@teuflerin my sme z vychodu,ale byvame v BA a stale sme sli na vychod a teraz to boli nase prve spolocne Vianoce v BA :-) a boli superne :)))) tesim sa a vy ste ako prezili Vianoce???
@pipinka2730 my sme kazdy bol so svojou rodinou pri veceri doma a potom dosiel drahy vecer ku nam, sli sme ku jeho sestre a ku jeho rodicom,kedze byvaju o panelak dalej :P...a 25teho bol on aj sestrin snubenec u nas na obed doma.....a tesim sa na dlsi rok ked budeme vecerat vsetci uz spolu :))))
@teuflerin no tak to aj vy ste mali super :))) my nieco take minuly rok,ale buduce Vianoce,to bude zase ine :)))) aj ja sa tesim aj s tebou :))) aj so sebou :))) :-) dufam,ze buduci rok bude o nieco krajsie,nie len o svadbu ale aj tak celkovo :))) treba zacat super a pokracovat uz co najdlhsie :))) :-) a to bude super :)))
ahojte ... máme termín 25. 8. 2012 .... ten termín preto lebo to bude akurát 10 rokov čo sme spolu ... len mám obavy lebo len teraz sme začali vybavovať a už bol problém so sálou ale naštastie sme našli ... starejší sa tiež vybavuje (volali sme šiestim a našťastie jeden bol volný) ... k ostatnému som sa ešte nedostala ...dúfam, že tu nájdem inšpirácie a rady ako sa pohnuť ďalej :)
@vera19 to kde budete mat ked uz problemy s rezervaciou ? ja som prave dneska zajednala na 18.8. salu aj kostol, inak mam len fotografa a par kontaktov na cukrarku/tety co robia cepcenie
Ahojte, my sme naplánovali svadbu na 4.8.2012 A čo už máme? Moje šaty :-D , hudbu, sálu, objednané zákusky a tortu, premyslenú výzdobu a máme za sebou už aj stretnutie s kňazom...
@vera19 ahoj,my mame svadbu 11.augusta 2012 a zacali sme objednavat uz na jesen a aj to uz sme mali trosku problem so salou,tak sme posuvali termin,lebo sme chceli 18. A ako vybavujete starejsieho??? ved starosta ma byt z nevestinej alebo zo zenichovej strany,ja idem mat brata.
Ahojte Obrad bude vo Zvolene, hostina vo Viglasi ... Priateľ ma požiadal o ruku teraz na Vianoce čiže len teraz začíname vybavovať ... u nás je zvykom že sa starejsi zajednava... Neviem si ani predstaviť kto z našich rodín by to robil.
@murinko60 si ma rozosmiala..si ako moja najdrahšia, aj tá sa bojí dažďa..ale myslím si, že v auguste je menšia pravdepodobnosť dažďa..ja som sa bál skôr veľkých teplôt..ale vyriešili sme to posunom obradu na 16.00 hod a sála ma našťastie klimu:)))..takže milé dievčatá svadobné šaty odporúčam priedušné :-D
@skrutkovac rozmyslala som, dufam, ze nebude az take strasne horko ako minuly rok...uvidime..kvoli kolacom sa bojim..a trochu kvoli make-upu, fotenie a tak...ale uvidime :) krasne bude :)))
@skrutkovac no jasne, fotky budu urcite krasne ak bude svietit slniecko...ale tak ja sa spolieham na to ze aj keby trosicku poprsalo tak bude teplo a nebude to az take hrozne..lebo sak letny dazd je fajn :) ale nie na svadbu aj tak ze :P
@monicatko no jasne ze radsej tak :)
@kikuska77 :) noooo je to daky oblubedy termin, to som ani necala, kedze tento rok vela ovela krajsich terminov 8-) ehm, noooo...saty som este neriesila, ale kedze my mame svadbu na liptove, tam snad take horucavy neudru...i ked v dnesnej dobe a pomatenom pocasi, clovek nikdy nevie :-D