O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.sk
Beremese.cz
Modrastrecha.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Ruksus do svadobnej výzdoby - kde kúpiť?
Ahojte nevesty! Robila si niektorá z vás výzdobu sama? Chcela by som použiť ruksus, prípadne eukaly…
veronika_valancova
Pred 4 rokmi
10
Hostina-okres Prievidza/Partizánske -130 hostí
Pekný deň. Hľadáme miesto na svadobnú hostinu (reštaurácia, kultúrny dom ...) pre cca 130 ľudí v ok…
patka_zuchovska
Pred 4 rokmi
7
Hĺadám svadobné šaty veľkosť S - NR kraj a okolie
Ahojte, hľadám šaty vo veľkosti 36-38 najlepšie na šnurovanie, moja výška 160 cm, 56 kg. Prosím p…
csangesz
Pred 4 rokmi
3
SAD Trenčín svadba
Ahojte, nemal niekto náhodou svadbu na SAD v Trenčíne? Nemáte niekto foto? Aký je tam prístup, cena…
nikuska297
Pred 4 rokmi
1
Ako sa dá rýchlo schudnúť 10 kg?
potrebujem pomoc
mischela255
Pred 4 rokmi
23
Fotograf/ kameraman 3.7., Modra
Dobry den, hladame fotografa a kameramana, sobas bude 3.7. O 15:15,v Modre, v zahrade, nasledne na …
tonobalucha
Pred 4 rokmi
10
Odporúčate nejakú knihu / plánovač na prípravu svadby?
Ahojte baby :slight_smile: chcem sa vás opýtať, kupovali ste si knihu, ktorá Vám pomohla v prípravá…
mrs_foxxy
Pred 4 rokmi
15
Ľudová hudba na svadbu - východné Slovensko
Dobrý deň, odporúčanie na nejakú cimbalovku? Východne Slovensko, najlepšie aby vedeli hrať aj rusn…
pavla_havrilova
Pred 4 rokmi
3
sponzor fóra
Vizáž nevesty Partizánske a okolie
Ahojte, viete poradiť nejakú šikovnú osôbku, ktorá zvláda aj makeup aj účes a príde aj domov? Ideál…
monikab15
Pred 4 rokmi
1
Ako usadiť rozvedených rodičov za svadobný stôl?
Ahojte :) plánujeme svadbu a vyskytol sa nám jeden veľký problém. Zo snúbencovej strany sú rodičia …
danus235
Pred 4 rokmi
11
Foto plus kamera Modra 3.7.
Dobry den, hladame fotografa a kameramana, sobas bude 3.7. O 15:15,v Modre, v zahrade, nasledne na …
viktor_gubka_visuals
Pred 4 rokmi
2
Svadobné pierka z krušpánu - kto vyrobí?
Ahojte, nájde sa niekto/alebo mi viete niekoho odporúčit ,kto vyrobí takéto pierka z krušpanu?
michalka0_0
Pred 4 rokmi
3
Poraďte svadobného fotografa Z SR
Ahojte, viete prosím poradiť dobrého fotografa? Svadbu budeme mat okres Partizánske a Bánovce nad B…
michelled_photography
Pred 4 rokmi
5
Obrúčky symbolické, z recesie - aké netradičné poznáte?
ahojte, nechceme nosit obrucky a premyslame, ze symbolicky nejake by sme mali kupit (svadba bude na…
maryann8
Pred 4 rokmi
9
DJ, Kysuce
Zdravím, hľadáme voľného DJ-a na svadbu 3.7.2021 na Kysuciach.
michaela_kubankova
Pred 4 rokmi
2
Midi svadobne šaty - okolie Piešťan
Dobrý deň. Viete o salóne v okolí Piešťan (prípadne aj Bratislava), ktorý požičiava aj šaty v midi …
miskamilka
Pred 4 rokmi
5
Fotograf s fotobudkou
Dobrý deň,hľadám fotografa s fotobudkou ktorý má voľný termín 17.7.2021...najlepšie okolie Topoľčian
nikoletka258
Pred 4 rokmi
3
Čo sa stane so zálohou pri presune svadby?
Ahojte , mam otazku ako je ti keby nedajboze musime prelozit svadbu ?vracaju sa zalohy ? Alebo prep…
lenkaakub
Pred 4 rokmi
9
Civilný sobáš vonku - rady a tipy
Ahojte. Chcem sa opýtať na vaše skúsenosti s civilným sobášom vonku. Chceme ho v záhrade pri stodol…
amelie22
Pred 4 rokmi
15
Svadba v exotike vo dvojici
Ahojte. :slight_smile: rada by som poprosila nevesty ktore uz maju svadbu pred sebou alebo za sebou…
mrs_foxxy
Pred 4 rokmi
3
Folklorna skupina
Ahojte, hľadám na našu svadbu folklornu skupinu na čepčenie. Mate nejaké typy? Svadba bude v Košici…
gabrielik1611
Pred 4 rokmi
2
Klubove taniere - Kosice
Ahoj, mate prosim niekto skusenost z pozicanim klubovych tanierov v Kosicach? Ak ano, odkial a aka…
danny_decor
Pred 4 rokmi
2
Svadobné šaty s dlhým rukávom - sú pohodlné?
Ahojte, chcem sa spýtať mali ste niektorá problém že ste mali šaty s dlhým rukávom a nezdvihali ste…
minaaa90
Pred 4 rokmi
16
Aký čas pred svadbou ste si rezervovali svadobnú sálu?
Ahojte, chcela by som sa opýtať koľko dopredu ste si rezervovali svadobnú sálu. Dnes som rozoslala …
nianida
Pred 4 rokmi
7
DJ na svadbu v Ružomberku
Ahojte, hľadám DJ-a, ktorý by mohol 28.8.2021 zahrať na svadbe v ružomberku :slight_smile:
deejaymajkteampoprad
Pred 4 rokmi
3
Svadobné priestory - Martin a blízke okolie
Dobrý deň, rád by som sa opýtal kde v MT a okolí sú vhodné priestory na svadbu. Určite nie hotel Vi…
djchvojka
Pred 4 rokmi
13
Vizážistka Trenčín
Ahojte, hľadám vizážistku na líčenie na moju svadbu (26.6.2021) a na svadbu v rodine (15.5.2021). M…
veronika306
Pred 4 rokmi
2
Kultúrny dom / škola ako sála na svadbu v Trenčíne
Ahojte nevestičky, viete mi prosím poradiť nejaký pekný kultúrny dom, popr. školu, ktoré sú vhodné …
nikuska297
Pred 4 rokmi
1
Sála na svadbu - Košice
Ahojte žienky, vedeli by ste nám poradiť kde je najlepšie zorganizovať svadbu v Košiciach a prečo? …
majkahu78
Pred 4 rokmi
5
Make up KE
Hľadám kozmetičku na 17.7.2021, ktorá by ma prišla nalíčiť priamo domov. :slight_smile: Košice okol…
majkahu78
Pred 4 rokmi
1
1
2
…
105
106
107
108
109
…