Termín svadby - máj 2012

22. mar 20125350
  • My máme tiež 05.05.2012. V Nitre. Už som si myslela, že som jediná kto tak dopredu plánuje...

• @kikusha  nie si jedina , a vitaj medzi nami , coskoro si vytvorime temuu svadba 5.5.2012 , lebo sa tu hromadime pomalicky🙂))

• No to máš teda pravdu, je nás tu dosť čo budeme mať 5teho...

• Sponzor fóra
  • Joooooj stale sa mi nedari pohnut s mojim fotografom, nikto mi nanho nevie nic povedat 😢

• @euforia   dobry je fojtik, cechovsky... ale vsetko okolo 850 - 1000 €

• @blondkvetinka  Ooooo tak to je pre mna vela, ten Prochazka z Popradu ma skvelu cenu, fotky vyzeraju celkom dobre akurat este video som nevidela, tak ma zaujima a nejak neviem najst nanho referencie 😞

• @euforia   chod rovno za nim , a vypytaj si ukažky jeho prace ...tak to vbudes vediet naisto

• @ivka219  Sak ja viem, ale vies skusenosti inych dievcat by som tiez rada poznala, predsa len rozpravanie a videnie videa jedna vec a skusenosti inych z jeho tvorbou a pracou, vec druha 🤔

• @euforia   snad sa podari cim skor ziskat nejake referencie ...

• @ivka219  Dakujem, v to dufam 😉

• @vacica59  aj ja tiez 🙂

• @sidneyka  starejsieho budes mat z rodiny alebo cudziu osobu za honorar?

• @irin12  nie, nebude z rodiny...bude to pán Vladimír Rácek - starejší aj DJ v jednom 🙂

• @irin12  no to je skvelé.. môžeme spolu plánovať.. kde sa to bude u vás konať?

• fotoraf zajednaný,záloha zaplatená 🙂 další krížik si možem odfajknúť 😉

• Sponzor fóra
  • Ahojte májovky 🙂 Môžem sa k Vám pridať? V pase mám síce 3.3.2012 ale tú budeme mať neoficiálnu,takú symbolickú pir mori...a aby sme neukrátili nikoho o tento vzácny okamih tak 5.5.2012 budeme už "oficálne" svoji aj tu na SvK 😉 🙂

• @lenushka_th  a koho ste si zajednali ako fotografa a kameramana?

• @ivka219  
    @kikusha  aj my máme 05.05.2012 🙂 😉

• @mary677  fotografa pána Velického,má reklamu aj tu na mojasvadba... mladý,sympatický,býva blízko a fotky sa mi velmi páčia..kameru ešte nemáme aj ked sa už niečo črtá 🤔

• @vacica59  v kostole u nas v dedine a hotel vo Velkej Lomnici

• zenicky co poradite svadobne saty kupit alebo poziciat v Anglicku alebo na Slovensku 😞

• @irin12  No musis pozistovat ceny, kde sa ti to hodi najviac a predsa len v anglicku maju trochu odlisne satky ako u nas. To je na tebe, hlavne najst tie prave 😃 Ja som v Irsku, idem skusat saty tu, ked na nejake natrafim a v dobre cene, ci akcii tak kupim, neoplati sa poziciavat, ked mozes dat usit alebo kupit za ovela lepsiu cenu, hoci aj ak v slabsej kvalite a nieje od navrhara ale predsa krasne a z dobreho materialu. 😵 Tot moj nazor

• @irin12  no to bude teda drahá svadba či?? ako to tam vychádza?? a súhlasím s euforiou, ja si tiež budem davať šaty šiť a budu moje a za lepšiu cenu akoby som ich mala požičané..

• @vacica59  tak lacna nebude ale nie pridraha normalne vsetko co k tomu patri momentalne som v strese ako zacat aby vsetko klaplo atd 😞

• @irin12  No ak ti mám poradiť.. začni si hladať dobrého kameramana a fotografa.. potom Dj-a alebo kapelu, a aranžérku.. na šaty máš čas .. stačí začať hladať až v septembri.. aspoň podľa mňa.. a to ostatné príde aj samo, uvidíš 😃

• @vacica59  kameraman bude onedlho, hotel a kapela zajednana, aranzerka znama nepracuje v pohode a hotel mi vyzdobia len zatial neviem akej farby za 160 eciek, pracujem v zahranici takze budem to mat trosku komplikovanejsie

• Moja fotografka uz zajednana inou nevestou 😞 Ach ja nestastna nevesta 😞

• Ja o šatách ani nerozmýšľam keďže som tehotná 😉 Ale už zajednávate fotografov? 🤔 🤔 Fúha,môžem začať hľadať 😃 😃 😃

• @euforia  Typujem že si chcela manželov Žitňanských? 😬

• @taninka7  Vobec nie, dokonca som chcela zienku, ktora este len zacina vo vacsom, nema ani svoju webovu stranku len na facebooku som ju nahodou nasla a kto by to povedal, tento rok uplne zajednany a moj termin na buduci rok tiez 😞

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Máme bohaté skúsenosti s prípravou a zabezpečením kompletnej svadby podľa Vašich predstáv.
    Ideálny priestor pre Vašu svadbu s najkrajším výhľadom na Bratislavu.
    Dokumentárna svadobná fotografia
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov