@euforia Fúha,tak teda to musí byť šikulka,my zvažujeme nad Žitňanskými ale podľa mňa už majú na 2012 leto zajednané,lebo čo cih mám na FB tuším už otvorili sezónu 2012...taže si to viem rpedstaviť,každý ich chce mať ;-) Tak sa uspokojíme s nejakými inými ;-) Ešte sa mi páči Digital Studio z TT ale neviem či už majú otvorenú 2012 ;-)
@taninka7 No tak jej foto ma velmi zaujali, ona je z Presova, Iveta Zubkova sa vola, a je stale lepsia a lepsia, foti sice len portrety, ale to mne staci. No prosto jej fotky maju svoje caro :-D Taka skoda :-(
@taninka7 Ta co som ti posielala link v IP, co ma take krasne fotky, nakoniec co mala zajednanu nevestu tak ta sa nechce fotit vo svadobny den tak som s nou dnes volala a termin potvrdeny :-D
@zuzanna1512 My vôbec nič :-D :-D A presne nejako sa začať sa musí ;-)
@euforia Jej no parádička :-) :-) Teším sa s Vami,ináč písala mi Katka Zitňanská že majú voľný termín takže som zvedavá ako sa z mužíkom rozhodneme ;-) :-)
@katka_mis Tak nakoniec Daniel Kristl z Popradu. Videa sa mi pacia, je s nim skvela komunikacia zatial. No a pocula som same kladne referencie nanho, tak uvidime :-D
@katka_mis Tak dufam, a prajem to aj tebe. Zatial som spokojna, fotograf aj kamera, tych co som chcela, len nad tym DJom stale uvazujem. Foto a video to som si vyberala hlavne pre seba. Ale hudba sa musi pacit vsetkym a je to tazke, lebo nieje DJ ako DJ :-D
12.05.2012...dnes sme boli objednať sálu...a už prvé otázky že prečo máj...že to je nešťastný mesiac....ach jaaaj...nechápem ľudí čo na také veci veria....
@vacica59 Moja ja som skusala pred tyzdnom, a povedali mi ak chcem objednat saty tak 5 mesiacov musim cakat. Tak teraz aspon viem ake sa mi hodia tak pozeram len na styl co sa mi hodi a zbytocne ine nepozeram a hladam tie najkrajsie, ale aj tak si myslim ze som ich asi uz nasla, len najst salon v ktorom budu dostupne pripadne najst nejaku sikovnu krajcirku :-D
@kandrea tak to som ani netusila, tak preco je maj mesiac lasky? Ale keby sme na to mali pozerat, na vsetky tie blbosti tak by sme sa nikdy nevzali, napr nevhodne znamenia, nevhodne datumy narodenia a bla bla alebo mali by sme len jeden den do roka na to vhodny :-D
my máme svatbu za 2měsíce. planujeme ji mesic a stačí to. podle nás je planovaní i půl roku před brzo :-D já si objednala šaty před 14 dny. bože, plánovat ROK dopředu :-D :-D :-D
@kandrea tie otazky sme dostavali aj my , nechapem , ako ludia dokažu verit na povery , a nepoznam krajší mesiac ako je máj, lásky čas :) všetko je krásne rozkvitnuté , nenechajme si kaziť naše pekné chvile
@anieka89 to je každého vec kolko dopredu si plánuje svadbu! a ked sa ti rok zdá privela tak do takej skupiny nechod. Proste niekomu záleží na každom detaily a nie že šak to nejak prejde. Stojí to určitý obnos penazí, tak nech to má aj nejakú úroveň.