastne :-D na ociach ledva znesiem spiralu, nieto este umele mihalnice.
mame uz vsetko, akurat cez vikend este 1 pozvanku zaniest trocha dalej. uz len vsetko trocha doladit a svadobny den alias "trapas storocia"sa moze zacat :-D
@zuzkaamato my to kombinujeme...aj sme roznasali osobne aj sme poslali po rodine :-D je to len na vas. my sme snubencovu stranu vyriesili tak, ze sme hostom rozdali pozvanky na jednej rodinnej oslave, kedze sa tam vacsina z nich zisla. malo by sa osobne, ale podla mna je to len na vas. nam to casovo nevychadzalo, aby sme ich roznasali osobne kade tade
my to chceme poslat po priatelovej rodine (kedze ich bude viac ako nasich). kolegom a nasim to odovzdame osobne. urcite by to vyzeralo lepsie rozniest osobne, ale na to uz v dnesnej dobe asi nema nikto cas... ach, uz to chcem mat z krku :-D
@zuzkaamato ja to pocitam takto: uz len 2 tyzdne v robote a mam dovolenku :-D a potom o tyzden svadba. a potom 3 dni po svade bude zo mna slamena vdova, lebo snubenec odchadza na 3 mesiace na jeden vojensky kurz...je vojak z povolania...to je, vsak??? medove tyzdne jak vysite :-S
neviem, co je viac stresujuce...ci priprava svadby alebo to, ze mi manzel odide alebo to, ze by sme si aj chceli zalozit rodinku, ale dajako sa nedari :-S :-S :-S
@vcielkamaja presne, neodratavam do 17teho ale do 18teho. najlepsie jak vsetci okolo mna sa naaaramne tesia na svadbu, ze uz aby to bolo, no veru, ked nemusia nic okrem toho aby prisli :-D baby odkial ste brali alkohol a hlavne vino? to jedine dolezite nam este chyba
chuudatko :( ale neboj, bude to ok. s rodinou na to treba ist opatrne, netreba sa do toho moc nahlit... lebo potom sa clovek snazi az moc a nepodari sa to...ale nic sa neboj, manzel odide, ale vrati sa a manzelom bude cely zivot, tak si ho este dost uzijes.. :)
my budeme mat vsetok alkohol iba v restike, nemozeme si brat vlastny.. ale aspon o starost menej. ale objednavali sme vino do vysluzky a ta vinaren sa vola "Vino Chudy". skus to pozriet, ma dobre ceny...
@zuzkaamato nemame este nic konkretne, ale chceme ist niekam na pole-treba najst este nepožaté, alebo luku-v okolo bratislavy, hahaaaa :-D :-D pripadne rusovecky park a potom este asi nejake fotky z historickeho centra, mame to u kapucinov, tak ak stihneme, co nepredpokladam. Kolko si asi davate casu na fotenie, lebo nam to vychadza na max. 2hodky
@palculienka2011 No nechcem ta sklamat, ale neviem, ci este take pole najdes. Ja byvam v Ivanke a deno denne chodim okolo poli a tie, na ktorych by sa dalo fotit, cize nejake psenicne alebo razne alebo co to bolo, tak tie su uz davno pokosene. Uz jedine ak by ste sa chceli stratit v kukurici :D Ale neviem, mozno este niekde nieco najdes. My asi tiez niekde v starom meste, ale inak nemam ziadnu ideu... Ale vonku to je mensi problem ako vnutri. Keby naozaj prsalo, tak netusim. Asi ostaneme doma :-D Naozaj neviem. A platit si za nejake preistory, to mi pripada tiez zbytocne...
@zuzkaamato dnes som jedno psenicne nepozate zbadala pri devinskej, ale este to mozu stihnut kombajnom prebehnut a som v prdke. nevadiii, aj luku som zbadala :-D
no a nervickyyyyyy nervickyyyyy http://www.imeteo.sk/september2011.html
inac baby, myslite, ze rodina prezije, ked nebudeme tancovat s (v tom case uz) manzelom? ani jeden tancovat nevieme a nechce sa nam to ucit len kvoli divadlu pre rodinu...