O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.sk
Beremese.cz
Modrastrecha.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Svadba a tehotenstvo
Dobrý deň, máte prosím skúsenosť so svadbou v 3 mesiaci? Či ste to zvládli od skorého rána do záver…
11katy11
Pred 4 rokmi
4
Svadobny fotograf 28.8.2021
Dobry den, hladame si svadobneho fotografa na 28.8.21 do 550 eur na celodenne fotenie. Poprad, Kezm…
0domi
Pred 4 rokmi
8
Poraďte dobrý Candy bar - Košice
Peosim poraďte niekoho kto mi pripraví koláčiky do candy baru z Košíc pripadne okolia :) Ďakujem :)
gabrielik1611
Pred 4 rokmi
8
Kapela Ilava
Ahojte zienky, vedeli by ste mi odporučiť dobrú hudobnú skupinu na svadbu z okolia Ilavy? Ďakujem 😊
kapelanakolena
Pred 4 rokmi
2
Dotazník k svadbe
Dobrý deň, nevesticky bývalé budúce, samozrejme aj ženíchovia 😊 potrebujem od Vás pomoc a Vaše 2 mi…
gretusiatko
Pred 4 rokmi
7
Ako riesit svadobne oznamenie?
Ahojte nevesty, prosim vas, ako teraz riesite svadobne oznamenia? Povodne sme chceli svadbu s hosta…
gretusiatko
Pred 4 rokmi
5
Súťaž ukončená: Ukáž, ako si prežil/a Valentín a vyhraj svadobný plánovač!
Milé nevesty, pri príležitosti obľúbeného sviatku sv. Valentína sme sa rozhodli potešiť jednu z …
natt19
Pred 4 rokmi
24
Svadba v máji 2021 - prekladáte svadbu alebo čakáte?
Zdravím dámy chcem sa spýtať kolké z vás maju svadbu v mají? Prekladáte svadbu alebo dúfate že sa s…
evkadp25
Pred 4 rokmi
23
sponzor fóra
Kde kúpim pierka, poháre, podbradníky na svadbu?
Poradte kde zoženiem za rozumné ceny, pierka by som chcela len čipkované :-| . Ďakujem
lessi12
Pred 4 rokmi
13
Miesto na svadobné fotenie - Rusovce a okolie
Ahojte viete poradiť miesto na fotenie v Rusovciach a okolí?
michala16
Pred 4 rokmi
12
Plánovanie svadby na rok 2022 - rezervácia termínu
Ahojte chcem sa opýtať keďže si neviem dať rady či to už riešit alebo nie planujeme svadbu 05/2022…
candice_charlie_mcqueen
Pred 4 rokmi
19
Svadba s ukrajincom
Dievčatá prosím vás je tu nejaká, ktorá mal svadbu s ukrajincom? Potrebovala by som poradiť ohľadom…
dzejlou
Pred 4 rokmi
5
Portretove fotenie v iny ako svadobny den
Ahojte, prosim vas, tie co mate svadbu za sebou a mali ste portretove fotenie v iny den ako svadobn…
rmichalka
Pred 4 rokmi
23
Počet ľudí na obrade nad 6
Ahojte chcem sa opýtať či mal niekto z vás obrad nad 6osob? Ide o to ze ak chcem mať na obrade viac…
romusenda
Pred 4 rokmi
13
Je pre vašich rodičov svadba veľká udalosť
Ahojte. Chápem že svadba je veľká udalosť hlavne pre najbližších a širšie okolie z toho vedú nerobí…
romusenda
Pred 4 rokmi
13
Ubytovanie pre hostí
Ahojte nevesty. Zaujímajú ma názory ohľadom ubytovania pre svadobných hostí. Svadbu mám 900km od ro…
romusenda
Pred 4 rokmi
12
Júnové nevesty 2021 :)
Ahojte nevestičky chcem sa opýtať ako to vidíte so svadbami v júni .. stále strašia so 4vlnou ..ak …
iwka_filicka
Pred 4 rokmi
1
2
...
3
63
Zmeniť alebo nechať si priezvisko?
Ahojte, máte aj vy dilemu, či si po svadbe zmeniť priezvisko alebo nechať svoje? Ja osobne nad tým …
beckinka
Pred 4 rokmi
16
DJ Žilina a okolie, 20.6.2020
Ahojte. Hľadám DJa na svadbu v Terchovej, termín 20.6.2020. už som sa snažila nejakých kontaktovať …
simona__357
Pred 4 rokmi
13
Fotograf na svadbu v Trencine - 31.7.2021
Ahojte, doporucite mi nejakeho dobreho svadobneho fotografa?
nikoletka258
Pred 4 rokmi
9
Hľadáme svadobného kuchára
Ahojte, budem mať svadbu koncom augusta tohto roku, počet ľudí by malo byť okolo 110, svadba bude v…
hluzina
Pred 4 rokmi
6
Zlaté svadobné mašle
Dobrý deň, zháňam tieto zlaté mašle na stoličky (viď foto), cca 140ks na svadbu. Len vypožičanie
mloduhova
Pred 4 rokmi
11
Termin svadby - matrika v Ziline
Prosim vas, ak si chcem zajednat termin, ma zilina www stranku, kde si to odkliknem? (Nenasla som.)…
s_o_n_i_k_e
Pred 4 rokmi
3
Sála Povazska Bystrica
Ahojte dievcata, prosim vas, nejake odporucenie saly pre hosti 120 a viac v PB? Hlavne aby to malo …
andy_88
Pred 4 rokmi
1
Svadba 04/2021 - už plánujete?
Ahojte, je tu niekto kto má svadbu až v roku 2021? Čo už plánujete resp. čo máte alebo skôr nič ner…
petraa29
Pred 4 rokmi
29
Svadobná výzdoba v okolí Prievidze
Ahojte dievčatá. Zháňam niekoho na svadobnú výzdobu v okolí Prievidze. Na august 2019. Niekoho kto…
veselie
Pred 4 rokmi
13
Fotograf na 25.9.2021 Most pri Bratislave
Zdravím, na náš svadobný deň hľadáme fotografa. Prosím o zaslanie portfólia a cenovej ponuky. Ďaku…
fantastikfoto
Pred 4 rokmi
9
Hair clinic Daniela v Košiciach - skúsenosti
Ja mam s touto kadernickou zlu skusenost a rada by som ju posunula dalej.Po tych vsetkych pozitivny…
lia90
Pred 4 rokmi
6
Hudobný doprovod na obrad
Ahojte, viete mi niekto poradiť nejakych hudobníkov do kostola aj so spevom v Prešovskom kraji?
075
Pred 4 rokmi
1
Júnové nevesty máte už svadobné šaty?
Ahojte júnové nevesty chcela by som sa Vás opýtať či už riešite svadobné šaty a či si idete kupovať…
lucinka1720
Pred 4 rokmi
15
1
2
…
101
102
103
104
105
…