O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.sk
Beremese.cz
Modrastrecha.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Koláče svadba
Ahojte :slight_smile: minule som videla tu na ms, že niekto pridal fotku koláča zo svadby, ktorý bo…
05darka05
Pred 4 rokmi
7
Ľudová hudba BOJŇANCI PRO
Mate niekto skusenosti s hudobnom skupinou BOJŇANCI na odobierky a vedeli by ste mi poslat kontakt …
simitimi
Pred 4 rokmi
3
Poraďte, sú tieto šaty vhodné ako popolnočné
Ahojte, poraďte prosím, či sú takéto šaty vhodné ako popolnočné a či si myslíte, že mi sedia. Fotky…
radka_svanova
Pred 4 rokmi
18
Ako riešiť krst dospelého človeka?
Dobrý večer. Chcela by som poprosit o radu kde a u akého chápaveho farára by som sa mohla dať pokrs…
aljusa332
Pred 4 rokmi
24
Ponukam termin 17.7. v Zlatom Dulate
Ahojte, ponukam pekny termin 17.7.2021 v Zlatom Dukate vo Zvolenskej Slatine, farar v kostole ved…
vivalamor
Pred 4 rokmi
1
MUDr Lipták skúsenosti
Ahoj mate niektorá skúsenosť so všeobecným lekárom MUDr Liptákom Marošom? Ďakujem.
luckan222
Pred 4 rokmi
1
Fotokútik/ fotobúdka Bratislava
Zdravím milé nevesty, vedeli by ste mi prosím odporučiť službu - fotokútik - na svadbu? Myslím tým …
tonobalucha
Pred 4 rokmi
3
Svadobné tlačoviny
Grafické návrhy svadobných tlačovín , tlač a poradenstvo :slight_smile:
amelie22
Pred 4 rokmi
4
sponzor fóra
Hudba
Zdravím vás 🙋♀️ prosím má niekto skúsenosť s DJ Juraj Dvoran z Hlohovca? Ďakujem
radka_adamekova
Pred 4 rokmi
1
Zochova chata Modra
ahojte baby, rada by som vedela či mal niekto tento rok svadbu na Zochovej chate a koľko ho celá sv…
susanne08
Pred 4 rokmi
12
Kto vám ponesie svadobné obrúčy k oltáru?
Nevesticky,chcem sa vas spytat,ako to riesite s obruckami..Kto vam ich ponesie na vankusiku k oltar…
amelie22
Pred 4 rokmi
24
DJ
Zdravím, chcela by som sa opýtať pretože vôbec nemám o tomto predstavu (ostatné veci som si už poz…
kris_tin257
Pred 4 rokmi
5
Vrátenie zálohy za rezervované svadobné šaty
Ahojte. Mame termín svadby 21.02.2021 no nevyzerá to dobre a už rozmýšľame nad alternatívou len so…
otazkafoto
Pred 4 rokmi
3
Svadba po pôrode
Ahojte.Chcela by som Vás poprosiť o Vaše rady a názory. Svadbu sme si zatiaľ neformálne naplánovali…
kris_tin257
Pred 4 rokmi
1
2
45
Reštaurácia Appettito v Humennom
Čaute zarezervovali sme si svadobnú sálu v reštaurácii Appettito v Humennom..mala alebo bude tam ma…
sasenka2307
Pred 4 rokmi
1
Svadobne saty pre 50rocnu nevestu
Prosim vas potrebujem poradit ake saty svadobne pre nevestu sa hodia pre nevestu starsiu 50rokov,da…
veronika306
Pred 4 rokmi
15
Súbor na čepčenie v okolí Bojníc
Ahojte dievcata, neviete prosim poradit nejaky subor na cepcenie z okolia Bojnic? Skusili sme Vtacn…
rmichalka
Pred 4 rokmi
3
Zatvorený farský úrad
Ahojte, ako riešite situáciu so zatvorenými úradmi? Svadbu máme v júni a nakoľko je úrad zatvorený …
chelsey987
Pred 4 rokmi
21
Svadba "o mesiac"
Dievčatá.,je možné vôbec stihnúť vybaviť svadbu v priebehu dvoch mesiacov? Máte skúsenosti? Kde zač…
nikitka89
Pred 4 rokmi
13
Vyzdoba v Modre
Dobry den, hladam sikovne ziena, ktore mi pomoze s vyzdobou, hosti budeme mat do 40 viac nie. Skoro…
dooomcab
Pred 4 rokmi
2
CATERING
Zdravím baby, vedeli by ste mi odporučiť nejaký fakt dobrý catering? Najlepšie okrec Lučenec, Detva…
nikitka89
Pred 4 rokmi
5
Kameraman 28.8.2021
Dobrý deň, zháňame svadobného kameramana na natočenie krátkeho svadobného klipu. Termín svadby - 2…
niki_polce
Pred 4 rokmi
5
Fotograf (+ kameraman?) - 28.8.2021 BA kraj
Dobrý deň, poprosím ponuky aj cenou na svadobného fotografa (príp. aj s kameramanom) na 28.8.202…
tonobalucha
Pred 4 rokmi
22
Aprílové svadby
Ahojte nevesty, aký máte dojem? Nakoľko budú podľa Vás povolené svadby aj so zábavou? Uvažujete pre…
andrea_novakova
Pred 4 rokmi
12
Jedlé kvety v prípitku - čerstvé alebo sušené?
Zdravím baby, má niektorá z vás skúsenosť s jedlými kvetmi? Plánujeme svadbu v lete, chcela by som …
molisia
Pred 4 rokmi
14
Hľadám DJ na svadbu, 4.5.2019
Ahojte, dobrý deň, hľadám DJ na svadbu, ktorá sa bude konať 4.5.2019, s približným počtom hostí 90.…
dj.benny
Pred 4 rokmi
13
Darčeky pri redovom
Ahojte, Chcela by som dávať pri redovom tanci pol deci a kto nepije tak by si zobral medovníček. Bu…
athalien
Pred 4 rokmi
5
Catering Považská Bystrica
Ahojte, vedeli by ste mi prosím poradiť dobrý catering na svadbu z Považskej Bystrice, prípadne oko…
maranello_ristorante
Pred 4 rokmi
3
DJ na Liptove
Ahojte, hľadám nejakého dobrého DJ v okolí Pribyliny na svadbu 25.9.2021 alebo 2.10. Išlo by skôr i…
katarina1978214
Pred 4 rokmi
2
Pierka iba mužom
Ahojte nevestičky, mám dilemu. Chcem si vyrábať pierka sama, chcem ich dávať iba chlapcom a mužom,…
danus235
Pred 4 rokmi
17
1
2
…
103
104
105
106
107
…