O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.sk
Beremese.cz
Modrastrecha.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Hľadám kaderníčku
Ahojte dievčatá. Hľadám kaderníčku z Prešova alebo z Košíc, ktorá chodí robiť účesy domov. Ďakujem …
majkahu78
Pred 4 rokmi
1
Hľadám fotografa 28.8.2021 okres Svidník
Pekný večer všetkým. Hľadám fotografa na svadbu 28.8.2021 v okrese SVIDNÍK a okolie. Prosím o odp…
bh312
Pred 4 rokmi
5
Vybavovanie svadby
Ahojte , som tu nova, ako to teraz riesit so svadbou ? Ja som bola poziadana o ruku teraz na vianoc…
noravana
Pred 4 rokmi
4
Folk košela
Ahojte dievčatá, mali ste niekto na redovom folk košelu pre ženicha? Rozmýšlam nad niecim takym,ako…
noravana
Pred 4 rokmi
4
Priestor s ubytovaním pre 75 hostí a svadobným stanom
Ahojte nevestičky, už dlho hľadáme priestor, ktorý by mal pekný svadobný stan, zeleň, pokojné prost…
amy_de_fleur
Pred 4 rokmi
1
Prenajom stuh na stolicku
Ahojte, vedeli by ste mi poradit, ci sa daju niekde prenajat stuhy/masle na stolicky slabo ruzovej…
nikky1906
Pred 4 rokmi
1
Dj na svadbu
Ahojte, chcem sa spýtať či niekto mal na svadbe DJ menom Marek Čulen. Má niekto nejaké skusenosti?
monika_halenarova
Pred 4 rokmi
1
Svadobné šaty z Číny colnica
Ahojte, nájde sa tu niekto, kto má skúsenosti s objednávkou svadobných šiat z aliexpressu. Zaujíma …
monikab15
Pred 4 rokmi
3
sponzor fóra
FS Kapľička - skúsenosti
Dievčatá, Prešov a okolie, ktoré ste mali na svadbe čepčenie od FS Kapľička z Tulčíka. Boli ste spo…
primel
Pred 4 rokmi
2
Portrétové svadobné fotenie v Banskej Štiavnici
Pekný deň prajem, hľadám fotografa na portrétové svadobné fotenie v Banskej Štiavnici (svadbu aj or…
paladin25
Pred 4 rokmi
3
Fotograf na 31.07.2021
Zdravím, máme naplánovanú svadbu na 31.07.2021 v okrese NO a hľadáme fotografa, ktorý by nám dal f…
paladin25
Pred 4 rokmi
5
Je v poriadku, ak nechcem rozlúčku so slobodou?
Ahojte, prosím Vás nájde sa tu tiež nejaká nevesta, ktorá nechce mať rozlúčku so slobodou? Totiž to…
xena0
Pred 4 rokmi
19
Otazka pre nevesty ohladne vyberu foto
Dobry den, som fotograf a momentalne si updatujem svoju stranku. Rad by som sa opytal neviest, ci u…
xena0
Pred 4 rokmi
16
6/2021 svadba , kedy riešite šaty??
Ahooojte , kedy začnete riešit šaty??? Ja už mam stres ked je zase všetko zatvorene az do 24.1. :di…
nikiki29
Pred 4 rokmi
11
Súbor na čepčenie
Ahojte, zháňam súbor na čepčenie:slight_smile: Svadba bude v Prešove, 19.06.2021 Máte nejaké dobre …
primel
Pred 4 rokmi
3
Dj na 31.07.2021
Zdravím, hľadáme Dj na svadbu 31.07.2021 okres NO avšak s obmedzeným rozpočtom do 300€. Ďakujem
barbora225
Pred 4 rokmi
1
Wolfrámové obrúčky gravirovane
Zdravím, chcem sa opýtať či nepoznáte kde sa dajú kupiť wolframove obrúčky zlatej farby aj s gravir…
barbora225
Pred 4 rokmi
1
Predmanzelska priprava
Milé nevestičky, hlavne tie čo ste z BA - ako riešite predmanželskú prípravu potrebnú na prijatie s…
lucia600
Pred 4 rokmi
9
Svadobné rúška
Baby prosim, viete mi poradit kde by mi vyrobil alebo kde by som zohnala ruško pre nevestu a ženich…
lenica11
Pred 4 rokmi
7
Fotograf VT okolie
Ahojte, zháňam lacného fotografa na svadbu.
victorweddings
Pred 4 rokmi
2
Miesto na svadbu 10.10.2020 - Pezinok a okolie
Ahojte, neviete takto na rýchlo vhodne miesto na svadobnú hostinu ? Na poslednú chvíľu nám hotel zr…
lady_ewicka
Pred 4 rokmi
7
Skúsenosti s fotografom a kameramanom Lucian Semko
Máte niekto skúsenosti s fotografom a kameramanom Lucian Semko ? (L&A video )?
majka762
Pred 5 rokmi
5
17.4.2021 hľadáme DJ, Košice Golden Royal
Ak to vidí DJ, ktorý má v našom termíne čas, prosím napíšte mi správu aj s cenovou ponukou. Ďakujem…
fsenky
Pred 5 rokmi
2
Svadba Martin 21.8.2021 - Výslužky
Dobrý deň, nájde sa tu nejaká Martinčanka/Vrútočanka pekárka, ktorá robí výslužky pre hostí? Robím …
ivana_stipalova
Pred 5 rokmi
1
Fotenie v lete
Ahojte akurat planujem casovy harmonogram svadby. Viete mi poradit kedy je najlepsie sa fotit v jul…
otazkafoto
Pred 5 rokmi
2
Koľko vás stálo jedlo v RVS Studené?
Ahojte, mohol by mi niekto prosím, prosím poslať ceny za jedlo v Studenom? Už som sa tam pýtala, al…
melmel78
Pred 5 rokmi
20
Kaderník na svadbu
Ahojte, viete mi niekto poradiť kaderníka na svadobný účes východne Slovensko ? Svadba bude v Prešo…
hudzi
Pred 5 rokmi
2
Kapela-západ
Ahojte, hľadáme svadobnú kapelu na 28.8.2020. Neviete nám niekoho poradiť? Ideálne aby vedeli aj kl…
kapelanakolena
Pred 5 rokmi
3
Hudobna skupina čo hra všetko na svadbu 4.9.2021 v okoli TRENCIN?
Viete mi poradiť hudobnu skupinu/DJ, ktorý hra všetko, vie urobiť zábavu - za rozumnu cenu? v okolí…
kapelanakolena
Pred 5 rokmi
6
Veterán na svadbu PO
Ahojte, niekto,kto by mi vedel odporučit,požičat auto na svadobny dník? :slight_smile: Termín 19.06…
primel
Pred 5 rokmi
1
1
2
…
106
107
108
109
110
…