O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.sk
Beremese.cz
Modrastrecha.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Obrad vonku / v exteriéri okres NMnV
Ahojte baby, je tu niekto, kto mal obrad v exteriéri? Veľmi túžim mať svadbu/obrad vonku. Všade kde…
lucinka1720
Pred 4 rokmi
3
Kapela na svadbu západné Slovensko
Pekný deň, prosím poraďte živú kapelu na svadbu. Svadba sa bude konať na Záhorí a až v septembri 20…
kapelanakolena
Pred 4 rokmi
2
FĽAŠA NA PÁLENKU
Ahojte baby, viete mi prosím poradiť ohľadom fliaš na pálenku? Hľadám niečo také ako je táto fľaša…
monifoxx_
Pred 4 rokmi
5
Kde zoženiem svadobné šaty Nerine - Nava bride?
Prosim nevideli ste ich niekde v salone, ci nahodou nepredavate niektora? Velkost 38-40 Nerine - Na…
renatka737
Pred 4 rokmi
5
Rozumiete Covid automatu? Ako to bude so svadbami?
Ahojte baby, neviem možno len ja som to nepochopila, ale ak by sme boli v zelenej a žltej farbe, ta…
amelie22
Pred 4 rokmi
1
2
46
Fotograf a Kameraman 25.9.2021
Ahojte, ponúkam ďalej služby fotografa a kameramana -pána Melicherčika. Neskutočne príjemné vystupo…
miska383
Pred 4 rokmi
1
Prehnaná cena za kvarteto do kostola
Ahojte, potrebovala by som poradiť, vždy som si priala mať na omši v kostole kvarteto a áno vedele …
hummelkvartet
Pred 4 rokmi
1
2
39
SATÉNOVÉ SVADOBNÉ ŠATY-SALÓNY
Ahojte, Vedeli by ste mi prosím poradiť,v ktorých svadobných salónoch v Prešovskom kraji majú jedn…
salonwe
Pred 4 rokmi
6
sponzor fóra
Dobrý nie príliš dráhy fotograf
Dobrý deň, poraďte prosím fotografa okresy PP, Po, SNV, LE, pripadne KE... Ďakujem.
nikoletka258
Pred 4 rokmi
5
Svadba v kostole a viera.
Ahojte! Chcela by som vedieť ako to je zo svadbou v kostole. Svadbu by som chcela mať v mojom kosto…
xxxmiriixxx
Pred 4 rokmi
1
Romantik Sereď
Ahojte. Mala z vás niektorá svadbu v Romantiku v Seredi?
kati301
Pred 4 rokmi
4
Hľadám fotografa - Senica
Ahojte nevesty :slight_smile:, ja mám už svadbu za sebou ale hľadám fotografa na sestrinu svadbu. R…
fotografovanieeu
Pred 4 rokmi
13
Sobáš na Hrade Devín - skúsenosti
Ahojte nevestičky, máte niektoré skúsenosti so sobášom na Hrade Devín? Snažím sa o tom niečo nájsť…
amelie22
Pred 4 rokmi
2
Starejší Miroslav Buda - skúsenosti
Ahojte baby, poprosím vás, kdo máte zkušenosti se starejším Miroslavem Budou. Napište mi info. Ráda…
nika_puchonova
Pred 4 rokmi
8
Starejsi Banská Bystrica
Prosím o kontakt na spoľahliveho starejsieho v okolí Banskej Bystrice,ktory ma nezruinuje😊
nika_puchonova
Pred 4 rokmi
4
Nevdačná kamarátka
Ahojte. Onedlho sa vydávam a nakoľko som si chcela uctiť kamarátku pretože na moju svadbu bude cest…
slivocka10
Pred 4 rokmi
7
Hudba na obrad bez kapely
ahojte prosím Vás mal niekto riešenú hudbu na obrade tak že ju odhral DJ. miesto obradu je cca 50 m…
hummelkvartet
Pred 4 rokmi
6
Predaj svadobných šiat do Ameriky - podvod
Ahojte milé nevestičky. Chcela by som vás týmto iba informovať ohľadom "kupcov" svadobných šiat d…
makulienka1
Pred 4 rokmi
1
2
50
Sláčikové trio/kvarteto
Dobrý deň, nevedeli by ste mi dať prosím tipy na sláčikové trio/kvarteto najlepšie z Trenčianskeho…
trioimpression
Pred 4 rokmi
7
Ľudová hudba PARTA
Dobry den, mate niekto skusenosti s Ludovou hudbou Parta na svadbe? Boli ste spokojni? Dakujem za o…
simitimi
Pred 4 rokmi
1
Sláčikové duo-kvarteto
Ahojte. Vie niekto o nejakých huslistoch ktorý by mi na svadbe zahrali pred omšou v kostole túto pe…
hummelkvartet
Pred 4 rokmi
5
Hľadáme sláčikové duo, trio, kvarteto na moju svadbu
Ahojte, hľadáme sláčikové duo, trio, kvarteto na našu svadbu (miesto svadby okres Trnava), prípadne…
hummelkvartet
Pred 4 rokmi
11
Kapela
Dobrý deň, nájde sa voľná hudobná skupina+dj na svadbu dňa 18.9.2021, Ostratice (okres Partizánske)…
marianroky
Pred 4 rokmi
3
Hudobná skupina okolie Trnavy
Ahojte, na Vianoce ma priateľ požiadal o roku a zhodli sme sa predbežne na septembrovom dátume svad…
marianroky
Pred 4 rokmi
3
Kedy sa fotit so svadobcanmi
ahojte baby, riesim taku dilemu a neviem kam v harmonograme zaradit fotenie so svadobcanmi.... Pora…
viktoria_sasikova
Pred 4 rokmi
10
Kaderníčka na svadobnú účes - Nitra a okolie
Viete mi prosím poradiť dobrú kaderníčku na svadobný účes? Ďakujem
viktoria_sasikova
Pred 4 rokmi
2
Hudba v kostole - klavír a spev
Viete mi poradit niekoho kto by nam zahral a zaspieval v kostole? najlepsie nieoc ako klavir- spev.…
hummelkvartet
Pred 4 rokmi
8
Celú noc sme zabili upratovaním.
Ženy, stihli ste niekto počas svadobnej noci aj niečo iné ako tanec a odprevádzanie hostí? My sme n…
rosiena
Pred 4 rokmi
4
Sláčikové kvarteto
Dobrý deň, hľadám sláčikové kvarteto na hranie počas obradu. Svadba bude 10.10.2020 v Prievidzi. Ďa…
hummelkvartet
Pred 4 rokmi
4
Sláčikové kvarteto na obrade
Ahojte prosím Vás je tu niekto kto mal sláčikové kvarteto na obrade v kostole?? Lebo aj my by sme c…
hummelkvartet
Pred 4 rokmi
1
2
...
...
3
4
91
1
2
…